12-04-14

Een duracelkonijn

Chesko doet Laika nog altijd missen zij sliep juistekes zo lang uit als ik.   Als we blaften was het samen en was het om vogels of mensen weg te jagen.   Nooit zo maar nee nee wij werkten samen héél hard alhoewel ons vrouwtje daar soms echt wel anders over dacht (stom hé!)   Maar die kleine pfff 't is gedaan met uitslapen zene en rust ?  Ja saluu dat heb ik hier nu langs geen kanten meer.   Hoe stom kunnen ze zijn om die kleine een bal te leren kennen !   Het begon allemaal met een klein oranje balletje.  Je ziet van hier dat ik mij moe gaan maken om die bal terug te brengen.  Denk maar niet dat die tweevoeters dat leuk vinden hé want ze gooien het steeds opnieuw weer weg.  Maar die kleine staat nog niet op of die denkt "Yesss balleke, speeltijd, fun"  Uren kan ze er achter lopen en ze is zo stom om het elke keer weer terug te brengen naar ons vrouwtje.

shantiballetje.jpg

 

Na een tijdje worden vrouwtjes armen het zelfs moe en wil ze er niet meer mee gooien.   Denken jullie nu écht dat die kleine dat pikt ?  Nee natuurlijk niet want dan gaat mevr keihard zitten blaffen tot iemand haar balletje komt halen om terug weg te gooien ?

shatnibal2.jpg

Als vrouwtje het echt beu is verstopt ze het balletje gewoon want miss Shanti blijft echt wel uren doorgaan.   Jullie denken toch niet dat ze wacht tot Chesko wakker is ?  Maar nee dat is niet nodig ze blijft gewoon lastig doen om met haar balleke te spelen.   Het verstop'tballetjespelleke vind ik super gevonden alé ja 't is zeggen zo leek het wel voor ne dag of 2.  Maar miss Shanti vond natuurlijk wel een ander spelleke hé.  Ze denkt vast dat ze een duits herder ofzoiets is want balleke was al lang niet goed genoeg meer.


Voila en 't spel is om zeep hé madam vind altijd wel iets om kabaal mee te maken.  Puhhh Chesko jij isse gewoon al ouwe bompa denkt Shanti.  Ikke wil niet roesten hé want vrouwtje doet zeggen datte rust roest.   Enne daarbij Shanti vind ballen het allersjiekste inne hele wereld.   Asse jij wilt uitslapen moet jij maar inne bed blijven liggen enne niet zo cerieus zijn.  Enne dat Shanti doet blaffen ?  Hallo ik kan wel niet praten hé dus anders verstaan tweevoeters mij niet !   Ga nu maar rusten knorrepot want Shanti wil heel gewoon spelen.  Vriendjes jullie merken het al hé ze gaat geen mm toe geven.   Kan er iemand heel aub de batterijen uit haar komen halen zodat ons duracelkonijn toch is af en toe uitvalt en Chesko eindelijk weer meer kan rusten ???

 

 

00:37 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, vrije tijd, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Rust roest... inderdaad! Dus goed van jou dat je vrouwke wat oefeningen laat doen! *wink, big smile*
OT: bedankt voor de lieve wensen en maak er allemaal samen daar een schitterend weekend van hé!

Gepost door: gerdaYD | 12-04-14

Onze Vinyl is ook zo gek op balspelletjes. Ik kan hem zo verslijten, tot hij er zich bij laat vallen op de weg terug met de bal.

Gepost door: Pieterbie | 12-04-14

dag lieve vriendjes,Chesko en Shanti,dat is lang geleden hé.ben blij dat jullie terug zijn want dolfijntje heeft jullie gemist hoor.zeg Chesko rust roest hé,dus speel maar mee met het balletje met Shanti,zo blijf je fit,slapen kan je s'nachts doen.

Vriendschap is een wonderlijk woord,
misschien wel het mooist op aarde.
Een knuffel voor iedere dag
en om je mond een stralende lach
wens jullie een fijne dag
en een prettig weekend
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 12-04-14

Man man man Chesko! Wat viel hier veel te lezen. Eerst en vooral zijn we nogal geschrokken van het nieuws over Laika. Ik kan me indenken dat je treurden.

Maar die kleine pruts is wel een echte afleiding, zo te zien. Dat filmke is hilarisch. Waar gaat die bal met dat hondeke naartoe.

We zijn vooral blij dat jullie er terug zijn.

Gepost door: ms | 12-04-14

Maar zie...er is een nieuwe pup! Wat een schoontje! En ja, een duracelkonijn is niets vergeleken met die koddige Shanty, dat is nogal leven in de brouwerij :-) Shanty zal het verdriet om Laika wel helpen helen (al zal ze niet vergeten raken, daar ben ik zeker van) ;-)

Gepost door: bea | 12-04-14

Weet je wat ik zou willen zijn?
... een Duracelkonijn,
een Duracelkonijn!
*wink, big smile*
Fijne zondag allemaal, geniet er van en van elkaar!

Gepost door: gerdaYD | 13-04-14

Ik zag gisteren op tv dat Vincent Compagnie geblesseerd is.. nou.. ik denk dat Shanti een rode duivel moet worden hè.. kan ze zijn plaats innemen. Zóveel balgevoel.. dat kan dan niet meer misgaan straks op het WK! ;-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 13-04-14

De commentaren zijn gesloten.