04-12-10

Wat een week

Vrouwtje vroeg ons om iedereen heel hard te bedanken voor alle beterschapswensen. Elke dag gaat het een klein beetje beter. Natuurlijk zijn wij super blij dat ze nu in het week-end naar huis komt het heeft zo zijn voordelen. Ik hoop stilletjes dat haar handen nooit meer goed gaan marcheren want het is super dat ze alles laat vallen. Ik moet jullie niet vertellen dat wij alles met plezier opruimen en in haar plaats opeten zeker. Oei ze kijkt maar vies dus wij zullen maar zwijgen. Vriendjes de afgelopen week is er hier heel veel gebeurd de engeltjes vonden het nodig om hun kussens uit te schudden. Onze puber vind sneeuw super tof dus samen met haar en met ons baasje zijn wij naar het bos gegaan. Alle sjans trekt ons baasje een pak minder foto's dan vrouwtje en moesten we niet poseren zodat wij heerlijk konden spelen.

sized_torhout.JPG

Alhoewel Laika op zo'n moment mis ik ons vrouwtje toch echt wel hoor. Zij blijft dan wel overal plakken maar baasje en onze puberpuppy zijn echt heel lui. Ze hadden het koud en wilden niet zo lang wandelen als anders. Dan verschieten ze er nog van dat wij onze leiband niet willen laten aandoen. Kleine ik weet niet of het daar aan ligt want die ene mevrouw kwam ons toch halen 's avonds. Zwijg er van Laika baasje gaf mij zo maar mee met een wild vreemde en dan stond hij er nog mee te lachen omdat ik niet mee wilde. We waren beter niet mee gegaan Chesko want voor we het wisten zaten we in bad en op de marteltafel bij dat madammeke thuis. Volgens ons baasje hadden we donderdag een belangrijke afspraak. Dat was nog zoiets leuk maar niet echt. Midden in de nacht haalde hij mij uit mijn schoonheidsslaapje om naar Antwerpen te rijden. Vriendjes nog nooit zijn wij zo lang onderweg geweest. Dan had vrouwtje nog het lef om te vragen waarom wij zo lang weg gebleven zijn. Ze vergeet zeker dat de straten in Antwerpen er 's middags nog zo uit zagen.

sized_antwerpsestraat.JPG

Het ergste van allemaal was nog dat wij weer naar vreemde mensen moesten. Ik vond dat wel leuk Laika het gebeurd niet elke dag dat er twee mooie vrouwen voor mij op de grond gaan liggen. foto twee

sized_fotografenantwerpen.JPG

Och kleine ik ben dat al gewoon ze vonden mij zo mooi dat ze maar foto's van ons bleven maken. Het spreekt vanzelf dat ik met plezier mijn beste beentje voor gezet heb.

sized_laikacheskofotograaf.JPG

Het resultaat is top secret want vrouwtje wil die foto's gebruiken om kerstkaartjes te laten maken. Maar met zo'n super knap model als ik kan het niet anders dan dat het super mooie foto's zullen worden, daar ben ik al zeker van. Hela Laika jij bent echt wel een tuttebel want er is maar één hondje echt knap en dat hondje heet wel toevallig Chesko. Maar goed ondertussen blijven de engeltjes hun kussens hier maar opschudden. Door alles wat hier gebeurde staat onze tuintafel nog buiten en baasje heeft gemeten dat er nu al 11 centimeter sneeuw op ligt.

sized_sneeuwtafel.JPG

Dat ondervind ik serieus Laika ik moet buiten mijn ding gaan doen, makkelijk is iets anders op dit moment ik heb bijna een plasbootje nodig om mijn koppeke boven de sneeuw te houden.

sized_cheskosneeuwtuin4dec10.JPG

Niet te veel naar mijn haartjes kijken die zijn in de oorlog omdat ze het niet kunnen winnen van het sneeuwmonster. Maar nu moeten wij ons wel haasten Laika ik hoorde dat er heel hoog bezoek komt vandaag en dat wil ik voor geen geld ter wereld missen. Oei kleine je hebt gelijk ik zet mij alvast paraat om te zien of hij hier wel geraakt maar dat vertellen wij jullie wel een andere keer. Laika ik moet je nog iets zeggen we hebben onze puberpuppy gelukkig zo zot gekregen dat ze in het weekend nu ook een postje wil plannen voor woensdag zodat we hier toch wel vaker iets van ons kunnen laten horen. Puberpup merciekes om dat hier een beetje in orde te houden ik hoop dat het bezoek voor jou ook komt alhoewel je zal je mogen haasten want misschien is het iets waar wij ook graag mee spelen.

11:59 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

Commentaren

ik hoop toch dat vrouwtje haar handen terug goed gaan werken, die nam zoveel mooie foto's van jullie
maar die kerstkaart zal er ook mogen zijn, dat zie ik nu al
veel goeie moed nog Chrisje en familie

Gepost door: fotorantje | 04-12-10

Veel plezier in de sneeuw en beterschap voor het vrouwtje!

Gepost door: danique | 04-12-10

Ha..weer een postje..iets om naar uit te kijken altijd hoor! En tjonge...jullie waren in een echte fotostudio hè...ik zou daar Axel nooit mee naar toekrijgen hoor...één keertje geprobeerd, en toen bleek op de foto dat ie bovenop zijn staart gezeten had...géén gezicht! Maar jullie kerstkaart zal weer fantastisch worden...zeker weten!
Hoog bezoek? Wie zou dat nu toch kunnen zijn...de glazenwasser op z'n trap?...dat is in ieder geval hoog! hahahahahahaha! Veel plezier vandaag!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 04-12-10

Hey lievekes .... nu 't vrouwtje thuis is voor het weekend zal ze jullie wel wat verwennen denk ik. Veel plezier samen en we kijken uit naar de mooie fotokes hoor!
Chrisje .... hou er de moed is hé!

Gepost door: Ingrid | 04-12-10

Mooi dat het de goede kant op gaat.
Mooie foto's in de sneeuw. Die foto's van je hondjes bij de photoshoot zijn vast ook erg leuk geworden. Fijn weekend!

Gepost door: Fokkio | 04-12-10

Zo fijn te horen dat het telkens wat betert met het vrouwke! En die handen zullen toch wel beteren hoor! Spijtig voor jullie maar 't vrouwke zal er zeker en vast goed haar best voor doen. Maar dan zal ze jullie nog beter kunnen knuffelen ook hé! Niet opgeven hé, Chris!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 04-12-10

Wat voor mooie foto reportage hier gemaakt, en nie alleen die fotoshoot bedoel ik.....Puberpuppy kan da héél goed, en ze mag zij dat blijven doen, zolang t'vrouwtje nog geen weg kan....T'vrouwtje commanderen, en puber maar pfffff Want ik weet als jullie vrouwtje begint!!!!!! Cheske en laika ik weet héél zeker dat da hoog bezoek bij jullie zal raken......maar neje cheske, ik moei mij nie hoor.....Ik weet het zeker!!!! Houden jullie nu maar stillekes voor vanavond hé!!!!

Lieve grtjs. van ANNY......tot hallo!!!!!!

Gepost door: anny | 04-12-10

helabakes Chrisje,Laika en Chesko,dat is een tijdje geleden hé.ik heb hier bij gelezen op jullie blogje en de revalidatie van 't vrouwtje loopt wel goed hé,dat is fijn nieuws om te lezen,dus flink blijven voortdoen Chrisje en het komt wel goed,daar duim ik op.maar de lieve hondjes hebben een fotoshoot gedaan en die zullen wel prachtig zijn met de feestdagen voor de deur,ik ben benieuwd om er één te zien.ja vriendjes,deze week is koning winter hier in het land en we hebben het geweten met ons Heer die zijn beddeke uitschud en bijtende kou er bovenop,leuk is iets anders hoor als je erdoor moet.ik wens jullie nog een heel fijn weekend en zorg goed voor jezelf hé
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 04-12-10

Amai, dat is wel erg koud voor jullie natuurlijk aan de pootjes!
Waren jullie maar wat blij zeker dat jullie de warme studio in mochten..

Gepost door: Annemarie | 04-12-10

puberpuppy, ook van mij een dikke proficiat om dit blog up-to-date te houden! :-))

dat hoog bezoek zal je zeker niet vergeten! :-))

een plasbootje?
whahaaa, wat een uitvinding! :-))

die kerstkaartjes gaan een grote hit worden, da's duidelijk! :-))

heel veel plezier met dat hoge bezoek en een gezellig weekend,

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 04-12-10

dag vriendjes,
ook wij vinden het leuk dat jullie puberpuppy een postje gaat plaatsen op woensdag want jullie leuke verhaaltjes miste ik wel enorm. Geniet dit weekend maar weer van het vrouwtje en het hoge bezoek dat ondertussen al wel zal langs gekomen zijn. Hier bij ons is het ook feest voor de kindjes en ons Taiboke vandaag.
Dikke knuffels voor jullie allemaal
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 05-12-10

Fijn om terug iets van jullie te horen!
Intussen lijkt het alweer gedaan met de sneeuw.
Niet slecht, want het heeft toch wel een aantal nare effecten.

Gepost door: pieterbie | 05-12-10

Fijn om weer even wat te horen van jullie. En wat lief van puberpuppy om ons zo goed op de hoogte te houden! Chris houd moet, je gaat elke dag een stapje vooruit moet je maar denken. En elk stapje, hoe klein ook, is er toch weer eentje in de goede richting! Knuffel van mij en een lik en poot van Javari

Gepost door: Houkje/Javari | 05-12-10

Die kerstkaart zal er wel mogen zijn...alhoewel die laatste foto in de sneeuw vind ik ook wel heel mooi...ik wens jullie een fijne week toe

Gepost door: Yolanda | 06-12-10

Als jullie zo mooi geposeerd hebben zal het zeker een mooie kerstkaart worden !
Fijn om wat nieuws te krijgen van jullie. En hopelijk maakt het vrouwtje het ook elke dag wat beter en beter.

Gepost door: magda | 06-12-10

Misschien heeft vrouwtje wel tijd om haar favoriete Kerstliedjes uit te kiezen? Sinds vandaag is de stemming van De Grote Kerstballen Blog Top 10 geopend! Als je wil mag je altijd komen stemmen!

Groetjes en alvast bedankt

Gepost door: Ourlipsaresealed | 06-12-10

Hoi mannekes, is't leuk met al die sneeuw? Lekker rollebollen en dan met witte pootje terug naar binnen... Het doet me plezier te lezen dat het met vrouwtje stilaan beter gaat. Ik ben er vast van overtuigd dat jullie goed voor haar zorgen!
Gaan jullie ook lief zijn voor het zwerfpoesje in jullie schuurtje?

Gepost door: Martine | 07-12-10

Ik hoop dat t vrouwke haar handen weer snel t fotomachientje kunnen hanteren, want die fotokes van jullie willen we nie missen hoor.
De Kerstkaarten met jullie erop zullen zeker geslaagd zijn!
Groetjes,

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 07-12-10

De commentaren zijn gesloten.