06-10-11

Dierenmishandeling

Deze zomer kregen ze hier écht 't zot in hunne kop!  Baasje kocht ineens zo'n nieuw tweewielenmonster.  Geen probleem moet hij zelf weten als hij moe wilt worden hé. Vroeger was dat allemaal zo simpel baasje ging op het monster weg en vrouwtje reed er met ons vierwielenmonster naartoe.  Dat dat niet meer kon hadden we al door maar dat baasje voor zo'n stomme oplossing ging zorgen hadden we nooit gedacht.  Meneer ging ineens een mandje kopen, ik dacht nog oh leuk nu gaat hij naar de winkel met z'n nieuw tweewielenmonster.  Ja tararaaaa voor ik 't wel en goed door had vloog ik er in.

laikafietsmand.JPG

Juist eventjes passen of ik er in kan hmm ok dat zag ik nog wel zitten want vrouwtje kan toch niet fietsen dus we zagen er geen probleem in.  Ja tararaaa wie was er weer zo stom om zo'n scootmobiel voor haar te kopen?  Ze reed gewoon achter ons en ik bleef maar gevangen zitten.  Hela maar niet met mij hé!  Een shih tzu sluit je niet op zo simpel is het.  Een hele weg heb ik mijn best gedaan om mijn kop door die tralies te krijgen maar die stomme dingen vertikken het om 1 mm opzij te gaan hé!  't Is trouwens gene kado dat vrouwtje achter ons rijd want 't was elke keer "Laika foei hé"

laifiets.JPG

Ok na zo'n fietsuurtje mogen we wel lekker spelen in 't bos maar 't idee al dat ik er wèèr in moet doet me elke keer weer kriebels krijgen.  Jullie vragen je vast af waar onze kleine blijft?  Oh meneer zat gewoon op zijn dooie gemakske op vrouwtjes schoot natuurlijk.  Alhoewel dat hij gene slimme is heeft hij wèèr maar is laten merken.  Na onze wandeling wilde hij persè bij mij zitten.

cheswilfiets.JPG

Ik heb hem laten proberen zene maar hij kon er langs geen kanten bij natuurlijk.  Meneer bleef zeuren dus mocht hij mee rijden met baasje terwijl ik lekker op vrouwtjes schoot terug naar huis reed.

chesfiets.JPG

Vriendjes nog nooit hebben we zo'n drama mee gemaakt!  Onze kleine heeft constant gejankt, 't was juist of hij een pak slaag kreeg zo ging hij te keer.  't Heeft nog gewerkt ook want na 5 minuten vloog ik van schoot en moest ik terug in dat stom mandje.  Elke keer als baasje dat ding nu uit de garage haalt krost onze kleine voor zijn leven en wil hij persè bij vrouwtje zijn.  Die tuttebel laat haar natuurlijk in de doeken doen door die kleine hé en voila die lieve brave Laika is elke keer weer de pineut.  Ik haat het mandje écht dus heeft er iemand een tang (nee nee niet ons vrouwtje maar zo ééntje uit de Brico ofzo) zodat ik kan ontsnappen?

10:38 Gepost door pootje van Laika en Chesko | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Hahaha...ik vind het juist wel een heel mooie oplossing zo hoor...en niet zeuren Laika...je kunt lekker bijkomen in het bos van alle commotie he..en je personeel zal je daarna, als je vermoeid bent, wel naar huis brengen..een prinsessehondje waardig hoor hahahaha!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 06-10-11

Ach Laika ! Lig er niet wakker van ! Want jij het toch maar lekker zoals alle prinsesjes een echte prive-chauffeur ! Alleen je baasje nu nog overtuigen om zo'n mooi kostuumeke aan te trekken en een petje op te zetten ! En in plaats van die traliekes proberen door te knippen, kan je beter wat met je pootje zwaaien naar al je onderdanen die strakjes langs de weg staan om naar je te wuiven !!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 06-10-11

Weet je wat ik zou doen hondeke? Ik zou zélf leren fietsen en hen in dat bakske zetten.

Ik zeg dat nu wel, maar wat ik écht doe als ik ze zie afkomen met dat bakske waar dat ik in moet om naar de pikurenzetter te gaan, dat is mij wegstoppen. Maar als ze rapper zijn dan ik dan verzet ik mij met hand en tand, euh, klauw en tand.

Dan word ik nen tijger in plaats van een poeziewoezie.

Gepost door: Sloef | 06-10-11

Ai ai ai dat is dan wel balen voor jullie... Maar het is natuurlijk wel genieten als je er eenmaal bent!!!
Hopelijk gaan jullie er nog aan wennen.

Gepost door: Annemarie | 06-10-11

dag lieverdjes,dat ding is een beetje wennen hé,maar is o zo gemakkelijk en veiliger voor jullie en het baasje.je weet maar nooit als er iets gebeurd onderweg en eens als jullie op bestemming zijn kunnen jullie naar hartelust ravotten
liefs en een dikke knuffel
slaapwel lieverdjes

Gepost door: dolfijntje | 06-10-11

hihihi, wij hebben dit met Taiboke ook geprobeerd maar die was net een maatje te groot, hij is dus aan die ellende ontsnapt Laika.
Dikke knuffel voor iedereen,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 07-10-11

whahaaaa .. die foto's vind ik nochtans schitterend! :-)))

dat snoetje ..

is onweerstaanbaar! :-))))

laat je maar lekker rondrijden in zo'n mini-riksja!
véééééél plezanter dan zelf te moeten lopen! :-)))

fijn weekend,

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 07-10-11

Haha, een gekooide shih tzu.

Gepost door: pieterbie | 08-10-11

Misschien moeten jullie ma blij zijn dat zoiets bestaat, anders moest je misschien thuis blijven of achterna lopen aan de leiband.
Ik wist wel wat kiezen hoor ;-)

Gepost door: Ri@ | 08-10-11

jullie beetje kennende denk ik dat het wel nodig is dat het een afgesloten mandje is, jullie zijn veel te curieus en zouden er uit springen anders om te gaan snuffelen overal waar jullie passeren
goed gezien van de baasjes

Gepost door: fotorantje | 08-10-11

Hé dat vind ik nu een prachtige oplossing.Zo kunnen de baasjes ergens naar toe en zitten jullie veilig de een op schoot van 't vrouwtje en de ander in het mandje. Nu vind je dat nog niet zo leuk, maar wees blij dat je het hele eind niet op je pootjes moet lopen.Dat kun je dan doen in het bos .

Gepost door: magda | 09-10-11

Maar dat die baasjes van jullie daar nog niet eerder aan gedacht hebben!!!! En t'is nog schone ook....Ge zit er goe in en je kan alles zien hé!!!!En dat mister chesco zijn kuren ging tonen daarin, was wel te denken....Hij is immers een schoothondje, en wie heeft hem da zo geleerd denk je???? Lieve grtjs. van de kattenmadam.....

Gepost door: annytje1 | 11-10-11

De commentaren zijn gesloten.