02-04-11

Zware verwaarlozing

Eindelijk kreeg vrouwtje maandag haar compjoeterke terug met een nieuw scherm alé ja ons vrouwtje pfff 't is ook een geval appart zene. Ze had dat spel een half uur in huis en 't was klik hier klik daar en joepie ze zat met malware heel haar pc'ke terug om zeep natuurlijk met zo'n trojan in haar computertje. Je had ze hier moeten horen vloeken het heeft baasje 2 dagen gekost voor hij hem terug hersteld kreeg. Puh maar ik had er toch geen medelijden mee zene! Integendeel zelfs de laatste weken is er hier héél veel veranderd en nee niet in positieve zin. Weten jullie nog dat ze altijd met die balletjes moest oefenen? Madam was het beu en gooide ze opeens de vuilbak in, ze voelde haar idioot met zo'n balletjes dus ging ze op zoek naar een andere manier om ergens in te knijpen. Kijk normaal is onze puberpuppy mijn beste vriendje maar nu maakte ze een héél grote fout ze begon ons vrouwtje te vertellen over een mama die taarten maakt. Vrouwtje haar oren stonden direct op de verkeerde plaats want natuurlijk wilde ze er alles over weten. Voor we 't wel en goed door hadden was ze elke week een avondje weg. Sindsdien loopt het hier helemaal fout hé madam is hier uren bezig aan rare kleine dingen die er elke keer weer anders uit zien.

sized_cupcakes2.JPG

Elke avond zit ze hier te prutsen gelijk zot want tja met haar handen gaat het natuurlijk niet zo vlot 't zal jullie dan ook niet verbazen dat we hier ook maar al te vaak horen vloeken zeker?

sized_cupcakes1.JPG

Baasje en onze puber vinden het natuurlijk super leuk want die vinden die dingen zo lekker dat ze ons nooit een stuk geven. Wij maar hopen dat ze nu vlug met die taarten gingen beginnen. Hmmm taart krijgen wij toch altijd met onze verjaardag dus dat zagen we echt wel zitten. Hadden we dat ons vrouwtje maar niet laten weten want het zijn hier 4dagen taarten, dag 1 bakt ze de biscuit vriest die dan in, dag 2 maakt ze de versiering, pakt die dan in, dag 3 maakt ze de vulling en dag 4 bekleed en versiert ze de taart. Door haar handen lukt het niet op één dag en ze doet écht over alles uuuuuuuuuuuuuuren pfffff waar blijft haar tijd voor ons dan?  Elke keer vind ze dat ze nog extra moet oefenen om het nog beter te kunnen dus wij worden tegenwoordig gewoon vergeten. En dat voor zo'n stomme dingen hé.

sized_taarten1.JPG

Maar 't allerergste is dat al onze buren, onze puber en de logeerpubers, baasje en iedereen die we zo ongeveer kennen al mocht proeven maar ra ra ra wie mag er ondertussen kijken en krijgt niet eens een stukje? Juist wij natuurlijk. Puh 't zou niet gezond zijn zeggen ze dan. Hoe stom lekker moet toch niet altijd gezond zijn zeker! Jullie zullen ons dus wel snappen als we zeggen dat we 't hier serieus beu zijn en wij 't hier gewoon afstappen als er hier niet heel vlug iets gaat veranderen.

14:22 Gepost door pootje van Laika en Chesko | Permalink | Commentaren (21) |  Facebook |

Commentaren

die compjoeters toch...

Gepost door: willy | 02-04-11

Amaai zoetekes ..... zo verschrikkelijk mooi en niet klein stukje dat van de tafel valt.....

Gepost door: Ingrid | 02-04-11

Hoera ze zijn er weer! En wat slim van je bedacht Chris, oefenen met je handen en er nog een lekkere beloning voor krijgen ook!

Gepost door: Houkje/Javari | 02-04-11

wooooooow!!! kei mooie baksels!!!! Echt super mega!!!! :-)

Shiek gedaan Chris!!!

Gepost door: Daphné | 02-04-11

Wat geweldige dingen maakt ze toch! Ze mag dan zelf niet tevreden zijn... Op zich alleen maar goed. Maar denk dat iedereen gewoon trots op haar is!
En jullie, doe dan maar een pas op de plaats... ;) Ga je niet dood aan!

Gepost door: Annemarie | 02-04-11

Ik denk dat het vrouwtje heel hard aan het oefenen is om een megasuperfantastischegeweldigelekkere hondentaart te kunnen maken hoor...helemaal voor jullie alleen...wedden??? :-)))
Fijn jullie weer te lezen in ieder geval! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 03-04-11

super dat jullie er terug zijn matekes want dit heb ik hier enorm gemist, knap wat het vrouwtje doet maar ik vind wel dat ze eens een hondentaartje mag maken nu ze al zulke mooie dingen kan maken hé.
Dikke knuffels en voor het vrouwtje een dikke proficiat met het maken van haar prachtige taartjes,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 03-04-11

Hey Kapoentjes ... mmm ziet er lekker uit.
Liefs :-)

Gepost door: Rosita | 03-04-11

o wat een prachtige cupcakes en taarten dat bazinneke maakt! Het is een goeie oefening voor haar en het resultaat is nog lekker ook. Straks maakt ze gegarandeerd ook hondentaartjes.Niet wanhopen!
Ik ben blij dat er hier weer leven in de brouwerij is hoor.

Gepost door: magda | 03-04-11

Ik ben blij hier terug iets te zien, begon mij al serieus zorgen te maken.
En wat voor iets dan nog, zo'n mooie taarten hier, prachtig gewoon!
Ik prijs mij wel gelukkig dat ik jullie buur niet ben, want mijn dieet is nu al een natuurramp.

Gepost door: pieterbie | 04-04-11

HOy, Hoy, wie zijn hier terug.....Natuurlijk onze cowboys..haha Weet je ches en laika als annyke komt, zullen jullie wel van de lekkere taart kunnen proeven, daar mag je zeker van zijn. haha Maar t'vrouwtje wil weer teveel in in keer he. Ze doet het heel graag en t'is een goeie oefening voor de handen, maar ze wil haarzelf weer overtreffen hé!!!!!Maar ze is goe bezig, maar ik geloof nie dat jullie nog nie hebben mogen proeven...;;K'zal eens aan haar oren trekken cheske, we kunnen die dan ook gebruiken om op de taartjes te leggen....Lieve maandaggrtjs. van anny

Gepost door: anny | 04-04-11

whaw dat is pas een goeie en lekkere bewegingstherapie
die handen hebben op de kortste keren hun krachten terug, dat hoop ik toch

Gepost door: fotorantje | 05-04-11

dag lieve vrienden,
op mijn vrij dagje kom ik jullie een superfijne woensdag wensen en laat ons duimen voor wat zon vandaag.
Dikke knuffel,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 06-04-11

fantastisch gedaan!!!!

Gepost door: an en ingrid | 06-04-11

Ewel lievertjes, moet ik hier nog lang op die lekkere dingen zitten kijken???Mijne tong hangt op m'n borst van de goesting ( naar die taartjes hé) Fijne donderdag en lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 07-04-11

hey lieverdjes,terug van lang weggeweest,welkom terug in blogland,wat heb ik jullie gemist zenne.en wat zien mijn blauwe kijkertjes ,allemaal lekkere taartjes die vrouwtje klaarmaakt,mjamie,mjamie.maar Ches en Laika,jullie zullen wel eens een stukje krijgen hoor,maar ,marsepein,lusten jullie dat wel?dolfijntje in ieder geval niet
geniet van de lentedagen vriendjes
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 07-04-11

deu dat is ook wat lieverds iedereen eet slecht en jullie mogen niets ! das niet eerlijk ooooo neeeeee ...liefs van bo

Gepost door: boomer | 09-04-11

dag matekes,
is het vrouwtje nog altijd van die mooie taartjes aan het bakken ?
Zeg haar dan maar dat ik naar een nieuw verhaaltje zit te wachten want dat mis ik hier wel.
Dikke zondagsknuffel,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 10-04-11

Ocharme toch dat jullie geen stukje krijgen, de sukkelaartjes

Chris de taarten zien er heerlijk lekker uit. Je zou ze zo willen op eten :-p

Gepost door: kelly | 11-04-11

lieve Chris,
ik kom je een fijne moederdag wensen.
Dikke knuffel,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 08-05-11

lieve Chris,
ik kom je een fijne moederdag wensen.
Dikke knuffel,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 08-05-11

De commentaren zijn gesloten.