20-07-11

La douce France

Voor alle geel-rode drukte zijn we eerst naar Frankrijk geweest, vrouwtje wilde persè met alle onze puppy's eens naar haar lievelingsplekje gaan.  Eerst zag ik het totaal niet zitten met zo'n overvol vierwielenmonster zo ver rijden mij niet gezien.  Alhoewel 't was wel super want ik kreeg natuurlijk een ereplaatsje.

AUTO.JPG

Mannekes ik kon er niet snel genoeg zijn want ik wilde oh zo graag spelen op 't strand.  Pfff 'k ben 't al gewoon met vrouwtje hebben we niks anders dan miserie.  Madam wilde eventjes stil blijven staan, genieten van de natuur noemt ze dat.  Hoezo genieten?  Zien jullie daar misschien 2 spelende shih tzu's lopen?

NATUURCAPBLANCNEZ.jpg

Hebben wij sjans gehad dat onze puppytweevoeters aan 't zagen waren om 't zeetje zelf te zien.  Hahahah ik heb zo moeten lachen met die 3 ze waren aan het stoeffen dat ze héél rap op de rotsen naar boven konden klimmen en dat ze dat het beste van allemaal konden.  Hahahahaha ze deden er 3 keer zo lang over dan wij en als ze eindelijk boven waren moesten ze rusten want dan waren ze oh zo moe.

kKIMFEMCAPEBLANNEZ.jpg

Voor rusten hadden wij écht geen tijd daarvoor is vakantie toch zonde, dan moeten we net héél veel croswedstrijdjes houden en superleuk spelen.

laichescapeblancnez.jpg

Voila en nu zien jullie zelf dat ik alleen maar in belgenland van water bang ben hé !  Toen we terug liepen naar vrouwtje zei ze direct "jullie zien er niet uit zucht moet ik zo met jullie straks op restaurant"  We dachten al oei oei oei we gaan weer een hele preek krijgen maar vriendjes wat heb ik gelachen toen ik vrouwtjes gezicht opeens zag veranderen.  2 van de 3 puppy's waren met kleren en al in 't water gegaan.  Geen tijd voor een preek en vrouwtje moest daar toch blijven zitten ze kon hen lekker toch niet gaan halen hahahahah.

KLERENWATER.jpg

Alhoewel door hun schuld heb ik natuurlijk niets super lekker gekregen maar moesten we 't doen met een stom pak frieten.  Natuurlijk wilde iedereen de Cape Blanc Nez beklimmen, vrouwtje dacht dat ze dat wel kon met haar scootmobiel.  Ja tararaaa wie stond er ineens stokstil en geraakte geen mm meer verder?  Juist ons vrouwtje!  Blijkbaar kan dat machientje zo geen stijle wandeling aan.  Sssttt niet verklappen maar eigenlijk was ik wel blij dat we terug naar beneden moesten komen want onze pootjes waren al half versleten van zo lang op 't strand te spelen.

hanskimfemcapeblancneze.JPG

Jullie kennen ons vrouwtje ondertussen toch ook al hé?  Awel madam bleef maar zagen en zagen om toch naar boven te kunnen.  Baasje was natuurlijk zo stom om naar boven te rijden, puur tijdverlies noem ik zoiets want wie wil er nu zo hoog gaan staan om zo'n domme dingen te zien ?

BOVENOPCAPBLANCNEZ.jpg

Denken jullie dat ze ons daar boven lieten spelen?  Nee écht niet we moesten elke keer héél kort bij hen blijven pffff daar is niks aan.  Ik hoopte een hele tijd dat ze terug naar 't strand gingen maar nee nee naar die arme Laika luisterede natuurlijk niemand ze moesten en zouden naar het hotel gaan maar dat vertel ik jullie morgen wel.

08:55 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Wat een heerlijke tijd moeten jullie wel gehad hebben als ik zo deze mooie reportage bekijk en lees... Ik ben zo blij voor jullie en hoop dat het iedereen goed heeft gedaan, vooral ons Vrouwke!
Geniet nog lang na van al dat fraais hé matekes!

Gepost door: gerdaYD | 20-07-11

Hey Kapoentjes,

Denk dat het een mooie vakantie is geweest.

Ik zal er een tijdje niet zijn, maar kom af en toe piepen, hé :-)

Veel liefs met een dikke knuffel :-)

Gepost door: Rosita | 20-07-11

ons vrouwke zal meer dan content geweest zijn...

en jullie toch ok?

groeten!

Gepost door: willy | 20-07-11

Hello Criis,Laika en Chesko,
wat een schitterende fotoreportage zeg,echt prachtige en leuke beelden .En die beeldenroute in Terneuzen moeten jullie zeker eens doen,en als jullie een gids zoeken ...wel ,ik sta ter beschikking.O,ja,de zaterdag kun je de belgische kunstenaars ook aan het werk zien in de tent op de scheldeboullevard,lieve groetjes uit Terneuzen met veel liefs van Lilian en Paolo.

Gepost door: paolo | 20-07-11

Moet een prachtige vakantie geweest zijn,maar even prachtig is je collage.

Groetjes
René

Gepost door: René | 20-07-11

Hahaha...die puberpuppys zijn al net zo ondeugend als jullie hondjes hahahahaha lekker het water in..het zag er prima uit met die blauwe lucht!
Heerlijk hoor de Opaalkust...ik was er ook al eens, maar toen was het maar sombertjes...zó ziet het er veel mooier uit!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 20-07-11

Leuk verslag van aan 't zeetje...
Groetjes Rudi

Gepost door: Rudi | 20-07-11

dit zijn de ultieme vakantiekiekjes, chris!

die unieke tekst erbij ..

ik lig altijd dubbel bij het lezen ervan :-))
fantastisch hoe je de gedachtegang van die schatjes weet weer te geven! :-)))

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 20-07-11

woehahahaha dat was dus een super onderneming 'ik wou dat ik even mee mocht als vlieg of zo 'even genieten van alles wat anders is .... knufs van bo

Gepost door: boomer | 20-07-11

Die foto van de twee puberpuppymeisjes rug aan rug vind ik heel mooi.
Ik benijd jullie: vive la douce France!

Gepost door: pieterbie | 21-07-11

Spijtig dat de vakantie alweer voorbij is, zo te zien aan de mooie foto's was het toch super! En de hondjes waren mee ...
Een nieuwe week komt er weer aan, hopelijk met was mooi najaarsweer. Lieve bloggroetjes en tot een volgend bezoekje weer. Liefs

Gepost door: Chrisje | 11-09-11

De commentaren zijn gesloten.