13-06-11

Rare tweevoeters

Zaterdagmiddag begon hier iemand héél hard te roepen we konden elk woord tot in ons huisje verstaan.  Als 't meneerke stopte begon er heel luide muziek te spelen ik dacht lap 't zijn weer onze pubers die party roepen zeker.  Van op de zetel zie ik heel goed de voorkant van ons huisje en hela er kwamen héél veel tweevoeters zo maar in ons voortuintje staan.  Ik wist het zeker ze kwamen hier inbreken, baasje kon er nog mee lachen en zei dat het iets totaal anders was.  Jaja hij kan zeggen wat hij wil maar ik geloofde er geen bal van tot we samen gingen kijken.  Eerst stond er naast ons huisje een rare meneer met een groot bord, hij kreeg zo maar centjes van andere tweevoeters.  Had vrouwtje ook maar een bord voor mij gekocht dan kon ik er ook zo zitten en was ik nu stinkend rijk en kon ik alle lekkere vleesjes kopen die ik wou.  En toch waren er inbrekers!  Al snap ik langs geen kanten waarom alle tweewielers onder 't rapste reden om ze te pakken als ze toch maar elke keer voorbij kwamen zonder dat ze de inbrekers pakten.

KOERS1.jpg

2 huizen verder dan ons huisje was er iets héél raar voor het huis van onze buren stond ineens een ijzeren huis.  Hahahah dat manneke wist gewoon niet dat wij in Belgenland wonen want hij stond er elke keer met de belgische vlag te zwaaien.  MizzzD we hebben ook aan jou gedacht hoor!  Naast dat ijzeren huis stond een huis op wieltjes dat héél lekker rook naar de lekkerste vleesjes.  Jij zei hier nog dat onze baasjes mij eten moesten geven awel ik heb niks of niks van dat kraam gekregen!  Pfff ze zeggen dat tweevoeters slimmer zijn dan wij awel dat is ferm verkeerd gedacht.  Hahahha er waren er zelfs die omgekeerd reden, ik durf te wedden dat hij bang was van die inbrekers en niet meer mee durfde te gaan zoeken.  Zondag heb ik toch ferm gelachen, baasje lachte mij een hele tijd uit maar wie laatst lacht best lacht zeker.  Zien jullie ons huisje en een klein stukje van wat er naast staat?  Ja het is juist dat is onze auto en wat staat er voor ons huisje?  Hahahha 't zal baasje leren om met mij te lachen want hij kon 's avonds wel met zijn fietske naar zijn werk vertrekken.

 

KOOERS2.jpg

Alhoewel 't lachen was héél rap gedaan toen we terug in ons huisje zaten.  Ineens hoorde we héél veel lawaai, we verstonden bijna niets meer en 't leek wel of onze tuin bibberde.  Achter ons huis kwam er opeens een ijzeren vogel uit de lucht gevallen.  De draden zijn niet van de electriciteit maar van vrouwtjes wasdraad dan hebben jullie er een idee van hoe kort die ijzeren vogel wel was.  Wat er precies gebeurd is weten we niet maar volgens onze baasjes is zo'n ijzeren vogel niet echt goed nieuws.

HELICOPTER.jpg

 

06:30 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

Commentaren

Hélà ! Zomaar in jullie tuintje komen, dat zou bij niet waar zijn hoor ! Of het moest zijn dat ze mij "omkopen" met alle het lekkers dat in huisopwielekes te vinden was ;-))
En arme chesko, zo veel pijn hebben, van mij krijg je in ieder geval een dikke knuffel ! Mijn vrouwtje zegt dat moest iemand één vingerke, laat staan een volle hand, naar ons uitsteken om ons kwaad of pijn te doen, ze stande pede buitenvlogen en nooit of van se leven nog binnen mochten ! Wat denken die stomme mensen toch, je zo maar slaan ! Ze hadden maar je vrouwtje moeten luisteren !!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 13-06-11

Amaaikes, er was daar heel vele te doen hé bij jullie huisje...;Gelukkig dat jullie maar vele binnen bleven. Zag jullie al op zo'n fietske rijden hahaha.;..;En die ijzeren vogel??? gelukkig heeft die nie geparkeerd in jullie tuintje, t'ging slechter geweest zijn hoor!!!!! Vandaag gaat het wat stillekes zijn, de koers is gedaan....En ocharme jullie baasje met de fiets moeten gaan werken!!!!!! Een fijne maandag gewenst en lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 13-06-11

knap geschreven Chris, je kent er echt wat van om me te boeien hoor. Het deuntje op ons blogje is een overbekend liedje van Herman Van Keeken, "pappie loop toch niet zo snel" uit begin jaren zeventig.
Dikke knuffel,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 13-06-11

't Is een ijzeren vogel van de provincie precies, dus dat zal wel zo erg niet zijn.
'k Wist niet dat de provincie zo'n helidinges had. Of misschien is het gesponsord door de provincie.

Gepost door: pieterbie | 13-06-11

Hallo Chris,
prachtig geschreven en beschreven,
we wensen jou en de crew nog een mooie 2e Pinksteren toe,met veel liefs van Lilian en Paolo.

Gepost door: paolo | 13-06-11

Chris, waar is m'n racefiets, Chris waar is m'n fiets
Waar is m'n racefiets gebleven
Ik moet 'm hebben als ik naar de kroeg toe ga
Dan wordt 't weer van up en op en trala-lalalalala (...)
naar © Rubberen Robbie
*wink, big smile*
Weerom een heerlijk geschreven stukje twee- en viervoetertjes! Het ging daar precies op wieltjes bij jullie? Hihi.
En, bezorgden jullie de papa daar gisteren ook een fijne vaderdag? Het is jullie geraden hoor, of ik kom aan jullie oren trekken!

Gepost door: gerdaYD | 13-06-11

Tsss...waardeloos hè Laika...komen ze de worstjes en hamburgers zowat aan huis brengen en krijg je nóg niks...ik snap die baasjes van jou niet hoor! ;-)))))
En die hardrijders...hmm denk niet dat ze achter inbrekers aanzaten hoor...die doen hetzelfde als hondjes weleens doen als ze zich vervelen..rennen achter hun eigen staart aan hahahahahaa!
Btw...vrouwtje denkt dat ik de weg kwijt ben, maar dat is ze zelf een beetje hoor...er stond alláng weer een nieuw postje!! :P
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 13-06-11

Dat nieuwe blogplatform heeft meer problemen opgeleverd dan opgelost...echt goed waardeloos!

Gepost door: mizzD | 13-06-11

Alleé vooruit...Pappie rij toch niet zo snel anders kregen we die inbrekers wel...
Heel leuk om lezen Chris.....doeijjjjjjjjjjjjjjjjjjj

http://blog.seniorennet.be/rudietje/

Gepost door: Rudi | 13-06-11

haha deze ziet er goed uit een ijzer vogel klopt wel
wat weer mooi geschreven
groetjes antony

Gepost door: antony | 13-06-11

van inbrekers en een ijzeren vogel ...

ik woon gelukkig in een rustige buurt, je ziet hier soms geen kat...

groetjes !

Gepost door: willy | 13-06-11

dan heb je een vierwieler staan en dan nog moet baasje met zijn fietske naar zijn werk,ocharme,maar troost jullie het is maar één kéér in een jaar koers en dan moet je eens heel lief kijken naar jullie vrouwtje,misschien krijgen jullie dan een stukje hamburger.een fijne maandag vriendjes

Gepost door: dolfijntje | 13-06-11

helaba, onze vriendjes geen lekkere vleesjes geven! wij zullen het weer moeten komen doen zeker? trouwens, mama zei dat mega chris fotookes van ons ging zetten om te laten zien aan de mensen hoe dikke vriendjes wij zijn! maar wij zien die fotookes niet?

Gepost door: Robin, Victor en Matteo | 13-06-11

sjonge sjonge konden ze geen andere straat onveilig gaan maken hahahahha net goed dat die fietsen moest , die ijzeren vogel zal de trauma helikopter zijn en dat is echt niet goed als die komt xxxxx liefs van bo

Gepost door: boomer | 13-06-11

Hier zien we ze vaak vliegen, van die ijzeren vogels ;-)
Ik denk dan ook altijd, wat zouen ze nu weer aan t zoeken zijn ...

Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 13-06-11

Ai nee dat is vaak niet echt goed nieuws inderdaad..
Of is dit misschien de camera van de wielerronde???

Gepost door: Annemarie | 13-06-11

HALLO...

En weet ge al wat die ijzeren vogel komen doen is?
Want nu heb je me toch wel nieuwsgierig gemaakt ze-ne!!µ

Gezellige avond nog!

lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 13-06-11

Ah zo daar reden mannekens met hun fiets voorbij jullie deur. En dat lekker worstenkraam...kregen jullie daar echt niks van? O wat jammer. Wel dan was het een goeie straf dat baasje met de fiets naar zijn werk moest!! En die heilcopter...ik ben zeker dat die rondvloog om de rennende fietsers in de gaten te houden ,maar misschien was er ook eentje gevallen en moest die naar het ziekenhuis. Ach ondertussen is de boel daar wel weer opgeruimd en is het weer rustig vòòr jullie huisje.

Gepost door: magda | 13-06-11

De commentaren zijn gesloten.