28-04-14

De klikspaan

Pfff vrouwtje is vrijdag vertrokken en pas maandag terug naar ons huisje gekomen.  Gewoon pure schande want zij liet ons zo maar inne steek voor stomme dinges te leren maken met airbrush enne met boetseren.

workshops.jpg

Een hele dag weg voor gezicht te maken dat nietes eens oogjes heeft isse er echt wel over enne zo'n taart doet Shanti elke nacht inne dromen maken dus is nikske aan !   Shanti doet horen datte vrouwtje hele vele plezier heeft enne zij met hele leuke mensen doet samen werken.  Vrouwtje doet hele hard stoeffen over madammeke die les geeft Kim Wiltjer.  Shanti geloofd direct dat zij een héél tof madammeke is want zij komt ook van mijn geboorteland.   Ineens zag Shanti foto's van tof tweevoeterkesgroepke waar vrouwtje in zat.

hond, shih tzu, Kim Wiltjer

Aha zijn doen lachen op foto yesss was voor Shanti teken omme onze puberpuppy die aan 't hondsitten was isse keertje te testen.  Onze puberpuppy doet in bed met gsmeke spelen.  Shanti weet niet wat gsmeke is maar ineens hoor ik dat masjientje heel vele lawaai maken en doe ik mijne vrouwtje horen !   Heuhhh is zeker tovermasjien want Shanti hoort vrouwtje wel maar ik kon ze nergens vinden.  Wasse heel raar want vrouwtje doet weten dat Shanti niet braaf was.  Pfff isse zij hier meer als 200 km verder en doet zij nog zagen tegen die arme Shanti hé.  Maar hela slimme shih tzu's ontdekken waarom vrouwtjes zagen !  Onze puberpuppy is een hele grote klikspaan !   Zij doet briefje sturen met gsm naar ons vrouwtje en daar stond in :"lig net in men bed mama Chesko slaapt uit zen zelf bij me en ik had Shanti's mandje mee naar boven genomen maar miss wilt er niet in slapen en blafte, ze heeft heel men hoofdkussen afgepakt. Ik was boterham aan het eten en Shanti heeft het ook afgepakt toen 'k naar 't toilet was"   Puh ik doe mijn puberpuppy nooit of nooit meer vertrouwen !   Shanti kan hier niet eens met tweevoeters hun pootjes spelen zonder dat vrouwtje het weet.   Vrouwtje kwam met een héél grote smile binnen en maar stoeffen met haar taart en de mensen die ze zag.  Hela hallo zo niet hé !  Ze moet het niet riskeren dat ze nog eens alleen gaat weg gaan zene !   Ik heb het haar meteen duidelijk gemaakt en weten jullie wat het leukste van allemaal is ?  Ze is speciaal op haar knieën gaan zitten voor Shanti met haar neus bijna tegen de grond.  Hahahahahah Shanti moest héél hard lachen.  Ons vrouwtje ook maar dan groen ze kon er niet mee lachen want ze zei dat ze gevallen was omdat ik haar voor haar voeten bleef lopen.  Jeetje en ik dacht net dat ze zo klein wou zijn als ik pffff.   Toen ze zo auw en oeie riep ben ik rappekes op haar weekendzak gaan liggen.  Als ik die zak nog eens zie doe ik dat écht wel terug want hela zonder mij gaat die nooit meer weg zene !  Dan gaat ze weer toveren langs die gsm zeker en zoek ik mij weer maar is te pletter voor niks.

hond, shih tzu, Kim Wiltjer

Dus als jullie zak zien met shih tzu aan doen jullie dan efkes zwaaien naar Shanti ?

23:14 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (8) | Tags: hond, shih tzu, kim wiltjer |  Facebook |

Commentaren

Och.. het vrouwtje mag ook wel een hobby hebben hè.. en vooral als ze er zoveel plezier in heeft en het bovendien ook nog eens bijzonder knap kan! En jullie worden helemaal niet alleen gelaten, want je hebt een hele lieve oppas.. eentje die je haar boterham geeft en hele haar hoofdkussen om op te slapen.. liever kán bijna niet! :-DDD
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 28-04-14

groot gelijk hoor Shanti, ik zou ook bij die zak blijven zitten.
Dikke poot,
Taiboke

Gepost door: Patty en Freddy | 29-04-14

Ocharme toch,een heel weekend met puberpuppy en zonder vrouwtje thuis,maar ze mag toch ook een hobby hebben hé Shanti,en het is nog een plezante ook hoor,want ze maakt héél mooie taarten en kunstwerkjes,heel knap allemaal.maar weet je wat Shanti,als vrouwtje nog eens haar zak boven haalt om op weekend te gaan,moet je er blijven bij of opzitten,dan kan ze niet vertrekken en kan ze jullie verwennen.

Twijfel aan de zon en de maan….
twijfel aan sterren in hun baan…..
twijfel aan de waarheid en de trouw…..
maar twijfel nooit aan m’n vriendschap voor jou!
Lieve groetjes en een dikke knuffel dolfijntje
Een fijne dinsdag

Gepost door: dolfijntje | 29-04-14

dat is wel een mooi hobby hoor..

en het levert prachtig werk op..

misschien ben je er er wat jaloers op..

fijne dag samen

Gepost door: willy | 29-04-14

Een gezellige bedoening is het daar wel.
En, las 't vrouwtje absoluut terug naar Oostende wilt, doen zou ik zeggen.
Ze zeggen wel dat Oostende een rode marginale cultuurpot is, maar het valt best mee ;-)

Gepost door: roysfoto | 29-04-14

Ik zal zwaaien , hé :-)
knuffelkes :-)

Gepost door: Rosita | 29-04-14

Wow, vrouwke is een echte kunstenaar! Ik zag al vroeger enkele werken van haar hand, maar dit slaat alles hoor, prachtig gemaakt en het ziet er bovendien nog verdomd lekker uit ook!!!

Gepost door: gerdaYD | 30-04-14

Toen Vinyl klein was ging hij altijd op Tom's tas gaan liggen waarmee hij naar Gent trekt.

Gepost door: pieterbie | 01-05-14

De commentaren zijn gesloten.