02-04-11

Zware verwaarlozing

Eindelijk kreeg vrouwtje maandag haar compjoeterke terug met een nieuw scherm alé ja ons vrouwtje pfff 't is ook een geval appart zene. Ze had dat spel een half uur in huis en 't was klik hier klik daar en joepie ze zat met malware heel haar pc'ke terug om zeep natuurlijk met zo'n trojan in haar computertje. Je had ze hier moeten horen vloeken het heeft baasje 2 dagen gekost voor hij hem terug hersteld kreeg. Puh maar ik had er toch geen medelijden mee zene! Integendeel zelfs de laatste weken is er hier héél veel veranderd en nee niet in positieve zin. Weten jullie nog dat ze altijd met die balletjes moest oefenen? Madam was het beu en gooide ze opeens de vuilbak in, ze voelde haar idioot met zo'n balletjes dus ging ze op zoek naar een andere manier om ergens in te knijpen. Kijk normaal is onze puberpuppy mijn beste vriendje maar nu maakte ze een héél grote fout ze begon ons vrouwtje te vertellen over een mama die taarten maakt. Vrouwtje haar oren stonden direct op de verkeerde plaats want natuurlijk wilde ze er alles over weten. Voor we 't wel en goed door hadden was ze elke week een avondje weg. Sindsdien loopt het hier helemaal fout hé madam is hier uren bezig aan rare kleine dingen die er elke keer weer anders uit zien.

sized_cupcakes2.JPG

Elke avond zit ze hier te prutsen gelijk zot want tja met haar handen gaat het natuurlijk niet zo vlot 't zal jullie dan ook niet verbazen dat we hier ook maar al te vaak horen vloeken zeker?

sized_cupcakes1.JPG

Baasje en onze puber vinden het natuurlijk super leuk want die vinden die dingen zo lekker dat ze ons nooit een stuk geven. Wij maar hopen dat ze nu vlug met die taarten gingen beginnen. Hmmm taart krijgen wij toch altijd met onze verjaardag dus dat zagen we echt wel zitten. Hadden we dat ons vrouwtje maar niet laten weten want het zijn hier 4dagen taarten, dag 1 bakt ze de biscuit vriest die dan in, dag 2 maakt ze de versiering, pakt die dan in, dag 3 maakt ze de vulling en dag 4 bekleed en versiert ze de taart. Door haar handen lukt het niet op één dag en ze doet écht over alles uuuuuuuuuuuuuuren pfffff waar blijft haar tijd voor ons dan?  Elke keer vind ze dat ze nog extra moet oefenen om het nog beter te kunnen dus wij worden tegenwoordig gewoon vergeten. En dat voor zo'n stomme dingen hé.

sized_taarten1.JPG

Maar 't allerergste is dat al onze buren, onze puber en de logeerpubers, baasje en iedereen die we zo ongeveer kennen al mocht proeven maar ra ra ra wie mag er ondertussen kijken en krijgt niet eens een stukje? Juist wij natuurlijk. Puh 't zou niet gezond zijn zeggen ze dan. Hoe stom lekker moet toch niet altijd gezond zijn zeker! Jullie zullen ons dus wel snappen als we zeggen dat we 't hier serieus beu zijn en wij 't hier gewoon afstappen als er hier niet heel vlug iets gaat veranderen.

14:22 Gepost door pootje van Laika en Chesko | Permalink | Commentaren (21) |  Facebook |