02-10-11

Inbrekers en overlopers

Denken jullie nu écht dat er hier alleen maar toffe dingen gebeuren?  Vergeet het al maar vlug!  Ergens in de zomer hoorde ik ineens héél rare geluiden uit vrouwtjes wasmand komen. Ik wist direct dat er iets niet pluis was en dat dat ding zo vlug mogelijk moest ophoepelen.  Ja hallo kan ik er aan doen dat dat ros geval geen honds verstaat?  Pas op ik probeerde 't met poot en tand uit te leggen.  Was ik maar slimmer geweest want vrouwtje kwam er ineens aangereden en onze puppy ging haar is een handje helpen.  Voor ik 't goed door had zat dat ros geval bij ons binnen!  Stel je voor een kat in ons huis!  Vershrikkelijk gewoon, het maakte mij razend en dat heb ik ferm laten horen.  Pfffff denk je dat onze tweevoeters daar rekening mee houden?  Maar nee 't kreeg direct een mandje en ze belde zelfs naar de dierendokter.

katje.jpg

Om de 4 uur moest dat scharminkel eten met een papfles krijgen pffff't was nog te stom om alleen te eten en dat lieten ze dan in ons huisje blijven.  Toen vrouwtje hoorde dat ze 't niet naar 't asiel mocht doen omdat ze daar niet zo veel tijd kunnen insteken en 't direct laten inslapen was ze natuurlijk verkocht.  Onze kleine bewees nog maar is dat hij de allerstomste onnozelste viervoeter in heel de wereld is.  Meneer ging dat ros geval likjes geven en er nog voor zorgen.  Ondanks dat vrouwtje 't altijd eten gaf is 't dood gegaan, amaiiii je had ze hier met 2 moeten zien zitten, ze hadden precies kilo's ajuinen gepeld zo zagen ze er uit.  Ik was al lang blij dat het beestje hier niet bleef plakken want hela mijn plaats sta ik écht niet zo maar af hé !  Ik hoor jullie al denken maar hela ze hadden toch een goede thuis voor dat beestje kunnen zoeken als het het had kunnen overleven.  Ja tarara ik ken het hier al alles wat hier levend binnen komt gaat hier niet meer buiten met ons tuttebellevrouwtje.  't Was of de duvel er mee gemoeid was hé maar dezelfde week was 't ineens boenkkkk patat.  Zo'n vliegend schepsel wou binnen komen zonder kloppen en vergat dat daar wel glas tussen zit hé.  Wèèr miserie met onze puber natuurlijk want die liep naar buiten, begon het stukjes brood en zaadjes te geven en ging er zelfs wormen voor zoeken.  Van discriminatie gesproken sèg dat beest mocht zelfs op onze tafel zitten hé.  Vriendjes dat moest ik is riskeren op tafel kruipen om te eten amaiiii 't zou mijne beste dag niet zijn.

vogeltje.jpg

Dagenlang hield onze puber dat vliegend schepsel in een kotje en zorgde ze er voor.  Toen 't terug rond begon te huppelen leek het mij wel super leuk speelgoed.  Ik deed er niks aan en onze kleine is er te stom voor!  Maar toen huppelde dat beest binnen bij ons en ging het recht onder vrouwtjes bureau zitten. Ja hallo dat was er te veel aan hé !  Ik heb t gewoon gepakt in mijn bek om 't terug buiten te zetten.  Oei oei oei ik denk dat de sirene van de brandweer minder lawaai maakt dan dat van onze puber en ons vrouwtje.   Dat stom beest overleefde het toch wel zeker en ik zag 't weer gebeuren hé dat ze dat hier ook gingen houden.  Ik ben dan maar van mijn oren blijven maken en probeerde 't een hele tijd te pakken.  Hahahah missie gelukt want na een telefoontje deed baasje 't weg naar een vogelasiel.  't Strafste van allemaal is dat onze puber 2 dagen héél boos op mij is geweest!  Ik mocht niet op schoot, mocht niet meer bij haar slapen en ze deed of ik niet bestond.  En toch zal ik hier elk dier blijven weg jagen 't is hier mijn huisje en van mij alleen, ok onze kleine pak ik er wel bij wie moet er anders de lekkere dingen blijven pikken?  1 ding leerde ik, ik zit hier met 2 overlopers op mijn kot en daar ben ik écht niet zo blij mee.

00:39 Gepost door pootje van Laika en Chesko | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |

Commentaren

tja, ik vrees dat ik ook zo'n vrouwtje heb ... maar nadat ze met Lily naar huis kwam, heb ik het haar eens goed gezegd sé ! ik heb haar duidelijk gemaakt dat als ze nog eens zoiets mee naar huis brengt, dat ik het per onmiddellijk hier afstap !!!!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 02-10-11

dag lieverdjes
dank je wel voor het bezoekje,wat ben ik blij dat jullie mij hebben gevonden.ik heb nogthans mijn nieuw linkje aan jullie gegeven een paar weken geleden.
geniet nog van het zomers weertje vandaag,dat doe ik ook
Liefs en een dikke knuffel voor jullie

Gepost door: dolfijntje | 02-10-11

iedereen heeft zijn plekje...

zelfs een kat...

ik mag er niet aan denken...


groeten

Gepost door: willy | 02-10-11

Zo triest van dat katje, heel spijtig dat het 't niet gehaald heeft ondanks de goede zorgen. Alé, er is er toch ene content :-)
Vogels zijn blijkbaar niet zo snugger. De keren dat er hier al ene tegen het raam gevlogen is (en niet één die dat overleefde), amaai, om je een ongeluk te verschieten als je die knal hoort. Tja, mss moeten we (een tip voor het vrouwtje) onze vensters wat minder kuisen :-)

Gepost door: bea | 02-10-11

ocharme dat kleine poesje
ik begrijp dat hondjes niet gek zijn op poesjes maar ze zijn wel heel lief hoor
en zo'n klein vogeltje ook, gelukkig overleefde deze wel

Gepost door: fotorantje | 02-10-11

nou nou nou hondje toch hahahahahaha je moet lief zijn voor andere diertjes dan zijn ze ook lief voor jou . ik moet er wel om lachen woehahahahaha xxxxx

bo

Gepost door: boomer | 02-10-11

Tja hondjes, eigenlijk kunnen jullie beter lief zijn tegen katten hoor, want als die groot worden spelen die pets op je toot. En een volwassen kat gaat niet achteruit voor kleine hondjes, integendeel. Voor grote soms ook niet.

Tja.

Jammer van het katje. Nog zo klein.

Gepost door: ms | 02-10-11

ocharme voor het poesje. :-((
jammer dat zij het niet gehaald heeft!
ik weet zeker dat jullie de dikste vriendjes zouden geworden zijn! :-))

dat vogeltje ..
is mss nu beter af in het asiel, want met zo'n bijtertje in huis ..
je weet natuurlijk nooit! :-))

mijn bewondering voor jullie immens groot (dieren)hart!!!

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 02-10-11

in jullie herken ik echte dierenvrienden, heel jammer dat het niet heeft mogen baten voor het poesje en het vogeltje is misschien beter af in een vogelasiel hé.
Dikke knuffel,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 03-10-11

Hihi, arme matekes toch, jullie zullen er mee moeten leren leven want die tweevoeters van jullie kennende vrees ik dat jullie nog heel veel ruimte zullen moeten vrijmaken voor nieuwe logés, of misschien wel nieuwe huisgenootjes!

Gepost door: gerdaYD | 03-10-11

Jij maakt er daar ook je werk van Hé ....Prachtige foto's ...Hopelijk hebben ze die inbrekers reeds geklist(hihi)....Zonnige groetjes......Wij zijn gaan fietsen sé...

Gepost door: Rudi | 03-10-11

van dierenliefde gesproken :-)

Gepost door: Ri@ | 03-10-11

omdat het vandaag dierendag is kom ik hier met plezier eens langs om jouw schatjes een knuffeltje op hun snoetje te geven.
Veel liefs,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 04-10-11

Chris, Laika en Chesko goede middag,

al goed dat het vrouwke op jullie kan steunen als lijfwachten hé ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 04-10-11

Dit had een mooi dierendagpostje geweest..ook al heeft het poesje het niet gered, de intentie was zéker goed hè! Vogeltjes die tegen het raam vliegen hebben we hier ook wel meegemaakt...maar meestal, als ze eventjes rustig hebben kunnen bijkomen, vliegen ze vanzelf weer weg. Behalve dan die duif..die was van de weerstuit naar binnen gevlogen, in de logeerkamer...dat ontdekten we de volgende dag pas hehe. Die moesten we wel even buiten zetten..maar toen was zijn hoofdpijn duidelijk ook al over! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 05-10-11

dag lieverdjes,ik kom jullie een fijne dag wensen
een dikke knuffel voor jullie allemaal
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 05-10-11

Kan daar volledig inkomen: je positie beschermen tegen al die indringers.

Gepost door: pieterbie | 07-10-11

De commentaren zijn gesloten.