19-01-11

De waarheid als een koe

Zieke vrouwtjes hebben zo ook zijn voordelen bijna iedereen brengt voor ons ook iets mee als ze vrouwtje komen bezoeken.  Kwestie dat iedereen heel goed weet dat wij bijna nooit iets krijgen en niets hebben. Kleine is dat niet overdreven? Nee echt niet Laika waarom denk je dat ik hier alles pik? Toch omdat ik mij verveel zeker. Ons vrouwtje vind toch dat we genoeg rommel hebben om op te ruimen kleine. Puh Laika die zaagt altijd en zo veel speeltjes hebben we echt niet zene zeg maar zelf.

sized_speelgoedmandjes.JPG

Ik ben dan ook altijd super blij dat ik een extra kadootje krijg, dit zijn er een paar van want sommige waren gewoon veel te lekker en die zitten al lang en breed in mijn buikje en verder was baasje te lui om in die hoop speelgoed te gaan zoeken naar alles.

sized_kadootjes.JPG

Maar er zijn ook tweevoeters die zoeken tot ze iets vinden wat echt bij ons past en daar is vrouwtjes beste tetterdiplomavriendin één van. Ik kreeg iets superknap van haar!

sized_theking.JPG

Voila zij weet tenminste wie ik echt ben, vanaf nu heb ik het hier voor 't zeggen en ze kunnen er niets aan doen. Ik vind dat het mij beeldig staat.

sized_cheskotheking.JPG

Ik wil die bandana echt wel dag en nacht dragen zodat ze hier eindelijk weten dat ze mij op mijn wenken moeten bedienen.
Dat ze ons heel goed kent heeft ze dan ook bewezen met het kadootje voor Laika.

sized_queenbitch1.JPG

Hahahhaha eindelijk iemand die weet dat ze een echte tuttebel is en ze echt de bitch kan uithangen. Ik vind dat ze er echt knap mee staat.

sized_laikaqueenbitch.JPG

Kleine het is genoeg hé ze kunnen het hier vergeten zoiets doe ik nooit of nooit aan. Puh Laika volgens mij ben jij gewoon bang dat iedereen te weten komt hoe jij echt bent. En jij mag mij trouwens niet tegen spreken hé ben je soms al vergeten dat ik "The King" ben? Kleine zal 't gaan ja! Puh meneer doet alsof wij hier altijd super toffe kadootjes krijgen awel vergeet het maar heel rap. Eén of andere tetterdiplomavriendin had een mat gekocht voor ons vrouwtje, zij vind ze super. Pfff ik wist niet dat tweevoeters zo konden liegen! Kijken jullie zelf maar wat er op staat

sized_mat.JPG

Stel je voor wij 2 rot verwende honden? Dat is in de verste verte het geval nog niet dus ik hoop dat ze hier heel vlug die leugens begraven of hmm mischien moet ik ze een kopje kleiner maken. 'k Zal er direct eens aan beginnen !

Vriendjes vrouwtje is weer teleur gesteld in een goede kennis van ons die een hondje bij een broodfokker kocht. Daarom willen wij vanaf nu toch af en toe een filmpje plaatsen. Ik hoop dat jullie er naar kijken, goed naar luisteren maar vooral heel goed nadenken voor jullie een viervoetertje in huis halen. Het gaat hier wel over een illegale hondenfokkerij in België maar jammer genoeg krijgen de hondenfokkerijen tegenwoordig een vergunning alsof je een sticker bij een pakje chips krijgt. Luister vooral naar de gevolgen want dat is schering en inslag als je geen hond bij een goede fokker koopt.

 Nota van ons vrouwtje : Ribboke heel hard bedankt om ons uit te leggen hoe we een filmpje moeten plaatsen zonder jou hulp was het nooit gelukt!

16:44 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Zooooo...het kleine kratje speelgoed dat Axel heeft valt toch wel aardig in het niet bij die vier grote manden speelgoed van jullie hoor...ooooooh...jullie zijn echt wel spoilt rotten dogs! hahahahahaha!
Maar de sjaaltjes zijn leuk...en die mat wil ik ook wel hahahahaha!

Broodfokhondjes...tja, iedereen die dáár nog een hondje van koopt wéét wat 'm te wachten staat denk ik...goedkoop wordt vanzelf duurkoop dan. Stom om er nog aan te beginnen hoor.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 19-01-11

Onder het filmke van YouTube moet je op 'insluiten' klikken, dan de code die tevoorschijn komt kopiëren en plakken in de ruimte van t postje.
Wel op t juiste icoontje klikken bovenaan (naast dat van de afbeeldingen). Maar dat is nog t zelfde gebleven.
Hopelijk is mijne uitleg duidelijk!
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 19-01-11

He jullie weten zeker en vast niet wat het eerst kiezen om te spelen! sjonge zo'n hoop speeltjes!!
Erg mooie sjaaltjes met passende tekst erop,hahaha!
Ik was onder de indruk van het filmpje. Er moet zeker ruchtbaarheid aan gegeven worden zodat niemand daar nog langs gaat om een puppy te kopen.

Gepost door: magda | 19-01-11

GEwoon lekker laten verwennen, maar dan daarna wel weer luisteren naar jullie baasjes hoor. :-)
Blijft vervelend die broodfok.. Ik snap het niet. Geef dan ook tenminste echt wat geld er aan uit! Als je zo nodig wilt pronken met een 'rashond'.

Gepost door: Annemarie | 19-01-11

jullie zijn helemaal niet verwend hoor, maar gewoon door iedereen heel graag gezien.

Straks ga ik naar jullie filmpje kijken, de broodfok kan niet genoeg in het daglicht gezet worden matekes.

Dikke knuffel,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 20-01-11

Tja, Laika is dan ook letterlijk een bitch hé.
Wel leuk die bandana's.
En, inderdaad, wat voor speelgoed hebben jullie niet, zeg!

Gepost door: pieterbie | 20-01-11

Hoe kan dat nu ? Iemand die denkt dat jullie verwend zijn ? Die zit er helemaal naast hoor ! En bovendien als je die mandjes met speelgoed wat dichter bij elkaar schuift, kunnen er best nog een paar tussen die dan op hun beurt weer "gevuld" kunnen worden !!!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 20-01-11

moesten jullie nu echt geen speeltjes hebben,dan zal ik jullie eens beklagen,ik denk dat er geen enkel hondje zoveel speeltjes heeft of jullie,maar het is jullie van harte gegund hoor,jullie zijn dan ook 2 lieverdjes waar niemand onberoerd laat
liefs en slaapwel

Gepost door: dolfijntje | 20-01-11

Ik was nog iets vergeten te zeggen ivm t posten van YouTubefilmkes.
De code die je moet plakken bij video/geluid invoeren is onder 'van Embed-code'
groetjes,

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 20-01-11

Kijk keer naar de prachtige laika
mama het is mijn queen en mijn bitch
zo'n schatje

Gepost door: kim | 21-01-11

Dat jullie rot verwend zijn moet je mij zeker nie vertellen, ik weet da wel...Maar cheske je bent echt " the king" hoor...zooo schoontjes da je bent....Maar zussie tuttebel mag ook gezien worden hé!!!!....Ik was gisteren geschrokken, ik zag daar ene vrouwtje de straat oversteken met een scootmobiel.....ik dacht nee...da kan nie....chris kan toch geen zover rijden!!!!!Maar ik weet moest zij da kunnen dan stond zij hier hé!!!!!!!......Fijn w.e. voor allemaal lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 22-01-11

Fijn hoor, maar toch maar hopen dat vrouwtje snel weer ok is!

Gepost door: danique | 24-01-11

De commentaren zijn gesloten.