27-11-10

De samenwerkende vennootschap

Oef eindelijk is ze weer af en toe thuis voor één nachtje. Ja jullie lezen het goed ons vrouwtje is terug bij ons. Typen lukt natuurlijk nog niet alee ja het is te zeggen ze mikt er op los maar zit er altijd een kilometer naast. Met de muis werken lukt zelfs van geen kanten. Maar ze heeft een super handig ding gekregen in het revalidatiecentrum. Zij praat en de computer tijpt vanzelf alles in word. Ja het is super nieuws want ons vrouwtje kan terug praten. Alhoewel of we daar zo blij mee moeten zijn is een andere vraag. Ze kan nu terug zagen en ons dingen verbieden. Vrouwtje mist haar blog wel heel erg hard daarom praat zij tegen de computer en onze puber pup copieert het dan naar ons blogje. Baasje zorgt natuurlijk voor de foto's en dat is er aan te zien. Ik hoor jullie al denken hela en doen jullie niets om jullie vrouwtje te helpen. Natuurlijk wel en zelfs heel veel we zullen jullie alles eens uitleggen. Het begint hier al goed vrouwtje is altijd moe ze oefent om beter te stappen en daarna valt ze als een blok in slaap. Het is te stom voor woorden want ze heeft al zo veel geslapen de eerste dagen na het ongeluk werd ze zelfs geen minuut wakker. Het is dan natuurlijk een kwestie om er voor te zorgen dat ze zich niet eenzaam voelt in dat bed. Begrijpen jullie nu waarom ze zo zeurt dat ze te weinig plaats heeft?

 

sized_chrislaikachesko.JPG

Laika dat moet je je niet aantrekken ze zegt altijd dat ik haar allerbeste vriendje ben en tegen mij zaagt ze ook. Ja kleine dat komt gewoon omdat jij altijd op haar been gaat liggen.

 

cheskobedchris.jpg

 

Laika ik weet het wij kregen een super flauw vrouwtje terug en daar is niets leuk aan. Alhoewel zo een bed in de living is toch wel erg handig. Ik moet niet eens van dat bed springen om onze puppy puber een kusje te geven in ruil voor wat lekkers.

 

sized_cheskokimberly.JPG

 Als ze eventjes weg is om te oefenen zorgen wij ter tenminste voor dat het bed warm blijft. Dan durven ze hier zeggen dat dat niet mag omdat we naar het schijnt mandjes genoeg hebben. Hoe flauw is dat nu? Zo een groot bed dat kunnen wij toch nooit alleen laten staan zeker.

sized_laikacheskoinbedvanchris.JPG

Jullie denken toch niet dat ze daar blij mee is? Nee ze zegt dat het lastig is omdat ze niet terug in bed kan wanneer zij dat wil. Een pure schande is het niet meer of minder. Ons vrouwtje wilde eindelijk ook eens een beetje frisse lucht inademen. Ze was het zo beu als koude pap om binnen te zitten. Natuurlijk mochten wij mee alhoewel die slimme dachten echt dat ik met onze puber puppy ging wandelen. Ik denk er nog niet aan nu ik mijn eigen vrouwtje eventjes terug heb wil ik alleen met haar wandelen. Ik vertikte het om één poot te verzetten met onze puber. Vrouwtje had dat gelukkig heel vlug door en ze heeft er iets perfect op gevonden. Zij wandelt nu in een stoel met wielen maar daar kan ze mij gerust in vast houden. Is het niet met haar handen dan maar tussen haar knieën.

 

sized_cheskoikrolstoel.JPG

Weten jullie wat het strafste van allemaal is? Als vrouwtje opzij, vooruit of pas op zegt luister ik op het eerste woord. Ze zegt dat ik de perfecte hond ben geworden. Hoezo ik perfect? Nee dat kan niet daar zal ik nog iets op moeten vinden.  Onze puber is het copieeren al beu dus zullen jullie een weekje moeten wachten op meer nieuws van ons. Sorry maar tegenbezoekjes zijn niet mogelijk omdat ons vrouwtje niet zelf met de computer kan werken. Alhoewel als onze puber puppy dat nu eens deed? Oei nee die kijkt al een beetje boos dus zullen we het maar vlug zo laten. Vrouwtje zei ons net dat ze heel hard blijft oefenen zodat die handen ook weer marcheren zoals zij het zelf wil

 

 

20:55 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (32) |  Facebook |

Commentaren

Ahaaaa...het wil lukken!! Staat er bij mij net een hele post over jullie fantastische kado!
Maar wat verschrikkelijk fijn hier eens wat te lezen weer!! En ik vind het wel heel gezellig hoor, die twee zo op bed erbij...volgens mij klaagt dat vrouwtje van jullie alleen maar voor de vorm! hahahahaa!
Moed houden hè...en flink dooroefenen..want we weten allemaal dat je héél graag weer fulltime zou bloggen hè Chris! :-)
Liefs!

Gepost door: mizzD | 27-11-10

Hey hey joepie yeah, jullie komen er weer eens effen bij....jaja t'is ikke ANNY, in levende lijve......Ik ben zo blij dat jullie vrouwtje het weer goed gaat, De revalidatie zal haar héél goed helpen ....en jullie zijn wel flink dat je het bedje warm houdt. Maar héla....ANNYKE komt binnen kort eens af, als jullie vrouwtje thuis is hé.....zorgen jullie maar héél goe, dat doet hanske en puberpuppy ook....

Chris je vordert iedere dag, en wees er zeker van dat ANNY je binnenkort je zal op opzoeken.....Lieve lieve grtjs. voor jullie van ANNY xxxxx

Gepost door: anny | 27-11-10

Wat een verrassing om hier nieuws over jullie te lezen. En beter nieuws dan ik al verwachtte.Goeie moed houden Chris ,langzaam komt alles wel weer in orde.En Laika en Chesko zullen jou wel vertroetelen zodat de dagen je niet al te lang lijken. Zo te zien kun je al een stappeke in de wijde wereld zetten,beter zou ik zeggen rollen. Ik wens je beterchap toe zodat je weer zelf kunt bloggen.

Gepost door: magda | 27-11-10

Hallo, hallo,
Wat was het schrikken toen we terug in blogland arriveerden. Gelukkig komt er hier alweer heel wat beter nieuws.
Meiske hou je goed zunne! Blijf goed trainen! Niet opgeven hoor!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 27-11-10

Wat fijn dat jullie er terug zijn !! Verzorg en verwen je vrouwtje maar super !!

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Lily | 28-11-10

Super hoor Chrisje.... nog wat oefenen, ook al is het niet altijd even leuk, je komt er wel!!!
Dikke knuffel voor de hondjes en een dank je wel aan het "blogjes team" daar bij jullie thuis.

Gepost door: Ingrid | 28-11-10

dag lieve vrienden,
wat ben ik blij dit nieuws hier te kunnen lezen, ik kwam dagelijks op jullie blogje kijken en was vanmorgen echt verrast toen ik hier een bericht zag staan. Chris meisje, je doet het goed en het moet fijn zijn voor jou dat je al eens terug naar huis kan komen bij je twee rakkertjes. Doe zo voort meisje, dikke knuffels.
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 28-11-10

De hondjes zijn er duidelijk ook enorm blij mee! ;) Lernout en Houspie hebben toch nog iets goed gedaan als bedrijf: de spraaktechnologie op de markt gegooid!

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 28-11-10

hey chris, chesko en laika,

wat is het fijn nog eens zo'n nieuws te lezen zeg!
leuk dat je soms eens een dagje naar huis mag . . .
chris zoals wij je kennen, jij bent een sterke vrouw !
wij hopen dat je revalidatie verder ook positief mag verlopen.
elke stap vooruit is er een in de goeie richting he . . .
chesko en laika verzorg jullie vrouwtje maar extra zoals hans en pupertje doen he want jullie vrouwtje verdiend dat dubbel en dik hoor!
chris en co heel veel liefs en nog heel veel sterkte en succes

an en ingrid

Gepost door: An en ingrid | 28-11-10

Wat leuk om Chris terug thuis te zien!
De hondjes moeten haar toch serieus gemist hebben.
Wij ook!
Success met de revalidatie!

Gepost door: pieterbie | 28-11-10

Fijn te lezen dat alles de goede kant opgaat. Gelukkig heb je veel 'help' van je dappere viervoetertjes. Veel liefs van Kelly en de baasjes. Groetjes

Gepost door: Chris en Kelly | 28-11-10

Hoi Chris!!!!

Ik ben blij dat je al beter aan 't worden bent!!! We duimen dat alles verder verloopt zoals gehoopt!

Als we kunnen helpen met het bloggen (vb jij spreekt dingen in in outlook, mailt het naar een vertrouwenspersoon en die plaatst het op de blog?) ofzo, je roept maar!!!

Liefs,

Daphné

Gepost door: Daphné | 28-11-10

Allé, dat is al een goed bericht op de blog, nu stap voor stap verder naar een beter leven voor jullie.
Sterkte daar bij jullie en hou goede moed.

Gepost door: roysfoto | 28-11-10

oooh wat is het goed om te zien Chrisje, je komt al eens buiten
veel succes met de revalidatie en laat je maar goed vertroetelen

Gepost door: fotorantje | 28-11-10

Lieve Chris,
Wat fijn om zo wat van je te mogen horen. En wat heerlijk dat je weer thuis mag zijn!!!!Elke dag een stapje verder en dan kom je er vanzelf hoor meid! Ga zo door en voor je het weet kun je zelf weer je blogjes verzorgen. Laat Chesko en Laika je in de tussentijd maar lekker verwennen. Zij hebben je zeker weten ook erg gemist.

Liefs van Houkje en een lik van Javari!

Gepost door: Houkje/Javari | 28-11-10

Lieve Chris,
Wat fijn om zo wat van je te mogen horen. En wat heerlijk dat je weer thuis mag zijn!!!!Elke dag een stapje verder en dan kom je er vanzelf hoor meid! Ga zo door en voor je het weet kun je zelf weer je blogjes verzorgen. Laat Chesko en Laika je in de tussentijd maar lekker verwennen. Zij hebben je zeker weten ook erg gemist.

Liefs van Houkje en een lik van Javari!

Gepost door: Houkje/Javari | 28-11-10

Lieve Chris,

Wat fijn om deze blog te lezen na je lange afwezigheid.
Heel veel succes nog verder met het herstel en ook met het leren uitlaten van je schatjes met de rolstoel. Het is even een kwestie van wennen, maar ik weet zeker dat het je gaat lukken ! Laika en Chesko, jullie moeten maar heel braaf zijn en goed je best doen om het vrouwtje hier bij en met alles te helpen ! Maar dat doen jullie vast wel ! Samen zijn jullie een sterk team !

Liefs van Ria en een pootje van Bobbie !

Gepost door: Ria | 28-11-10

Hallo Chris,

Veel succes met je herstel. Beetje bij beetje kom je er wel.
Chesko en Laika, jullie doen dat goed ! Zo het bedje warm houden ? Dat is toch een veel betere oplossing dan een kersenpitkussen :-)
Hou de moed erin.
Groetjes,
Leen en een dikke poot van Poesie en Sloeberken

Gepost door: Leen | 28-11-10

Hallo Chris,

Veel succes met je herstel. Beetje bij beetje kom je er wel.
Chesko en Laika, jullie doen dat goed ! Zo het bedje warm houden ? Dat is toch een veel betere oplossing dan een kersenpitkussen :-)
Hou de moed erin.
Groetjes,
Leen en een dikke poot van Poesie en Sloeberken

Gepost door: Leen | 28-11-10

wat en ik blij met dit blogje, chris!

't klinkt als vanouds en de belevenissen van chesko en laika hebben niks hoeven inboeten!

ik hoop oprecht dat het elke dag een beetje beter mag gaan met jou, zodat jij heel snel weer vrolijk verder mag!

heel veel sterkte én succes met je herstel!!

mijn kaarsje voor jullie blijft branden!!!

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 28-11-10

Het doet deugd om weer van jou te horen. Er is nog een lange weg af te leggen zo te zien, maar we hopen met veel geduld en liefde dat dit goed komt!
Laat 2011 maar het jaar zijn van het grote herstel en de zotte kuren van Laika en Chesko!

Gepost door: mILO | 28-11-10

Wees maar superlief, ze heeft dat heel hard nodig.

Veel liefs

Gepost door: danique | 29-11-10

Kanjers worden niet geboren
Ze worden gemaakt.
Jij bent er één!!

Gepost door: ank | 29-11-10

Wat ben ik blij van zo'n goed nieuws te lezen..veel succes met je herstel Chris..beetje bij beetje komt het wel in orde Knuff

Gepost door: Yolanda | 29-11-10

Ik vind het fijn om een berichtje van jullie te lezen!
Ik hoop echt dat je helemaal mag herstellen, in elk geval voldoende zodat je de voor jou belangrijke dingen kunt doen. :-)
Veel sterkte toegewenst!

Gepost door: Annemarie | 30-11-10

Hoi! Goed om te lezen dat het weer de goede kant op gaat. Je hebt wel wat meegemaakt. Mooi dat je wat hulp hebt bij het bloggen. Het is weer ouderwets grappig verteld.
Heel veel succces bij het lichamelijk weer opkrabbelen.

Gepost door: Fokkio | 01-12-10

Ik ben zo blij om weer een postje te zien verschijnen !
Je bent al zover gekomen, Chris, de rest volgt ook. Stapje voor stapje.

Ondertussen hebben we (na de dood van onze hond Gitan eind oktober) een puppy in huis. Milo is zijn naam, een Engelse Cocker. Lief maar oh zo vermoeiend :-)

Ik wens je nog veel moed en sterkte met je revalidatie en ik stuur je een megasuperhoop aan dikke knuffels !!
xXx xXx xXx

Gepost door: Mamapippa | 01-12-10

Zo leuk om hier nog eens iets te lezen.

Nog veel moed en sterkte Chris.

Groetjes

Gepost door: kelly | 01-12-10

O wat is het goed om je te zien Chris, je komt al eens buiten zie ik op de foto.
Veel succes met de revalidatie en laat je maar goed vertroetelen door je viervoeters.
Nog veel sterkte.
René

Gepost door: René | 03-12-10

hallo hallo t'is hier met "ANNY".....en je kan denken waarom ik hier kom zien hé!!!!! Kimmeke nie vergeten hé!!!!!! Lieve grtjs. van het "kattenmadammeke"....

Gepost door: anny | 03-12-10

Dag lieve vrienden,
ik spring hier even binnen om jullie een fijn weekend te wensen.
Veel liefs,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 04-12-10

hoera; goed nieuws.. !

en een logje zoals weleer...

een spoedig herstel gewenst !

Gepost door: willy | 04-12-10

De commentaren zijn gesloten.