19-04-14

Een goede leermeester

Hé wij zijn naar 't zeetje in Cadzand dat in Hondland ligt geweest.   Hela Chesko zelfs Shanti weet dat Hondland niet bestaat is Nederland en is toevallig wel mijn geboorteland hé !   Jaja klein grut 't is al lang goed sè en wees al maar wat vriendelijker of ik leer je nooit nog iets.  Heuhh ok Shanti zwijgt al want jij leert mij de allertofste dingen vent.  Hahahah jij leerde zelfs dat Shanti niet alleen in autostoeleke moet zitten want jij deed elke keer bij mij er bij in springen voor vrouwtje jou vast kon maken.  Ja kleine daar zag je pas hoe vals vrouwtje is hé.  Ik deed dat enkel om jou te helpen maar rarara wie kreeg er weeral naar zijn pootjes ?  Juist die arme Chesko natuurlijk, ieder in zijn eigen autostoeleke zei ze elke keer maar weer pfff de flauwe.

Cheskoshantiautostoeltje.jpg

Maar door jou mocht ik voor de allereerste keer helemaal los lopen zonder leibandje.   Vrouwtje durfde 't eerst niet riskeren maar hela ik ga toch niet weg lopen zeker, ik zou gek zijn om dat te doen want vrouwtje heeft altijd de allerlekkerste snoepjes bij.  Sinds ze zelf kip droogt en dat onze beloningen zijn is 't enkel spijtig dat ze zo gierig is Shanti maar je hebt gelijk ze zijn super lekker.   Vriendjes Chesko leert Shanti hoe ik zandbad moet nemen, is leuk joh rollen zo hard je kan in 't zand.  Alleen snap ik langs geen kant waarom vrouwtje mij ineens zandsmoeleke moet noemen.  Zo erg was het echt niet zene.

10254045_10203754044600827_3785048050518684372_n.jpg

Ja hallo kleine dat zandbad was wel leuk maar toch wou je niet door 't water gaan en een modderbad pakken hé. Ik heb je niet voor niks mee gepakt tot aan 't water hé !  Ja seggg Chesko zeg dat dan in 't vervolg hé Shanti dacht dat jij 't zeetje aan Shanti wilde laten zien.

alle2samencadzand.jpg

Pfff vriendjes alles moet ik die kleine met poot en tand uitleggen hé, verschrikkelijk gewoon.  Sjans dat ze al héél vlug door had dat een strand niet bedoeld is om bij tweevoeters te blijven zoals ze in 't begin deed maar ze deed al héél vlug crosspelletje met Chesko zene.  Hahahah dat klein grut kan zelfs niet volgen als ik mijn motorke een keertje aanzet.

cheskoshanticadzand16april1.jpg

Hela dat is vals Chesko jij bent al zo veel groter dan Shanti dus jij moet daar écht niet mee lachen zene.  En daarbij Shanti kan ook al heel goed crossen.   

shanticadzand16april3.jpg

Tja kleine jij moet nog héél veel oefenen om nog rapper te crossen zene.  Dan kunnen we pas goed lachen met vrouwtje omdat ze foto's heeft met halve shih tzu's of meer strand als hond enzo.  Kan ze weer is haar zuchtdiploma halen hahahahah.  In 't vervolg moet je dus gewoon hetzelfde doen als ik.

cheskocadzand16april.jpg

Ok Chesko Shanti gaat héél hard oefenen om zo rap als jij te worden al zal dat niet gemakkelijk worden hé.  Maar heuhh Chesko waarom doe jij zo rap pc'ke willen toe doen vandaag ?  Awel kleine vandaag is het Pasen hé en we moeten écht op de uitkijk staan tot als de paashaas komt want die heeft altijd heel lekkere cadeautjes bij. Ok wacht op Shanti Chesko ik wil mee gaan wachten maar eerst wil ik nog al onze blogvriendjes een héél vrolijk paasfeest wensen !  

20130410112742-b7e19ccd.gif

Maak er allemaal een keileuke dag vol lekkere chocolade eitjes van enne als julie paashaas rapper zien dan Shanti doen jullie hem dan zeggen dat Shanti geen kleine kippes wil of geen nijntjes maar wel heel veel snoepjes enne kippenvleesjes ?

 

 

23:55 Gepost door pootje van Laika en Chesko | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ooo, de Lady heeft precies haar pootjes moeten vuil maken hihi? Maar wat moet het heerlijk geweest zijn voor het eerst zonder leiband dit immense, mooie strand te verkennen, heerlijk!
Voor vrouwke, baasje en de lieve meid wens ik heel veel chocolade eitjes toe, jullie al even lieve hondjes heel veel snoepjes en kippenvleesjes!

Gepost door: gerdaYD | 20-04-14

Maak er fantastische paasdagen van!

Gepost door: ms | 20-04-14

Axel heeft z'n eerste ei al op vandaag.. maar we hebben het nu we niet op het gras voor ons tentje zitten eerst maar even voor 'm gepeld hahahaha!
Fijne Pasen!

Gepost door: mizzD | 20-04-14

Vrolijk Pasen!
Een zandbad, amai.

OT: onze Vinyl ruikt graag Dash. Onze mama had de dweil in het wasmachien gestopt en Vinyl heeft die van de deur weggehaald en in zijn bedje gelegd bij zijn dekentje e.d.

Gepost door: pieterbie | 20-04-14

Via het blog van mizzd kwam ik op dit blog terecht. En natuurlijk laat ik je dit bij deze weten. Ik vind het namelijk ook altijd fijn dat men dit doet. Volgens de statistieken krijg ik veel bezoekers op mijn blog maar weinigen laten een reactie achter.
Trouwens leuke verhalen en foto's, ik kom beslist vaker langs.
Noortje

Gepost door: Noortje | 21-04-14

De commentaren zijn gesloten.