14-04-14

En zo gaat het met ...

Sommige van jullie tweevoeters doen vragen hoe het nu met mister Chesko gaat.  Awel ik miste Laika gewoon héél hard en op 9 dagen was ik 1 kg afgevallen.   1 kg is voor jullie tweevoeters echt niet veel maar heuhh ik weeg normaal maar rond de 5,7 kg dus voor Chesko was dat écht héél veel vonden vrouwtje en meneer de dierendokter. Zelfs het lekkerste vlees en mijn lievelingssnoepjes wilde ik niet meer eten dus ze maakte zich hier héél veel zorgen.  Dan haalde ze die kleine pruts in huis.  Hela hallo Chesko gaat die toch niet alles alleen laten opeten zeker !   Nee nee ik ging direct opnieuw terug eten, stel je voor dat die kleine alles voor mijn neus zou weg pikken, dat risico kan ik toch niet nemen zeker !   2 weken heeft het maar geduurd voor ik terug op mijn oude gewicht was.  Volgens ons vrouwtje zie ik er terug een stuk beter uit wat denken jullie ?

CHESKO1KGDIKKER.jpg

In 't begin dacht ik "oei dat klein grut gaat mijn baasjes gewoon inpikken hé ?" maar vrouwtje verzekerde mij dat ik haar allerbeste vriendje van heel de wereld blijf.  Kan ook niet anders als jullie zien hoe'n knappe gast ik geworden ben hé.

Chesko12april.jpg

Ok vrouwtje en baasje delen vond ik in 't begin niet altijd even leuk maar hela daar heeft Chesko wel een oplossing voor gevonden zene !  Ik kruip er gewoon netjes bij.  Wat kan mij het schelen dat vrouwtje zich dan niet meer kan bewegen als ze 's avonds lekker in zetel wil relaxen ?  Eigen schuld dikke bult zo simpel is het.

chesshanischoot.jpg

En oh ja ook als baasje Shanti wilt knuffelen zorg ik er écht wel voor dat hij mij niet vergeet.

hansshantichesko.jpg

Onze puberpup weet héél goed dat mijn liefde de enige echte true love is

CheskoKimb5april.jpg

Dus ja alles is weer ok met mij behalve dat ik soms ogen te kort kom om die kleine in de gaten te houden hé want voor ik het weet is ze er met al m'n speeltjes en snoepjes vandoor hoor !   

07:18 Gepost door pootje van Laika en Chesko | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Groot gelijk! Je moet de kaas niet van je brood laten halen.

Maar zo een klein dingske, dat nog niet veel weet, dat moet toch ne keer op de schoot kunnen zitten hé. En jij hebt geen schoot hé … dus …

;-)

Gepost door: ms | 14-04-14

Die baasjes van jou vergeten heus niet waarom ze die kleine pruts in huis hebben gehaald hè.. dat was juist voor jóú! En ja, jij bent echt een heel knappe vent geworden hoor.. en onweerstaanbaar voor iedereen! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 14-04-14

Chesko,als je verdrietig bent om je beste maatje die er niet meer is,is dat normaal dat je geen zin meer hebt om te eten of te spelen,daarom heeft je baasjes die kleine pruts gehaald voor jou,zo heb je een speelkameraadje en kan je weer naar hartelust eten en snoepen,en je ziet,het loont want je bent terug op je gewicht,en dat je de knapste vent bent,en je bent de knapste vent die ik me kan voorstellen Chesko.

Leg je rechterhand op je linkerschouder
je linkerhand op je rechterschouder
druk nu stevig,
dit is een stevige knuffel voor jou!

Het was fijn hier op je blogje te vertoeven en wens je een heel fijn begin van de nieuwe week,
geniet ervan!
Hartelijke en vriendschappelijke groetjes van dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 14-04-14

Heel blij dat het terug beter gaat en dat die kilo er terug bij is.

Gepost door: pieterbie | 16-04-14

De commentaren zijn gesloten.