08-04-14

Nieuwsflash

Onze puberpup zei steeds dat Laika "zijn" hondje was dus vrouwtje zorgde er voor dat ze alle 2 voor altijd terug samen thuis zijn.   

urnen.jpg

Ik vind er niks aan mijne Laika in een potteke op de schouw in vrouwtjes taartenkamerke neeeeee mijne Laika moest bij mij spelen.   Ik kreeg geen hap meer door mijn keel, zelfs mijn snoepjes liet ik liggen want het enige wat ik wou was mijne kleine Laika terug bij mij hebben.  Het enige wat ik deed was liggen, liggen en nog eens liggen.

Cheskoverdriet1.jpg

Als ik toch eventjes naar buiten ging deed ik het op mijn manier, dan ging ik uren wachten aan de poort, je kon toch nooit weten of ze écht niet meer terug naar ons zou komen.  Ok ik heb wel afscheid van haar mogen nemen maar hela op tv komen dode mensen soms ook terug dus 't zou best ook wel is met Laika kunnen hé.                 

Cheskoverdriet2.jpg

De dierendokter gaf mij bachbloesems hela hallo ziet Chesko er uit als een potteke bloemen ?  Nee ik dacht het niet hé !   Dus kochten ze hier Ignatia 30 D pfff planten in een potteke dat ik moest inslikken hoe stom is zoiets.  Tweevoeters snappen écht niet dat ik mijn Laika miste en naar 't schijnt jankte ze hier nog harder omdat ik mij liet gaan.   Chesko is nog nooit zo veel naar dierendokter geweest als toen mijn zusje over de regenboogbrug ging wonen.  Vrouwtje was doodsbang dat ik er ook naartoe zou gaan.  Toen kwam die dierendokter met een planneke ik had volgens hem een maatje nodig.   Heuhh een nieuw vriendje, een nieuwe zus zou mij dat écht wel afleiden ?  Vrouwtje wilde er eerst niets van horen want we zouden toch nooit meer een 2de Laika krijgen.  Nooit meer pffffffffff klinkt écht wel raar hé.   Maar hela jullie weten toch dat Chesko al heel zijn leven altijd wint hé ?  Deze keer dus ook !   Vrouwtje begon als een zotte rond te bellen naar mensen die shih tzu's maken.   Hela jullie moeten niet vragen hoe ze die maken hé dat weet ik niet.   België heeft niet zo veel goede shih tzufokkers dus ging vrouwtje in Holland zoeken.   Ze had gelijk prijs tot een vriendin belde en zei "nee niet doen die heet geen goede naam" maar de dag erna was ze ineens foetsjie zo maar weg.  Toen ze thuis kwam zei ze dat ze door de keuring geraakt was en dat Nicky van Melystra shih tzu een héél lieve mevrouw was.   Hmm ok so what ik zat daar nog wel alleen hé en eten deed ik nog altijd amper.   Mannekes die vrijdag was het een ramp !  5 uur heb ik in die auto moeten zitten en voila weer lieten die mij alleen achter in onze auto hé.  Alé ja onze puber kwam nog wel is piepen maar dat was het dan.   Baasje en puberpuppy kwamen opeens buiten en alhoewel 't al donker was zag ik in de verte mijn vrouwtje met iets héél raar in haar armen.   Pfff 't was juist een bolleke wol op poten dat ze vast had.   "Kijk Chesko we hebben een nieuw vriendinnetje voor jou" zei ze en toen zag ik miss Melystra Gypsy Fiesta voor de eerste keer.   Pff zo'n lange naam dat kan ik toch nooit onthouden !   Na lang nadenken besliste vrouwtje om haar Shanti te noemen, Shanti betekend "Vrede" en ze hoopte dat Shanti opnieuw voor vrede zou zorgen in ons gezinnetje.

Shantifokster.jpg

Vrede ?  Hmm volgens mij hadden ze haar beter "Probleem" kunnen noemen want wat die allemaal uit steekt pfff daar kan ik zelfs nog héél veel van leren.   Maar goed dat vertel ik jullie een andere keer wel.  Ja ja we gaan terug bloggen want vrouwtje is hier de laatste tijd héél vaak naar Laika's foto's komen zien, haar verhaaltjes komen lezen en ze wil toch ook zoiets hebben van miss Shanti en mij.   

10:21 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, vrije tijd, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (7) | Tags: shih tzu, pup |  Facebook |

Commentaren

Hé hallo vriendje, Ik vin da zo erg van uw zusseke hé! Maar ik weet wa het is en zo'n bol wol op poten kreeg ik toen ook....Da's lachen man! Die doen dingen....pfff
Maar ga ik jou iets verklappen... die gaat ook groeien! Echt wel, net zo groot als jij, tenminste de mijne is wel zo groot geworden als ik ben, hum ik hoop maar dat de jouwe niet groter wordt, oei....Hebben ze echt wel goed gekeken, anders moet jij dat maar ff doen voor de zekerheid man! Wat heb jij gekregen, een zuske weer? Ik weer een broertje toen! En nu zijn wij 2 vriendjes .....Dus ik hoop dat jij ook snel vriendjes bent met deze miss Shanti. Tja vriendje ze is Miss Laika niet maar je kunt vast veel lol hebben met haar en dan kijkt Miss Laika vanachter de wolkjes naar jullie en moet dan stiekem lachen dat Miss Shanti net zulke boevenstreken uit haalt als zij.
Weet je, jij hebt nou je Vrouwtje, je Baasje en 'kindje' (is ze niet meer hé haha) Kim en Miss Shanti nu en jouw andere kindje Mathi heeft nu Miss Laika om mee te spelen. Totdat jullie elkaar over honderd!! jaar ergens zien en dan zijn jullie weer compleet.
Veel plezier met Miss Shanti.
High Five mijn vriendje, jouw ouwe vriend Anoki

Gepost door: Anoki | 08-04-14

Ik hoop echt dat het werkt voor jou Chesko, want zo wegkwijnen om Laika ( die helaas écht niet meer terugkomt hè).. dat zou voor het vrouwtje ook weer verschrikkelijk zijn.. en die kreeg al véél te veel op haar bordje hè!
Je nieuwe vriendinnetje met de mooie naam ziet er superlief uit.. en je zult 'r vast nog wel het één en ander aan streken kunnen leren hè! ;-)
Ben blij hier weer over jullie avonturen te kunnen lezen.. ik hoop echt dat dat betekent dat het vrouwtje een kléin beetje uit haar dal aan het klauteren is hoor!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 08-04-14

Jawel hoor.. Axel is nog best goed.. maar hij wordt nu echt al wat ouder hè.. dus als het niet hóéft, gaat ie niet meer zo een hele dag mee op stap, waar ie zelf niks aan heeft. Liever een paar uurtjes naar het bos met hem.. vindt ie véél leuker.
Alleen als we op vakantie zijn, ja.. dan sjokt ie rustig mee door te bezoeken stadjes.. maar dan rusten we echt wel heel veel ook hoor.. anders houdt ie het niet meer vol.

Gepost door: mizzD | 08-04-14

Fijn dat jullie weer bloggen :-)
Shanti is een dotje, maar Laika zullen we ook niet vergeten.
Warme knuffel xxx

Gepost door: Rosita | 09-04-14

Ooo, er is dus een nieuwe puppy? Hopelijk kan hij weliswaar niet de plaats van je lieve vriendje innemen, maar toch de pijn wat verlichten én jullie veel plezier geven!

Gepost door: gerdaYD | 09-04-14

Welkom terug Chrisje en Laika, we misten jullie écht maar het was te begrijpen.
We hopen dat jullie nieuwe vriendinnetje een lach in jullie leven brengt en het zonnetje
terug een beetje doet schijnen.
Maar dat zal wel van die kleine dot zal wel vol streken zitten..... hihihi
We kijken uit naar leuke verhalen!
We vergeten Laika niet ze is nu ook samen met Picolientje, onze shi tzu.
Dikke knuffel voor allen.

Gepost door: ingrid | 09-04-14

Welkom Shanti.
Haha, er traint een meisje in mijn badmintonclub die naar die naam luistert.

Gepost door: pieterbie | 09-04-14

De commentaren zijn gesloten.