11-04-14

Het grote bad

Chesko was al een hele dag blij omdat wij naar 't zeetje gingen, heuhhh zeetje wat is dat dacht ik nog.  Ok vast weer een belgisch woord.  Alle sjans dat ik mijn automandje al gewoon was want bij mijn mama moest ik in een petcarier zitten maar hmm dit is wel iets leuker zene nu kan ik naar buiten kijken.

Shtaniautostoel.jpg

Mannekes maar toen we er aan kwamen wist ik niet wat ik zag, er was geen gras om op te lopen en ik zakte met mijn pootjes in.  Nee dat was niks voor zo'n dame als ik.

Shantizee2.jpg

Alhoewel na zo'n kwartiertje begon ik het eigenlijk nog wel leuk te vinden.  Chesko zat daar maar te rollen en zei me een hele tijd dat het super leuk is om een zandbad te nemen.  Hmm ok een bad ken ik al dat is zoiets met water hé ?  Nooit van mijn leven ga ik in dat bad.  Shanti is écht niet zot hé als ze in dat zeebad 't stopsel uit trekken ga ik zeker en vast mee door 't gaatje omdat ik nog maar een minihondje ben.  Maar zo'n zandbad hmmm dat is écht wel super leuk !   Hahahahaha shanti heeft daar ook een super uitvinding gedaan !   Die stomme Chesko was daar aan 't spelen met een andere viervoeter.  Puh moet hij helemaal zelf weten zolang ze mij maar gerust laten.  Mijn nieuwe broer liet mij zo maar in de steek en was ineens foetsjie.  Ja hallo merci hé Chesko om Shanti alleen te laten want nu kwam die lelijkaard zo maar op mij af !  Een viervoeter me zo weinig haar ?  No way dat ik die vertrouw dus ik ben heel hard beginnen te piepen.   Oef was ik blij dat Chesko mij direct kwam helpen.

CheskoShantzee.jpg

 Ik ben 't héél stillekes afgestapt dat die 2 het maar met mekaar uitvechten zene !   Kleine pas op hé want door jou flauw gepiep ging ik wel bijna ruzie maken met dat beestje hé enne rarara wie kreeg er weeral naar zijn voeten ?  Juist "moi"     Seg Chesko jij moet niet zeveren hé we zijn daarna iets gaan drinken en dat was echt wel super leuk want vrouwtje leerde mij daar wat kaasjes zijn.   Hmmm dat is echt het allerlekkerste dat ik ooit gekregen heb.    Dus jaja ik weet het nu wel heel zeker Shanti is niet meer bang van dat grote bad enne hoopt dat we rap een keertje terug kunnen gaan.

01:29 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Kijk, ik kan het me best indenken dat voor een lady zoals jij kaasjes iets beter vallen dan dat vervelende zand waar je je frêle pootjes aan vuil maakt! *wink, big smile*

Gepost door: gerdaYD | 11-04-14

Ik vind het zo zo erg voor jullie dat Laika is gestorven. Zo'n lief schatje!Ik wens jullie veel sterkte toe .. Ik zie dat jullie ook een nieuwe viervoeter hebben...Shanti...Ik zal zeker jullie verhaaltjes komen lezen want ik heb jullie gemist..veel liefs xxx

Gepost door: Yolanda | 11-04-14

Wat een verassing....cheke is terug met een nieuw zusje Shanti....Jammer van Laika, vrouwtje noemde haar "Tuttebelleke"...Die hield haar wel op afstand hé, maar ik zag haar ook graag....Hier nog altijd hetzelfde hoor Chaske, de poezen zijn er nog, maar er zijn erbij gekomen, zijn nu met zes.....En dan zit onze bangste binnen "Kicha" Je kent ze nog wel hé!!!!! K'Ben héél blij dat jullie en t'vrouwtje er terug zijn,maar rustig aan hé......LIEFS EN KNUFF VAN ANNYTJE

Gepost door: annytje1 | 11-04-14

Haha.. ja de zee en het strand.. dat vind Axel ook je-van-het.. altijd gedaan. Tegenwoordig moet ie wel aan de lijn dan, want als ie de verkeerde kant oploopt, hoort die dove ons niet meer roepen tegen de wind in hahahahaa!
(Lennox vond het strand nog veel geweldiger.. en daarom hebben we hem toendertijd dan ook bij het strand en de duinen van Ouddorp uitgestrooid na zijn crematie hè.. kan ie voor altijd in de duinen rondzweven.)
En kaasjes! die krijgt Axel altijd van de mevrouw van de camping in de Ardennen.. dus dát is ook een favoriet adresje hahaha!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 11-04-14

Onze Vinyl is ook gek op het strand. Jammer genoeg mag hij er niet meer op sinds wij april zijn. Het strand is nu voor de mensen toeristen.

Gepost door: Pieterbie | 12-04-14

De commentaren zijn gesloten.