23-04-14

Bewakingsfirma gezocht

Toen Shanti bij ons vrouwtje kwam wonen zag zij direct een hele grote speelgoedwinkel in onze huisje. Wauw zo vele speeltjes doet Shanti nog nooit bij elkaar zien..

Shantispeelgoed.jpg

Speeltjes zijn toch gemaakt om mee te spelen hé !   Dus Shanti doet hele dag heel hard werken om ons huisje te versieren.  Overal doe ik speeltjes gooien, kwestie van ons huisje niet zo saai te laten worden hé.   Shanti doet er nikske van snappen maar vrouwtje doet elke keer zuchten.   Ergste van allemaal is dat zij hele dag alles zo maar weg doet hé.  Het harde werken van Shanti vind ze niet erg nee nee ze wilt een proper huisje.  Pfff alle speeltjes zijn gewassen dus speeltjes zijn wel proper maar dat doet vrouwtje weeral niet geloven hé.  Zeg nu zelf isse toch sjiek hoe Shanti doet versieren zeker ?

Shantispeelgoed1.jpg

Isse toch vele mooier dan gewone stenen dus Shanti doet niet snappen waarom vrouwtje zegt dat ditte allemaal rommel is.  Enne overal doet vrouwtje ballekes vinden, denken jullie dat vrouwtje blij is omdat Shanti kerstmis doet maken heel jaar door ?   Nee niks er van ze zegt elke keer ik breek mijn voeten nog een keer.   Heuhh Shanti is nog maar heel klein maar ze weet heel goed dat speeltjes pootjes niet doen breken.  Volgens Shanti doet vrouwtje niet goed kuisen want ze schoof uit.  Hmm Shanti kent uitschuiven dat is als 't ijsmanneke gekomen is dus ik heb heel rappekes gezegd dat ze chauffage moet opzetten maar die doet niet luisteren hé.   Nee nee was nog ene keer en ik gooi alle rommel weg.  Hela hallo rommel ?  Zijn wel allemaal Shanti haar speeltjes hé is zeker niet rommel.   Sjans dat Chekso mij doet helpen want pfff isse geen doen zo 4 mandjes kan Shanti nooit alleen bewaken.

SPEELGOEDMANDJESHONDEN.jpg

Nu moeten wij hele tijd onze speeltjes bewaken maar is geen doen zo want Shanti wil spelen, wandelen enne snoepekes eten.  Daarom doen wij nu bewakingsfirma zoeken of heuhh zo hele grote meneerke die aan dancings staat om mijne speeltjes te bewaken.  Asse jullie jobke willen doe dan maar rappekes mailen naar Shanti hé !   Ikke doe je wel alleen met kusjes betalen want ik voel al aan mijn pootjes komen dat vrouwtje niet ene cent daarvoor wil geven.  Enne nu moet Shanti heel hard haasten wij gaan rappekes naar huis vertrekken kijken of hondenhaas al gekomen is !

07:57 Gepost door pootje van Laika en Chesko | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Ooo, jullie zullen dus pas vandaag weten of de hondenhaas effectief langs kwam. Ik hoop alleen dat het niet de hondendief was en al jullie speeltjes riebedebie zijn *wink, big smile*.
Wat een heerlijke fotoserie, wat een heerlijke stapel speeltjes ook, jullie zijn beslist verwend, of zoals ze dat bij ons zeggen; met je gat in de boter gevallen hihi.

Gepost door: gerdaYD | 23-04-14

het lijkt bijna een speelgoedwinkeltje voor haar, heeft zij geluk. Mooie reportage

Gepost door: merel | 23-04-14

Ja jullie hebben veel speelgoed maar dat allemaal in het huis leggen, heb je daar wel plaats voor? het is wel mooi. maar in dat kamerke kun je lekker slapen het is een zacht bedje
Ik hoop dat de honden haas niet alles mee neemt want als die er bij kan, maar ja die moet zelf nog iets bij leggen snoepjes en wat nog
Vrouwke heeft haar handen vol aan haar mooie hondjes
Nog een mooie dag Sylvia5

Gepost door: sylvia | 23-04-14

Ik vind het ook gezelliger zo een beetje ordelijke wanorde. Ik zou zeggen: "doe zo voort Shanti"

;-)

Gepost door: ms | 23-04-14

Nou jaaaa zeg.. speelgoed is om mee te spelen hè.. en niet om maar de hele dag in die mandjes te liggen zeker? kom aan Shanti.. speel jij maar lekker verder hoor.. van spelen word je groot! :-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 23-04-14

nie waar he da vrouwke van jullie!!!!! Ikke kom zeker ne keer af, en dan wordt het pas leuk hoor shanti en cheske.....We gaan alle speeltjes op terrasje leggen, maar eerst een dekentje op de grond, en dan gaan we lekker ravotten samen.....Zorg maar vele goed voor jullie speeltjes......enne....speeltjes zijn idd. niet om in mandeke te blijven liggen.....Dikke knuffel mette liefs van annytje....

Gepost door: annytje1 | 23-04-14

Speelgoed is immers voor te spelen en niet om in een mand te liggen...jullie zijn wel met jullie gat in de boter gevallen zoals gerda zegt ..ha ha ha

Gepost door: Yolanda | 23-04-14

helaba,Shanti wil spelen met al zijn speeltjes en moet niet steeds in mandje verdwijnen hé.voor wie of wat zijn die speeltjes anders bedoeld dan?ik zal jullie mandje heel goed komen bewaken Shanti,dan gaat er geen enkele weg zijn.

Het was fijn om hier te zijn
met een warme groet
en een dikke knuff wens ik
je een mooie woensdag,
geniet ervan!
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 23-04-14

Blij dat we weer de verhalen kunnen lezen hier. ;)

Gepost door: Annick | 23-04-14

Ik heb hier even teruggelezen tot waar je de draad opnam. Wat een avonturen hebben jullie al beleefd!! Leuk om lezen.

Gepost door: magda | 23-04-14

De commentaren zijn gesloten.