02-02-11

Rare gevallen

Nee nee vriendjes met ons is alles dik in orde maar onze puberpup is dit weekend ergens gaan logeren en dan hebben we hier natuurlijk geen secretaresse. Ze doet stage en 's avonds is ze dan altijd zo moe dat ze geen zin meer heeft om te bloggen. Maar hela we hebben haar heel goed laten verstaan dat wij dat hier niet kunnen en willen missen en ze vandaag toch iets moest vertellen van de afgelopen week. Vriendjes ik ben nog nooit zo boos geweest als de afgelopen week. Wat zouden jullie nu doen als jullie dit doosje op tafel zien staan en je vrouwtje slaapt?

sized_doosje.JPG

Wij zijn dan tenminste zo fatsoenlijk om er af te blijven en te wachten tot vrouwtje terug wakker is. Alé ja als ik eerlijk ben moet ik ook toegeven dat we dat strikje er rond niet afkregen want dat het doosje anders niet zo veilig was geweest. Ineens zagen we het gebeuren baasje pikte dat doosje voor onze neus weg. Meneer zat daar heel lekker te smullen en wij kregen maar een heel klein stukje want 't was naar 't schijnt niet gezond voor ons. Toen vrouwtje wakker werd zei hij dat ze nu wel heel lekkere speciale koekjes had gekocht. Vrouwtje wist van geen koekjes baasje dacht eerst nog dat ze met hem aan het lachen was want dat ze die toch bij de bakker had gekocht voor hem. Ja hallo zien bakkerkoekjes er zo uit?

sized_koekjes.JPG

Ineens viel vrouwtje hare cent baasje had ONZE koekjes van bij de hondenbakker opgegeten, bijna een heel doosje had meneer naar binnen zitten spelen terwijl hij bleef zeggen dat het niet gezond was voor ons. Onze wraak was zoet want toen vrouwtje zei dat dat wel onze koekjes waren had je zijn gezicht moeten zien hij kon ineens heel rappekes lopen hahahahah. Het schandaligste van allemaal is dat hij zich niet eens excuseerde hé nee hij bleef maar zeggen dat hij het echt niet wist. Ja hallo zouden jullie zelf niet nadenken als jullie dit plakkertje op een doosje zien zitten?

sized_ticket.JPG

Ik had echt zin om gewoon in zijn been te bijten maar ja toen ik zag dat vrouwtje bijna stikte ben ik haar maar gaan helpen. Nee nee ze was niet ziek ze stikte bijna van 't lachen. Van haar moesten we dus geen steun verwachten want ze kon het eerste half uur geen woord zeggen. Alle sjans is baasje erna voor straf een nieuw doosje moeten gaan kopen. Puh Laika dat is niet erg dat hij die koekjes opgegeten heeft wedden dat hij ook nog eens zonder eten zal komen te zitten ? Daar zal ik wel voor zorgen! Kleine ga jij daar nu wel tijd voor hebben nu je zo hard aan het studeren bent? Natuurlijk Laika ah ja het is juist onze vriendjes weten hier nog niets van mijn nieuwe studie. Kennen jullie het badeendje nog dat ik van onze puberpuppy pikte? Ik besloot om deze week kunstenaar te worden en maakte er moderne kunst van.

badeentjekapot.JPG

Pffff zelfs dat kunnen ze hier niet snappen want onze puberpuppy was ferm boos op mij terwijl ze kunst anders ook wel mooi vind. Omdat ze zo hard zeurde mocht ze een nieuw van vrouwtje gaan kopen en dat hangt ze nu altijd heel hoog aan de kast. Een pure schande is het ! Pfff het is echt niet eerlijk want ik ben klein en zij zijn groot dus ik kan niet meer eens studeren hoe kan ik nu ooit een beroemde kunstenaar worden?

21:33 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

Hahahahahaaaa! Maar ik begrijp het niet hoor...dat jullie baasje die koekjes echt lekker vond? Ik heb wel eens een hondenkoekje geproefd...maar er zit geen smaak aan omdat er nooit suiker inzit! Die baas van jullie z'n smaakpapillen zijn zeker een beetje aan het verslijten? hahahahahaaa!
Die badeend...die vind ik nu nog veel mooier! Past ie niet om je buikje Chesko...kan het eendje paardje rijden op je rug! hahahahahahaha!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 02-02-11

Echt hilarisch! baasje eet hondenkoekjes ,niet te geloven.Dan heeft hij toch een vreemde smaak of hij is niet gewoon om koekjes te eten. In elk geval hebben jullie een ander doosje gekregen. En dat badeendje ziet er nu veel elastischer uit,hahaha.

Gepost door: magda | 02-02-11

hahahahahahahahahahahahahahaha!
Dat baasje toch!

Gepost door: Valéas | 02-02-11

tja, baasje eet hondekoekjes
't is al ver gekomen

Gepost door: pieterbie | 03-02-11

hihihi matekes, dat vind ik echt wel een goeike en loopt het baasje nu ook te blaffen ?
Dikke knuffel,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 03-02-11

En kan jullie baasje nu ook al schoon blaffen en pootjes geven ??
;-)

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 03-02-11

dat is echt wel de max,baasje dat hondenkoekjes eet en gaat hij dan ook blaffen?
liefs en een dikke knuffekl

Gepost door: dolfijntje | 03-02-11

t gezicht van baasje had ik wel s willen zien, hahaha :-)

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 03-02-11

Hij is er vast niet slechter van geworden! :-D

Gepost door: Annemarie | 03-02-11

sjonge wat een man ! hij weet wat lekker is woehahahahahahaha mooi dat kunstwerk..liefs van bo

Gepost door: boomer | 04-02-11

Hahahaaha hihihihi nu heb ik de slappe lach met hans hoor jullie baasje....Is hij nog niet aan het blaffen gegaan???? Het eerste circus die langs hier komt geven de naam van jullie baasje aan, want dat zal een enig nummer zijn "DE BLAFFENDE HANS" hahahaha....De volgende keer als ik afkom is het gene duvel meer......maar hendekoekjes hahaha Ewel cheske je kunst mag gezien worden ik vind het héél tof......Nu afwachten hoe het vrouwtje het heeft gesteld bij hare favoriete voetbalclub!!!!!!! Fijne avond en lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 05-02-11

baasje zal nu wel geen koekjes meer eten van jullie...

Gepost door: Annick | 09-02-11

Oeie!!!! had puberpuppy gene tijd voor het bloggen???? Ja chris wat wil je als er iets anders voor gaat he!!!! hahaha Maar cheske en laika zorg maar dat er hier morgen iets leuks weer staat hoor.....Wel te rusten en lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 09-02-11

Haha !! Ik lig hier plat van 't lachen ... kan Baasje ondertussen al blaffen ;-)

Gepost door: Mamapippa | 17-02-11

De commentaren zijn gesloten.