13-04-14

Een héél "eng" uitje

't Begon al goed vrouwtje zei dat we naar Dona gingen.  Dju hé Santi had moeten luisteren naar Chesko die zei dat Dona altijd miserie is.   Hij vertelde dingen van een trimtafel, wasbak, droger en tetterende vrouwtjes.   Alé ik dacht tetterende vrouwtjes zijn super hé die aaien mij, eten koekskes en geven Shanti er vast wel heel veel.  Ja tarara deze keer ging vrouwtje niet het kamertje binnen waar Chesko het over had maar ging ze zo maar buiten zitten.   Ik hoorde de vrouwtjes tetteren over puppy's, honden en praat die ik liever niet hoor.    Alé Chesko was een pak slimmer dan Shanti zene want die wist dat Dona niet alleen trimster is maar ook fokster en dat ze 15 honden heeft. Ze ging een pupje halen voor Shanti zodat ik met andere viervoeters leer omgaan.  Een pupje ??? Help dat ding is jonger dan ik en kop en nek groter dan ik dat is een reus geen pup !

Shantipup.jpg

Onze tweevoeters trokken er zich geen bal van aan dat Shanti piepte en bang was hé !   Nee nee er kwamen nog meer viervoeters en jongens wat waren die groot !

Shantirossedonna1.jpg

Shanti deed nog "grrrrrrrrr en wafwafwafferdewas" en rarara wie kreeg er naar zijn voeten ?  Juist "moi" die grote niets zene pfff.   Onze puber beloofde dat ze altijd voor mij ging zorgen toen ze mij mee ging halen bij mijn eerste mama.   Ik dacht yes Kimberly gaat mij redden maar 't enige wat die deed was smoorverliefd kijken naar zo'n border.  

Kimberlydonnarosse.jpg

Maar ik heb is een goed klapke met haar gedaan hé als ze zo'n viervoeter in huis haalt pak ik mijn valiezeke en ben ik weg zene !   Toen ik een beetje bekomen was pakte Dona mij mee ik dacht nog joepieeee wij gaan wandelen maar ze nam me gewoon mee naar varkens en een geitje.

DonnavarkenShanti.jpg

Toen heeft Shanti gezien datte ons vrouwtje leugenaar is want die zegt elke keer dat ikke klein varkentje ben maar is écht niet zo puh varkentje heet niet eens zo'n mooi staartje als Shanti.   

07:22 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, vrije tijd, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Lang geleden dat ik hier was, en ze zijn nog altijd van de partij, de haarbolletjes ;-)

Gepost door: roysfoto | 13-04-14

Al goed dat ik er niet bij was Shanti want k had dat hangbuikvarkentje mee naar huis genomen ha ha ha....

Gepost door: Yolanda | 13-04-14

Haha, als je zo een collie een reus vindt is het maar best dat je geen kennis maakt met vinyl onze flatcoated retriever. je zou hem vast een monster vinden, terwijl hij zo lief is. zeker ook met hondjes die kleiner zijn dan hij.

Gepost door: pieterbie | 13-04-14

Dat is om je te leren dat je niet zomaar in een hond die groter is dan jij mag gaan bijten. In een varken trouwens ook niet, behalve natuurlijk als het op tafel staat (in een bord wel te verstaan).

;-)

Gepost door: ms | 13-04-14

Kijk 'r eens parmantig stappen op die laatste foto.. en vooral niét naar het zwijntje kijken hè hahahahaa!
Gaat vast wel goedkomen.. handig, zo'n 'wen'-adresje! Ik las vroeger in de boekjes dat ik m'n pup mee moest nemen naar een kinderboerderij.. maar daar mag je helemaal niet kómen met je hond, dus dat gaat dan lastig hè! ;-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 13-04-14

Shantike,niet bang zijn van grote viervoeters,die doen jou helemaal niks en puber KImberly zal zeker goed voor jou zorgen,ben ik zeker van.

Het was fijn om hier te zijn
met een warme groet
en een dikke knuff wens ik
je een mooie zondag
geniet ervan!
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 13-04-14

Hallo Chris en de schattige hondjes,
wat ben ik blij dat je de draad weer opgenomen hebt, nu kan ik hier weer komen genieten van je altijd zo vlot geschreven verhaaltjes.
Veel liefs en een dikke knuffel,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 13-04-14

Wat een leuk varkentje! Maar laat ons eerlijke zijn, hoe schattig het er ook uit ziet, het kan niet tippen aan jullie hoor want jullie aaibaarheidsfactor is beslist veel hoger dan 10 op 10!
Blij dat jullie er weer volop zijn en dat is niet in de laatste plaats te danken aan vrouwke en baasje! Dit zijn weer schitterende foto's geworden...

Gepost door: gerdaYD | 14-04-14

het is lang geleden dat ik hier nog was...

maar ik vind het bijzonder leuk dat jullie terug aan het bloggen zijn..

en je vrouwtje maakt foto's als de beste..

groeten

Gepost door: willy | 14-04-14

De commentaren zijn gesloten.