22-04-14

Minitweevoeters

Shanti doet niet alleen graag helpen, nee nee Shanti is ook verliefd op minitweevoeterkes.  Vriendjes die zijn superdesuperleuk !   Toen Shanti hier kwam wonen deed zij aan andere tweevoeters vragen of ze wilden komen met hun minikes.   Eerst dacht Shanti nog oei oei oei dat zal nikske worden maar hela die doen lekker alles wat Shanti vraagt.  Ik mag heel lang op schoot zitten en zij doen het wel grappig vinden als ik met mijn pootjes klop, lekjes geef of gekke dingen doe.

remyshanti.jpg

Remy doet zelfs liedje van Samson zingen voor Shanti.  Paar dagen later kwam de vriendin van ons vrouwtje langs.  Zij heeft ook minikes rond lopen en vriendjes die waren nog leuker !   Die doen een heel tijd met Shanti spelen.

Robinshanti.jpg

Zij zijn teminste niet zo flauw om na een kwartiertje te stoppen, nee nee elke keer als Shanti gaat vragen om nog te spelen doen zij met heel veel plezier gewoon verder.  Minikes vinden Shanti super enne zij doen tenminste wel alles wat Shanti wil.   Zelfs baasjes minike kan Shanti zo om pootjes draaien.   Waarom heeft Shanti mandje nodig ?  Is toch justekes maar voor de show zeker !   Nee nee als onze mini bij ons is weet ik echt wel het allerbeste plaatsje uit te kiezen.

shantifemke.jpg

En hela als ik mee in zetel mag liggen is Shanti niet klein zene !  Nee nee dan heb ik lekker meeste plaats van iedereen nodig en doe ik altijd met mijn pootjes stampen.  Hahhhahaha onze mini doet dan altijd opschuiven tot ze zelf geen plaats meer heeft.  Niet verder vertellen maar Shanti doet gewoon om lekker te profiteren van Femke.   Vrouwtje zegt dat minikes een probleem zijn.  Heuhhh hoezo een probleem ?  Elke keer als ik een minike tegen kom als wij gaan babbelen ga ik héél blij naar het minike en minikes vinden mij super leuk.  Dan gaat Shanti springen, janken en met pootjes in lucht doen.  Nog nooit is er één minike geweest die mij niet lief vond en mij niet wou aaien hé !  Maar nee ons vrouwtje doet weer roet in 't eten gooien want zij vind het echt niet kunnen.  Ik word groot en dan vinden alle minikes mij niet meer leuk zegt ze.  Pfffffff hoe kan ze dat nu denken er is niks leuker in de hele wereld dan Shanti !

 

08:09 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, vrije tijd, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Dit is het mooiste woord waarmee ik ooit een kind zag te beschrijven: mini-tweevoeter! Hoe kom je er toch bij?
Vandaag D-day hé, of beter gezegd P-day, want de paashaas zal jullie wel een heleboel lekkers gebracht hebben... althans, dat hoop ik zo voor jullie!

Gepost door: gerdaYD | 22-04-14

Natuurlijk blijven de minikes je leuk vinden. En als ze te groot worden, dan komen er wel andere hoor.

;-)

Gepost door: ms | 22-04-14

Als je voor altijd een lief woeffie blijft, dan blijven die minikes jou ook wel lief vinden hoor! Axel vindt ook nog steeds alle minikes leuk en lief.. maar vooral minikes met iets te eten in hun pollekes vindt ie helemaal te gek! ;-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 22-04-14

minikes vinden jou leuk Shanti,ook al worden ze groot,je bent en blijft een lief viervoeterke
en hopelijk heeft de paashas al geweest in jullie huisje hé.

Tijdens niets doen of in dromen
welt soms weer op wat verzonken was.

Een groet,een handdruk,
een lieve lach en een zoen.
Het is me weer gelukt,
dit even te doen.
Wens jullie een fijne dag toe.
Dikke knuffel dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 22-04-14

Leuk die mini mensen , zeker als ze steeds met hondjes willen spelen.

En uhh de hondjes en poezen in het asiel bij ons zijn niet zo zielig hoor, wel hopen we natuurlijk dat ze snel weer eigen personeel zullen krijgen om ze van hun brokjes en knuffels te voorzien. Maar dieren die op straat worden geschopt zijn veel zieliger, bij ons krijgen ze lekker op tijd hun eten en elke dag mogen de hondjes met vrienden hondjes op de speelweiden rondhollen, af en toe komen er extra tweevoeters die een eind met ze gaan lopen of naar het strand gaan. Bovendien hoeft er niemand in te slapen, alleen als ze vreselijk ziek zijn en de dierendokter zegt dat ze ook niet met operaties of medicijnen beter kunnen worden. Want bij gewone zieke dieren, wordt alles gedaan om ze weer beter te maken, zelfs dure operaties.
En gezonde dieren mogen net zo lang bij ons blijven tot ze een eigen gouden mandje hebben gevonden. Sommigen hebben dat heel snel, na een paar maanden, anderen zitten soms meer dan een jaar te wachten, maar uiteindelijk komen ze toch aan nieuwe baasjes, echt waar.

Gepost door: Haba | 22-04-14

Honden meenemen naar Londen is geen enkel probleem. De wetten zijn enorm versoepeld en ze moeten niet meer in quarantaine. Je moet nu enkel een bewijs van rabiësvaccinatie hebben en ontworming door een dierenarts. Hond moet natuurlijk ook een chip hebben. Meer is er niet meer vereist om honden mee te nemen naar Engeland.

Gepost door: Moeder Overste | 22-04-14

lieve Shanti, jij hebt ook ons hartje al helemaal gestolen.
Lieve groetjes,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 23-04-14

haha, grappig, een shih tzu die spreekt van "groot worden".
Je zou een naast mijn monster moeten staan.

Moeder Overste heeft gelijk, ik vraag mij alleen af of Londen zo'n geschikte plaats is voor een hond. Het blijft een grootstad.

Gepost door: pieterbie | 24-04-14

De commentaren zijn gesloten.