16-04-14

Oh what a day

Amai 't begon hier al goed met ons vrouwtje gisterenochtend, 't was van komaan alle 2 in bad.  Heuhh bad ?   Shanti wist niet eens wat dat was maar wees gerust nu weet ik het té goed.  Nooit van zeleve krijgen ze mij daar nog in ! Dat is gewoon pure dierenmishandeling !

Shantibad1.jpg

En juist toen ik dacht joepieee Shanti kan terug gaan spelen was 't om zeep hé want toen kwam er een warmeluchtmonster dat een hele tijd zo maar naar mij spuwde.

Shantibad2.jpg

Hela Shanti heeft zich niet laten doen zene nee nee ik heb gesprongen, gejankt, geblaft maar 't had geen zin. Vrouwtje zei een hele tijd dat we een belangrijke afspraak hadden en ik er op mijn paasbest moest uit zien.   Heuhh belangrijk ?  Het enige wat toch belangrijk is zijn snoepjes en vleesjes zeker.  's Namiddags reden we dan naar Ieper, vrouwtje kende daar een heel tof madammeke zei ze.  Ok ik moet wel toegeven dat het een vriendelijke madam is en dat ze al direct mijn maatje was.

AnnyShanti.jpg

Jou maatje ?  Just niks van klein grut !   Anny is mijn vriendinneke hé, je hoorde toch ook wel dat ze ne hele tijd Chesko zei en je hebt toch gezien dat mijne staart er niet voor niks bijna af viel van 't kwispelen toen ik haar zag zeker ?  Puh Chesko ik doe Anny toch direct inpakken dus jij komt nu echt wel op tweede plaats hahahaha.

Annykusshanti.jpg

En toen begon de miserie hé want we gingen efkes buiten zitten.   Vriendjes ineens kwamen daar rare viervoeters puh ze hadden bijna geen haar en toch vond vrouwtje ze lief en mooi hé !

snoopy.jpg

Pas op hé er waren er echt veel meer maar als mijn vrouwtje een tetterdiploma moet halen kan ze ze natuurlijk niet allemaal op foto zetten.  Maar die Snoopy was echt wel een frank ding.  Die kwam zo maar in mijn buurt zitten, hela hallo die mocht Shanti niet opeten zene dus ik ging eerst elke keer een stapke achteruit om onder vrouwtjes stoel te gaan zitten.

shantisnoopy1.jpg

't Duurde niet lang of ik had door dat als ik blafte die viervoeters gingen lopen hahahahah die waren lekker toch bang van Shanti.  Tja ik ben ook zo groot en zo stoer dat iedereen voor mij wel weg gaat hé.  Alleen die Snoopy niet hé die wou geen mm opschuiven.   'k Ben er dan samen met Anny is ferm men gedacht tegen gaan zeggen sè.  In mijn eigen blaftaaltje natuurlijk en rarara wie kreeg er weeral naar zen pootjes ?  Juist "moi" schandalig gewoon.  Tegen Snoopy zei ons vrouwtje niks zene ah nee die zat daar maar te zitten en deed niks verkeerd zei vrouwtje pffff.

shantisnoopy2.jpg

Puh kleine jij bent maar een minipruts hé ik had die allemaal weg gejaagd zene.  Hahahah Chesko dan is Shanti er zeker van dat vrouwtje jou ook rap zou weg jagen.  Denk je nu dat ze zo maar héél blij was dat er glas zat tussen jou en die viervoeters ?

Cheskokatten.jpg

Puh Shanti moest gisteren leren omgaan met poezebeesten ja tararaaa Shanti leerde dat tweevoeters héél rare wezens zijn.  Ik moest er mooi en proper uitzien om op bezoek te gaan bij de poezebeesten die niet eens een strikje aan hebben en niet eens kunnen blaffen.   Nee nee volgende keer gaan die spellekes niet meer pakken bij Shanti daar mogen jullie zeker van zijn !

05:40 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, vrije tijd, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Annyke was zo fier als een gieter :-)
Veel liefs,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 16-04-14

Honden en katten, dat is even wennen :-)

Gepost door: bea | 16-04-14

Wat een mooie foto's van vrouwke en één van haar lievelingshondjes! En dan die heerlijke opnames van het gevreesde en ongewilde bad.... hihi, ik kan het me voorstellen dat het helemaal geen pretje was voor je!

Gepost door: gerdaYD | 16-04-14

Haha! En weet je Shanti, poezen moeten ook niet in bad!

hahahahaha

Gepost door: ms | 16-04-14

Hahahaa.. die eerste foto is schitterend! die kan zo in een lijstje! hahahahaha!
Oooh.. waren jullie bij anny? Jaaaa... daar gaat Axel ook nog steeds van kwispelen als ie daar nog aan denkt dat we die ontmoetten in Ieper.. ze voerde 'm allemaal frietjes dus ja.. dan ben je z'n grote vriend hè! hahahaa! Maar sowieso hoor.. anny is een échte dierenvriendin, dus dat zit wel snor met die honden dan hè.. ik zie wel dat Shanti haar ook meteen héél lief vond! hehe!
Maar wij zagen anny in de stad.. dus Axel hoefde geen ruzie te maken met haar katten.. en dat had ie ongetwijfeld ook gedaan hoor Chesko.. grote hondenjongens móéten dat zo'n beetje hè.. dat gaat vanzelf hehe!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 16-04-14

Daar zijn ze goed geïnstalleerd om een badje te geven, jullie zijn verwend hoor ;-)

Gepost door: roysfoto | 16-04-14

Mooie fotokes chris, had het nie gedacht, maar toch geslaagd....Enne Shanti...De volgende keer zullen de poezekes een kleurtje aan hun staartje krijgen, dat ga je mischien leuker vinden adan een strikje.....Maar jullie zagen er best goed uit, en zijn héél braaf geweest.....Dus volgende keer!!!!!!!! SNOEPIE'S.....JA SHANTI ge moet nog veel leren aan chesko hoor, nr1..Nie weglopen!!!!
nr2Wa zou da nu zijn!!!!!
Denk maar eens goed na, waar was het gras???? buiten of binnen..hahahahahahaha
Maar ik was heel blij met jullie bezoek.....Knuffs en liefs van annytje....

Gepost door: annytje1 | 16-04-14

Aha, leuk, op verplaatsing.
Visite is altijd leuk, zeker met de Shih Tzu's mee.

Gepost door: pieterbie | 16-04-14

Ik kom even een tegenbezoekje afleggen, nou hondjes die kattekopjes zijn eigenlijk best lief, ik zou er maar snel vrienden mee worden, dan kunnen jullie samen fijn in de zon genieten.
Trouwens die zwart/witte lijkt precies op mijn oude kater, dat kan dus alleen maar een vreselijk lief dier zijn.
En wat dat bad betreft, niet mopperen: ' Wie schoon wil zien moet piene lien' is een oud spreekwoord. En pijn heeft het vast en zeker niet gedaan.
Nog een fijne woensdag gewenst.

Gepost door: Haba | 16-04-14

Gisteren een konijn en vandaag poezen gezelschap dat is heel wat voor een hondje als chanti
En zeker naar Anny die zal blij geweest zijn met je bezoek
Ze zijn weer met twee en dat bad zal ook wel mee vallen de volgende keer
nog veel plezier met twee en ook uw vrouwtje blij u weer te horen

Gepost door: sylvia | 16-04-14

als je op bezoek gaat Shanti,dan moet je er toch een beetje netjes bijlopen.Anny zal superblij geweest om jullie terug te zien.honden en katten,het zal de volgende keer wel beter loslopen.prachtige foto's,zeker de eeste is super.

Gepost door: dolfijntje | 16-04-14

De commentaren zijn gesloten.