20-03-14

RIP LAIKA 31-5-2005 † 18-3-2014

6454_1191969928634_1135236_n.jpg

Omdat hiet toch wel jaren een beetje onze "thuis" was willen we jullie toch laten weten dat Laika overleden is.   Afgelopen dinsdag is ze voor de zoveelste keer gaan lopen.  Onze baasjes zijn haar echt overal gaan zoeken maar vooral op de plaatsen waar wij steeds gingen wandelen.  Niemand kon echter vermoeden dat Laika op de spoorweg liep.  Net op dezelfde plaats als waar onze puber achter de regenboogbrug ging wonen werd Laika ook overreden door een trein.  We missen haar hier allemaal enorm hard en terwijl ik, Chesko dus, nog steeds een duveltje in een dozeke ben lig ik nu al van dinsdagmiddag te treuren om mijn grote vriendin.  

 

16:39 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Dat méén je toch niet zeker?? op dezelfde plaats? da's nog erger dan erg.
Kan me voorstellen dat jullie er hartstikke verdrietig om zijn.. een huisdier zachtjes in moeten laten slapen is al vreselijk.. dit is hartverscheurend.
Hou jullie allemaal goed hoor. xxx

Gepost door: mizzD | 20-03-14

Wat heel erg jammer.
Mijn deelnemingen!

Ik weet niet in welke mate jullie nog blogs volgen. Wij zijn sinds september de trotse eigenaars van een flatcoated retriever, Vinyl heet hij.

Gepost door: pieterbie | 21-03-14

Ik vind dit zo erg voor jullie. Zo'n lief schatje!
Ik wens jullie veel sterkte.
Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 21-03-14

ohhh .. wat een vreselijk bericht! :-(((

ik kan begrijpen dat jullie ontroostbaar zijn!

ik wens iedereen heel veel sterkte!!

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 25-03-14

beste Chris en Hans en Chesko,

langs deze weg willen wij onze oprechte deelneming betuigen.
het was zo'n fletsemieke Laika. . .
hopelijk is Chesko snel bevriend met jullie nieuwe pupje

lieve groeten
An en Ingrid

Gepost door: an | 26-03-14

Ik geloofde het wel hoor, maar was verbijsterd eigenlijk.. maar als ik je reactie lees bij mij ben ik dat eigenlijk nog meer. Wat kan er toch in dat beestje gevaren zijn hè?
Maar dat het niet goed gaat met Chesko, dat snap ik wel.. zulke dingen lees en hoor je maar al te vaak helaas, bij honden die met een maatje opgegroeid zijn. Ik sprak een vrouw met twee bassets in de wachtkamer van de dierenarts. Het ging met de oudste helemaal niet goed.. later sprak ik haar weer en toen vertelde ze dat ie gestorven was.. en toen die overleden was, wist de jongste zich helemaal geen raad en at gewoon niet meer. Is niet goed afgelopen. :-(
Natuurlijk zal jullie verdriet nog veel te groot zijn, maar misschien helpt het voor jullie toch ook een beetje, zo'n lieve kleine pup om voor te zorgen.. de aandacht af te leiden van het verdriet? In ieder geval zal het voor Chesko de wereld van verschil maken hè.. die mist heel duidelijk véél te veel een kameraadje.
Ik hoop dat het gaat werken voor Chesko.
Fijn je weer eens te lezen Chris.. ook al was het dan met zó'n verdrietige aanleiding.
Groetjes! x

Gepost door: mizzD | 26-03-14

Ai, en ik verheugde me al zo je blog terug te vinden, en nu dat vreselijke nieuws... STERKTE hoor, dat moet heel hard aankomen!

Gepost door: gerdaYD | 09-04-14

wat hartverscheurend nieuws!
veel sterkte!

Gepost door: fotorantje | 13-04-14

De commentaren zijn gesloten.