13-06-11

Foei Roy!

Wij dachten altijd dat Roy ne héle toffe mens was, alé ja soms blijft vrouwtje er wel vèèl te lang naar onze goesting naar zijn foto's zien, soms trekt ze ineens naar de bloemenwinkel maar daar bleef het altijd bij.  Deze morgen las ze op zijn blog dat het de Kaaifeesten in Oostende waren.  Vrouwtje moet 't woord "feest" nog maar horen of ze is al foetsjie natuurlijk.  Toen 't zonneke terug kwam piepen vertrokken we naar ons zeetje amai vriendjes 't was véél te lang geleden dat ik dat gezien had.  Onze kleine en ik waren natuurlijk in onze sas, we zagen 't al helemaal voor ons lekker ravotten op 't strand hmm zaaaaaaaaaaalig.  't Begon al goed ze gingen eerst eens "eventjes" naar de markt.  Jullie kennen vrouwtje haar "eventjes" al wel zeker?  Eindelijk kwamen we aan 't zeetje vriendjes wij zijn nog nooit zo verschoten.  Allemaal monsters hebben mijn zeetje opgegeten !

LAICHESOOSTENDEKLEINSTRAND.JPG

Daar ging onze droom dus want onze tweevoeters gingen maar verder 't was ineens van hondjes mogen nu toch niet meer op 't strand jullie moeten maar wachten tot na de zomer.  Ok een lange wandeling zagen we ook nog wel zitten.  Vergeet het maar op dat moment kwam Roy zijn blogje natuurlijk terug in haar koppeke spoken.  Voor we 't goed besefte zaten we in een grote witte tent. Er was een meneerke aan 't zingen uit Oostende na 5 minuutjes hoorde we "dat is hier gene vette we drinken dat hier leeg en weg zeker?  Ja hallo wat doet die stommerik?  Hij begint "You'll never walk allone te zingen" Ja hallo hoe stom kan je zijn als je weet dat dat hèt liedje van vrouwtje is dat ze elke keer luidkeels mee zingt omdat 't iets te maken heeft met hare voetbal natuurlijk. 

3de Kaaifeesten,

't Spel was dus heel rap om zeep want rarara wie bleef er plakken?  Na die ene oostendse zanger kwam er nog 1 en daarna nog ene en wij zaten daar maar wortel te schieten.  Alé ja 1 voordeel was er nog aan heel die kaaifeesten ze verkochten er de allerlekkerste maatjes. Alle sjans dat ze wisten dat ze mij wel moesten trakteren op zo'n lekker viske.

3de Kaaifeesten,

Hahahah beste van allemaal is dat onze kleine geen vis eet dus ik moest lekker niets delen.  Meneer wil het wel altijd proeven maar spuwt het dan ook direct terug uit.  Hela Laika Chesko isse toch nietes kat dus Chesko doet nietes viske eten isse vies, viskes moeten inne zeetje zwemmen niet inne buik vanne Chesko.  Chesko doet hele tijd denken isse nikske tweevoeters doen toch gaan eten inne restaudinges zal dan welles vleesje onder tafel vallen vanne vrouwtje.  Awel kleine dat dacht ik ook we waren ten minste onderweg naar zo'n eetding hé maar tja onderweg kwamen ze een beeld tegen.  Wie stopt er nu aan zo'n stuk steen?  Die tweevoeters van ons natuurlijk en ze bleven er maar tetteren, 't was van :"Lucy Loes die bracht nogal is ambiance op de oostendse feesten hé" en voila ze bleven er serieus lang stil staan en maar tetteren en maar tetteren.  Net voor we 't restodingske wilden binnen gaan zag ik allemaal rare kramen staan.  Ik dacht ineens rap verder stappen Laika doe of je het niet ziet en zorg er tenminste voor dat baasje het niet ziet.  Pfff ik was er aan voor de moeite want rarara wie stond er 5 min later wat onnozel te doen aan zo'n kraam?

3de kaaifeesten

Denken jullie nu dat meneer zo slim was om een speeltje voor ons te schieten?  Maar nee natuurlijk niet dan pakt hij direct iets voor ons vrouwtje.  En onze super lange wandeling?  Awel die konden we op onze buik schrijven want ook daar bleven ze weer veel te lang tetteren.  Roy onze tweevoeters hadden 't héél goed naar hun zin maar wil  je aub zo geen postjes meer maken?  Maak in 't vervolg blogjes van bossen, 't zeetje, parken en alle leuke hondjesdoedingen zodat mijn tweevoeters misschien wat verstand krijgen en zoiets in 't vervolg niet meer doen.

23:42 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (15) | Tags: 3de kaaifeesten |  Facebook |

Commentaren

Alé, blij dat er toch wat binnenlanders de tijd namen om naar dat Oostendse feest af te zakken. Ik heb de ganse dag foto's bewerkt en ben met PCs bezig geweest.

Gepost door: pieterbie | 14-06-11

Hehe...ja ja...die baasjes hè..altijd maar op stap naar dingen die ze zelf leuk vinden...maar gelukkig kon er dan nog wel zo'n overheerlijk maatje af hè..en ik denk voor Chesko later in het restaurant vast nog wel een vleesje onder de tafel hehe! Dus niet teveel klagen hoor jongens..jullie hebben het echt niet slecht hè! ;-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 14-06-11

ons Taiboke vindt het ook niet zo leuk aan de zee omdat hij niet op het strand mag komen, ik vind dat ze toch wel een heel klein stukje voor onze viervoetertjes zouden mogen reserveren, het strand is tenslotte toch groot genoeg hé.
Dikke knuffel,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 14-06-11

haha deze is echt goed ,de kaai feesten kenden ik niet
lijkt me een mooi feest
wens je een fijne dag toe verder
groetjes antony

Gepost door: antony | 14-06-11

Denk toch dat het een leuke dag was, hé Kapoentjes :-)
Ja, was mijn vader en ik als kleine deugeniet ;-)
Dikke knuffel xxx

Gepost door: Rosita | 14-06-11

Ja cheske en laika....zo te lezen was t'weer van meelopen!!!! En of ik t'vrouwtje ken!!!!! Maar jullie baasje aan een schietkraam....Watte heeft ie dan geschoten voor t'vrouwtje???? Nie veel raars zekers?? haha....T'was strandje langs jullie neusje!!!! lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 14-06-11

Hallo Chris,
hier bij ons schijnt het zonnetje uitbundig en genieten we van het prachtige weer ,de temperatuur is 22 graden een beetje wind,ideaal weer om van alles en nog wat te doen hé...nee met mij gaat alles goed,ik ben weer wat plaatjes aan het maken voor een nieuw pps-je.Als je op mijn laatstgemaakte (dat kleine plaatje)klikt en dan de instructies volgt dan zul je zien dat ik wel productief ben geweest, en zo een pps-je maken dat gebeurd niet iedere dag hoor ,het is wel voor het eerst dat er een pps-je op mijn blog verschijnt en er komen er voorlopig nog wel enkele achteraan ,maar morgen staat nr 2 misschien al op mijn blogje,we zullen zien of alles tijdig klaar is.
We wensen je verder een fijne dag en week toe,Groetjes uit Terneuzen met veel liefs van Lilian en Paolo.

Gepost door: paolo | 14-06-11

Hallo Chrisje!

Kom jullie een fijne dag wensen

lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 14-06-11

Chris, Laika en Chesko...

haha....blijven plakken ! Maar als het feest is, dan dat geen kwaad ! En nog eens bedankt ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 14-06-11

Efkes kan soms lang duren ;-)
Wees blij zeurpietje, dat jullie meemochten !

Groetjes en een dikke poot van Milo !

Gepost door: Mamapippa | 14-06-11

het is me daar wat met die werken...

groeten !

Gepost door: willy | 14-06-11

zijn die werken in Oostende nu nog niet achter de rug,dat is toch al een heel poosje dat ze er bezig zijn.af en toe moet je de tweevoeters ook eens hun pleziertje gunnen hé Chesko,want geef toe,jullie mogen overal mee en als vrouwtje met baasje in restaudinges gaan valt er steevast een stukje vleesje op de grond voor jullie bekje,dus voor elk wat wils,zo blijft de kerk toch mooi in het midden
liefs en een fijne dinsdag

Gepost door: dolfijntje | 14-06-11

potdulle honden niet op het strand even denken nee dat mag hier ook niet van april tot september ..daarna wel dus moeten ze feesten maar in de winter doen toch... gadveredarre dat jij een vis eet brrrrrrr... wandelen is gezond voor jullie dau al met al was het toch een leuke dag hé ..doeiiiii liefs van bo

Gepost door: boomer | 14-06-11

Wat een superleuke, mooie reportage! Minder leuk is natuurlijk dat er niet aan jullie, maar aan het vrouwke werd gedacht bij het schieten... Maar néé, foei matekes, jullie hebben al zoveel en het vrouwke verdient nu eenmaal een prijsje. Wat zeg ik? De eerste prijs verdient ze, voor al die moed en het doorzettingsvermogen dat zij tentoon spreidt...

Gepost door: gerdaYD | 15-06-11

Toch erg dat jullie niet op het strand mogen in de zomer. Lekker de ingesmeerde mensen laten schrikken met opvliegend zand!

Gepost door: Martine | 16-06-11

De commentaren zijn gesloten.