18-04-14

Hulp gezocht

Toen Shanti hier kwam wonen werd vrouwtje in ene keer ziek ze moest 3 puffers en heel wat pillekes pakken.  Het heeft iets te maken met allergie ofzoiets.  En vrouwtjes die niet buiten mogen doen héél rare kuren. Het begon met stomme kaartjes maken waar dit op stond.

SHANTISNOEPJE.jpg


2 januari zag ik de wereld voor het eerst

sindsdien is mijn leven 1 groot feest

Fiesta Gypsi Melystra is mijn naam

Maar als Shanti zal ik door het leven gaan.

Totaal onverwacht

werd ik naar België gebracht

Mijn taak daar was oh zo groot

Chesko heen helpen over Laika’s dood.

Ook al ben ik een minimadam

Ik ben een shih tzu die zelfs dat kan !

Daarom zijn ze hier allemaal gelukkig en blij

en nemen ze mijn kuren er heel graag bij

Bedankt voor al je steun die jij mijn vrouwtje gaf

daarom zeg ik zelfs “wafferdewaf”

Drink maar vlug een tasje thee

en eet in mijn plaats een koekje mee

 

Groetjes,

 

Shanti, Chesko, Hans en Chris

 

Efkes later was ze foetsjie, verdwenen in 't niets en efkes later rook heel ons huisje zo lekker maar Shanti mocht niet in de oven kruipen.  Pas op ik wou haar wel helpen hé maar denk je dat ze dankbaar is ?  Nee niks er van die arme Shanti kreeg nog onder haar pootjes.

vaatwasserShanti.jpg

Maar 't werd erger met de minuut hé want ze trok naar een kamertje waar het verboden is voor shih tzu's !   Stel je voor wij shih tzu's die ergens niet mogen komen, een pure schande is het !   Daar kon Shanti niet mee lachen zene dus ik heb heel hard zitten piepen, aan de deur gekrabt en continu tegen de deur gesprongen.  Pffff rarara wie kreeg er wèèr naar zijn pootjes ?  Juist "moi" terwijl 't niet eens mijn schuld is hé maar die van mijn vrouwtje.  Mij zo maar alleen laten terwijl het in dat kamerke héél lekker ruikt dat is pure dierenmishandeling.  En denken jullie dat die Chesko mij helpt ?  Nee langs geen kanten meneer gaat dan maar wat slapen terwijl vrouwtje in dat riektlekkerkamerke blijft zitten.   Hela klein grut ik wèèt gewoon dat het niet helpt om te zeuren als ze daar zit komt ze er zelden vlug uit zene.  En daarbij ze was wèl bezig om dingen te maken om jou komst met andere mensen te vieren hé !   Heuhh Shanti wil vieren met biefstuk enne met snoepkes maar vrouwtjes moeten dat écht niet vieren joh.  Awel klein grut ik vond 't eigenlijk wel mooi wat ze gemaakt heeft en weet je wat 't leukste is van allemaal ?  Chesko is wèl grote flinke jongen en mag wèl van vrouwtjes lekkere koeken proeven.

koekjes.jpg

Ja Chesko dat is juist zo heel oneerlijk hé 't is daarom dat Shanti zo'n hele tijd ambetant ging doen aan 't deureke.   Maar ik in plaats van koeken krijgt Shanti alleen maar naar haar pootjes :-'(   

Shantideur.jpg

Ja kleine dat is ook omdat jij 't soms vertikt om je eten op te eten omdat je persè iets anders wilt hebben hé.   Puh Chesko jij moet écht niet lachen met die arme Shanti want jij kreeg toch ook lekker niks van 't gene dat vrouwtje nog maakte hé !  

chocolade.jpg

Oh lach mij maar niet uit kleine want je zal 't nog wel zien volgende keer doe ik gewoon zo veel moeite dat ik wel een chocolaatje met koekje er in zal krijgen van ons vrouwtje want ik ben nu eenmaal wèl lief, flink, schattig enne mooi.  Oooh Chesko jij is heel vals wacht maar tot ik je te pakken krijg   !

06:39 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, vrije tijd, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Zo'n prachtig gemaakte koekjes zijn toch niet voor hondjes, ook al zijn ze nog zo lief: viervoeters krijgen hondenbrokken hoor! *wink, big smile*.
Ik kan het maar niet genoeg herhalen: ik ben zo blij dat vrouwke beter is én ze nu weer volop haar hobby uitvoeren kan in dat voor jullie verboden kamertje (terecht verboden hoor hihi)

Gepost door: gerdaYD | 18-04-14

Gooh.. ik zie nu pas dat Shanti ook een beetje bruin in haar haar heeft.. dacht alleen zwart!
Maar tjonge.. wat een mooie koekjes en bonbonnetjes zeg.. ik zag er al van bij anny.. bíjna zonde om op te eten, maar ze zijn vast te lekker om dat niét te doen ook! :-)

Hihi.. een geboortekaartje? zó gek heb ik met Axel nog net niét gedaan... maar ik kreeg tóch wel kraamvisite voor hem hahahaa!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 18-04-14

Wat een mooie taartjes ik zou ze niet durven op eten omdat ik die zo mooi zijn
echte kunstwerkjes
ik ben blij dat je uw hobby terug kan doen en dat het je beter gaat.
En dat verboden kamertje is echt wel niet voor hondjes, Het riekt er wel heerlijk maar je krijgt ook lekkere brokjes en daar krijg je een mooi vachtje van en je bent al zo 'n mooie hondjes

Gepost door: sylvia | 18-04-14

Ik zou het ook niet gemakkelijk vinden om zoiets moois op te eten. Maar de hondjes, nu ja, die draaien daar hun poot niet voor om hé.

;-)

Gepost door: ms | 18-04-14

Pas je wel op, chocolade eten voor hondjes is heel slecht, er zit iets in waardoor een hondje zelfs dood kan gaan. Eet maar lekker wat hondenbrokjes en misschien af en toe zelfs een hondenkoekje, dat is veel beter voor je.

Gepost door: Haba | 18-04-14

een hond die aan deuren krabt zou ik ook niet mee overweg kunnen hoor :-)
Gelukkig is onze Vinyl superbraaf. Het lijkt hoog uitzonderlijk dat hij al 7,5 maanden bij ons woont en nog nooit iets beschadigd heeft.

Gepost door: pieterbie | 18-04-14

@ pieterbie..
Dat is niet braaf.. dat is ongezond! :-PPP hahahaa!

Ik was ook bang dat we met een hond in dezelfde kleur als Lennox zouden gaan vergelijken.. en jawel.. dat dóé je. Maar wat is erop tegen? Die twee honden van ons konden niet meer van elkaar verschillen als zwart en wit ( haha).. zelfs al hebben ze dezelfde kleur, van binnen is elke hond anders hè.
Maar ik ben nu wel nieuwsgierig wat Shanti uiteindelijk voor kleurtje gaat worden dan hoor! Bij Engelse setters duurt het ook even vóór het duidelijk wordt of het een blue belton of tricolor wordt.. die bruine vlekjes komen erg laat door. Zo noemde de fokster haar laatste teefje uit het nest Bluebelle.. en toen werd het toch nog een echte tricolor! hahaha!

Gepost door: mizzD | 18-04-14

een kamertje waar het verboden is voor shih tzu's , het zal je maar overkomen ..

en bij het zien van die foto's heb ik goesting gekregen

alvast prettige paasdagen gewenst

Gepost door: willy | 18-04-14

Wat een kunstwerkjes zijn die welkomstkoekjes en chocolaatjes! Aangezien het oog ook wat wil, gaan die dubbel en dik lekker smaken.
Mss kan het vrouwtje speciaal voor de hondjes zo'n mooie hondenkoekjes maken :-) Volgens mij zou dat wel lukken, zo handig als die is.

Gepost door: bea | 18-04-14

De commentaren zijn gesloten.