19-02-11

Het valse zwarte schaap

Pfff Chesko doet ene ding hele vele zeker weten jullie doen allemaal inne Laika's sukkelkesverhaalke doen geloven vorige keer. Doen jullie nietes zien datte neus vanne Laika hele vele lang doet worden?  Zij doet welles mee mogen oppe karreke vanne vrouwtje maar zij doet elke keer afspringen. Oppe schoot, tussen voeten poef inne ene keer doet zij foertlala zeggen enne isse zij pist in. Asse vrouwtje doet vast pakken mette arm doet zij profiteren vanne slappe armen enne handen zij doet danne zo hard wringmasjientje spelen datte zij toch doetes kunnen ontsnappen. Puh isse valse tuttebel hier zo klaagdiploma halen terwijl zij grote schuld is.  Enne Chesko moet nog mee mette vrouwtje maar isse voor geheime missie ikke doe welles vertellen asse zo ver is want vrouwtje doet anders plakker oppe mondje plakken. Chesko doet hele hard verschieten datte jullie zo compassie doen hebben mette die tuttebel. Zij doet elke keer enne elke keer doen alle tweevoeters inne verhaaleke trappen enne doen zij hele vele lief zijn voore tuttebel. Jullie doen nog niets weten maar baasje doet ook nog twee puppy's hebben. Zij doen nietes altijd inne onze huisje wonen awel mette meisjespup doet Laika ook altijd klaagspelleke. Zij doet elke keer inne trappen enne Laika hele tijd pakken enne rarara wie doet dan weer isse keertje voor spek enne bonen bij zitten?

FEMKELAIKA.jpg

Femke doet hele graag springen enne kuren oppe muziek zelfs dan doet zij nietes naar Chesko zien maar Laika doet naar elke stapke kijken enne zij mag welles mee kuren springen.

sized_Femkedanst1.JPG

Kleine zal 't gaan ja! Het is toch de normaalste zaak van de wereld dat zij altijd met mij bezig is zeker ik ben nu toevallig ook de allerknapste en allerliefste hond. En daarbij ze hebben ook niet altijd tijd voor mij want ze zitten hier altijd maar te knutselen of taarten te bakken.

sized_sanderfemtaart.JPG

Laika jij isse nietes alleen tuttbel maar ook dikke liegebeest Chesko doet echt welles zien datte zij ook altijd oppe grond gooien asse jij bij haar onder stoel zit. Tja kleine dan moest jij maar wat knapper zijn dan zouden zij tenminste ook is naar je kijken. Puh Chesko isse hele vele boos oppe Laika enne doen jullie nu zeker zien datte echte zwarte schaap hier Chesko is en nietes die tuttebel?

 

P.S Dank u baasje omme tekst hier betteke te verbeteren ;-)

22:16 Gepost door pootje van Laika en Chesko | Permalink | Commentaren (25) |  Facebook |

10-02-11

Inbrekers gezocht

Vriendjes verliefde puberpuppy's zijn een echte ramp! Ineens hebben ze zelfs geen tijd meer voor ons blojge en ons bekijkt ze ook al een stuk minder. Maar hier zijn er nog meer veranderingen gebeurd waar ik echt niet mee kan lachen. Omdat vrouwtje weet dat ze nooit meer goed zal kunnen stappen hoorde ik ze hier babbelen over een vroemmachientje. Ik dacht dat het een grapje was ja tarara ze meende het echt want dit lelijk ding staat nu bij ons in de garage.

sized_scootmobiel.JPG

Vrouwtje was er helemaal blij mee nu kan ze zelf terug naar de winkel en moet ze niet meer vragen om haar te duwen. Natuurlijk moest ze dat spel direct uitproberen zelfs baasje paniekeerde volle bak want madam bleef twee uur weg. Denk je dat ze aan mij dacht? Nee mij vergat ze gewoon, te weinig plaats is hare uitleg. Maar ola onze kleine die mag wel altijd en overal mee gaan. Ze zegt dat ze zich veiliger voelt met hem bij haar ja tarara juist of onze kleine haar kan verdedigen puh je blaast eens tegen dat klein ventje en hij vliegt omver. Hela Laika je denkt toch niet dat ik zo maar altijd zo stoer zit te wezen zeker?

sized_cheskoscootmobiel.JPG

Vriendjes als jullie denken dat dat het ergste is hebben jullie het ferm verkeerd. Vroeger was shoppen best leuk na een uur kon vrouwtje niet meer van de rugpijn en gingen ze iets drinken. Zalig want bij elke tas thee kreeg ze een koekje en rarara wie kreeg dat koekje? Ze hebben speciaal zo'n vroemding gekocht dat ze uit elkaar kunnen halen zodat het mee met de auto kan. Brutte pech dus want nu wil ze alles zien en elke winkel binnen en wij zien alleen maar koekjes in onze dromen want ineens is het niet meer nodig om zo vaak iets te gaan drinken. Om nog maar te zwijgen van onze rust pfffff ze denkt niet eens meer aan onze pootjes want ze gaat er volledig voor zonder rustpauzes. Onze kleine is ne hele dikke aansteller geworden hij wil vrouwtje geen minuut alleen laten, zelfs niet als hij moet stappen wil hij persè bij haar blijven. Die twee gaan nog is serieus botsen omdat vrouwtje maar met één hand rijd.

sized_ChrisChesko.JPG

Puh Laika mijn vrouwtje is veel slimmer dan jij denkt wij botsen echt niet want door mij heeft ze wel 2 paar extra ogen. Jaja kleine leg het maar uit jij bent gewoon een heel flauw ventje geworden. Niet waar Laika ik heb mijn vrouwtje veel te lang moeten missen en al die dingen moet ik gewoon inhalen. Oh inhalen noemt meneer het en ik mag gewoon vergeten worden. Nee nee 1 ding is zeker dat vroemmachientje moet hier zo rap mogelijk verdwijnen! Wie wil het hier eens komen weg pikken? Nee nee ik zal niet blaffen en ik leg de sleuteltjes wel klaar maar denk aub aan mijn arme pootjes én het feit dat vrouwtje nu wel weg kan wanneer baasje er niet is en ik dus helemaal alleen moet thuis blijven. En als jullie toch aan het pikken zijn pak dan aub onze puberpuppy haar lief mee zodat zij ook wat meer tijd heeft voor ons!

00:37 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (35) |  Facebook |

02-02-11

Rare gevallen

Nee nee vriendjes met ons is alles dik in orde maar onze puberpup is dit weekend ergens gaan logeren en dan hebben we hier natuurlijk geen secretaresse. Ze doet stage en 's avonds is ze dan altijd zo moe dat ze geen zin meer heeft om te bloggen. Maar hela we hebben haar heel goed laten verstaan dat wij dat hier niet kunnen en willen missen en ze vandaag toch iets moest vertellen van de afgelopen week. Vriendjes ik ben nog nooit zo boos geweest als de afgelopen week. Wat zouden jullie nu doen als jullie dit doosje op tafel zien staan en je vrouwtje slaapt?

sized_doosje.JPG

Wij zijn dan tenminste zo fatsoenlijk om er af te blijven en te wachten tot vrouwtje terug wakker is. Alé ja als ik eerlijk ben moet ik ook toegeven dat we dat strikje er rond niet afkregen want dat het doosje anders niet zo veilig was geweest. Ineens zagen we het gebeuren baasje pikte dat doosje voor onze neus weg. Meneer zat daar heel lekker te smullen en wij kregen maar een heel klein stukje want 't was naar 't schijnt niet gezond voor ons. Toen vrouwtje wakker werd zei hij dat ze nu wel heel lekkere speciale koekjes had gekocht. Vrouwtje wist van geen koekjes baasje dacht eerst nog dat ze met hem aan het lachen was want dat ze die toch bij de bakker had gekocht voor hem. Ja hallo zien bakkerkoekjes er zo uit?

sized_koekjes.JPG

Ineens viel vrouwtje hare cent baasje had ONZE koekjes van bij de hondenbakker opgegeten, bijna een heel doosje had meneer naar binnen zitten spelen terwijl hij bleef zeggen dat het niet gezond was voor ons. Onze wraak was zoet want toen vrouwtje zei dat dat wel onze koekjes waren had je zijn gezicht moeten zien hij kon ineens heel rappekes lopen hahahahah. Het schandaligste van allemaal is dat hij zich niet eens excuseerde hé nee hij bleef maar zeggen dat hij het echt niet wist. Ja hallo zouden jullie zelf niet nadenken als jullie dit plakkertje op een doosje zien zitten?

sized_ticket.JPG

Ik had echt zin om gewoon in zijn been te bijten maar ja toen ik zag dat vrouwtje bijna stikte ben ik haar maar gaan helpen. Nee nee ze was niet ziek ze stikte bijna van 't lachen. Van haar moesten we dus geen steun verwachten want ze kon het eerste half uur geen woord zeggen. Alle sjans is baasje erna voor straf een nieuw doosje moeten gaan kopen. Puh Laika dat is niet erg dat hij die koekjes opgegeten heeft wedden dat hij ook nog eens zonder eten zal komen te zitten ? Daar zal ik wel voor zorgen! Kleine ga jij daar nu wel tijd voor hebben nu je zo hard aan het studeren bent? Natuurlijk Laika ah ja het is juist onze vriendjes weten hier nog niets van mijn nieuwe studie. Kennen jullie het badeendje nog dat ik van onze puberpuppy pikte? Ik besloot om deze week kunstenaar te worden en maakte er moderne kunst van.

badeentjekapot.JPG

Pffff zelfs dat kunnen ze hier niet snappen want onze puberpuppy was ferm boos op mij terwijl ze kunst anders ook wel mooi vind. Omdat ze zo hard zeurde mocht ze een nieuw van vrouwtje gaan kopen en dat hangt ze nu altijd heel hoog aan de kast. Een pure schande is het ! Pfff het is echt niet eerlijk want ik ben klein en zij zijn groot dus ik kan niet meer eens studeren hoe kan ik nu ooit een beroemde kunstenaar worden?

21:33 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |