09-04-14

Meet the little devil

Gisteren zei ik al dat ze hier een nieuw vriendinnetje in huis haalde voor mij hé.   Ne dikke nek dat die madam heeft niet te doen !  't Begon al goed ze kwam hier pas toe en terwijl ik vliegensvlug naar haar liep ging madam gewoon met haar achterste naar mij liggen.

ShantiChesko1.jpg

Hela 't is niet omdat madam 3 namen heeft en haar papa nederlands kampioen en mama ook verschillende kampioentitels heeft dat ze moest denken dat zij het is hé.   Alhoewel ze voelde zich hier héél rap thuis alé zelfs een beetje tè rap naar mijn goesting want ze denkt dat ze zich alles kan permiteren.   Haar fokster had vrouwtje héél goed geleerd dat ze enkel brokjes mocht eten, vrouwtje moest héél langzaam over schakelen op Duck en omdat dat klein grut 3 keer per dag moet eten mocht ze ook niet te veel tussendoortjes hebben.  Denken jullie dat ze zich daar iets van aantrok ?  Nee nee dagen heb ik geen enkel snoepje opgegeten en ze was hier nog geen dag en mevrouw vond 't al nodig om alles op te eten, ineens voelde ze zich daar niet meer te klein voor hoor.

1.jpg

Hela Chesko jij is echt fout hé Shanti doet niet alles opeten maar opruimen was ook nodig want heel onze huis lag vol met snoepjes.  Isse zonde van snoepjes joh !   Pfff kleine je hebt sjans dat ik medelijden met je heb en mij nog niet goed voelde of we hadden zeker ruzie gehad zene.  Hhahahah Chesko jij doet nietes ruzie maken met Shanti want Shanti is nog maar pupje enne voor pupje moet iedereen lief zijn.   Maar vriendjes de dag erna heb ik wel gelachen zene !   Vrouwtje gaf mij mijn Carnibest en Shanti haar brokjes.  Omdat de telefoon ging liet ik haar rappekes efkes proeven van mijn carnibest want brokjes zijn toch écht wel bahhhh.  En 'k moet het toegeven die kleine heeft smaak want ze wou geen half brokje meer eten.   Vrouwtje probeerde nog allerlei dingen uit zodat ze toch nog zou eten maar ze bleef "foert eet ze zelf op" zeggen.  Hahahaha zalig dat ze net zo koppig is als mijne Laika.   Ik snap langs geen kanten waarom vrouwtje op zo'n moment weeral zucht.  

 

09:38 Gepost door pootje van Laika en Chesko | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

And a little devil she is! hahahhaaa.. maar ook wel een schattig dingetje hè.. die gaat het vrouwtje om haar kleine vingertje winden.. als ze die zou hébben natuurlijk! :-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 09-04-14

Chesko, je bent een gentlemen :-)
Dikke knuffel voor jullie :-)

Gepost door: Rosita | 09-04-14

Chesko heeft precies weer iets om mee bezig te zijn.
Gaat het al wat beter met hem?

Gepost door: pieterbie | 09-04-14

Hihi, sorry hoor vrouwke, ik moest er toch om lachen, dat het verwende ding met de vele namen gewoon zijn gat aan jou toonde. Nu ja, als je van adel bent mag je je wel wat permitteren hé? Ik hoop dat jullie nog veel plezier aan die kleine sloeber zullen hebben, geniet er van en van elkaar!

Gepost door: gerdaYD | 10-04-14

wat een dotje

Gepost door: fotorantje | 13-04-14

De commentaren zijn gesloten.