30-04-14

De winnaar

Heuhh doen jullie nog weten datte Shanti in ene kamertje niet mag komen ?  Isse taartenkamertje vanne vrouwtje terwijl het daar altijd heel lekker doet rieken hé.  Vrouwtje deed gisteren weer hele tijd inne kamerke zitten zij moet minitaartjes maken.  Heuhh ok toen vrouwtje met hele vele dinges van keuken naar kamerke liep deed Shanti heel rappekes mee gaan zonder datte mijn vrouwtje dat gezien had.  Vriendjes ik heb een héél grote ontdekking gedaan !  In dat kamerke staat een kleine vuilbak en die riekt zooooooo lekker dat willen jullie niet weten het rook zalig.   Dus Shanti deed op haar gemakske bakske is onderzoeken.

vuilbakShanti.jpg

Toen hoorde ik vrouwtje in ene keer zagen.  Ze verschoot er van dat ze zo veel gesmost had met de biscuit.  Heuhh Shanti deed stillekes verstoppen want hela hallo vrouwtjes muziek stond hard aan maar ik wist dat er gevaar op komst was.  Ineens was 't van dat hé ik werd zo maar betrapt !

Shantibiscuit.jpg

Pfff vrouwtje haalde haar zaagdiploma weer en ik kreeg serieus naar m'n pootjes maar toen ze baasje riep om de stofzuiger te brengen en ze mijne rommel zoals zij het noemde opruimde deed ik het gewoon nog eens zene. Ik ben een shih tzu en die laten zich toch niet afschrikken door wat gezaag zeker !  Nee nee shih tzu's zijn volhouders enne jullie zien het zelf ik win altijd en doe toch lekker alles waar ik zin in heb.

07:45 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, vrije tijd, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Ik denk dat vrouwke nog lang en hard zal moeten studeren om haar zaagdiploma te halen, want wat jij daar hebt uitgespookt, daar zijn geen woorden voor! FOEI! Hihi, eigenlijk vind ik dat je best een heel slim hondje bent die weet waar Abraham de mosterd haalt, of beter gezegd: waar hondjes de lekkere koekjes halen! *wink, big smile*

Gepost door: gerdaYD | 30-04-14

Hahaha Shanti toch.....Ik moe lachen met je kuren hoor....Maar ja je bent nog piepklein, en dat is een voordeel voor jou hé!!!! je kunt nog overal door glippen...Word je eens zo groot als Cheske....Danne zal t'vrouwtje je nog beter zien.;;;Alle wees verder braaf vandaag shanti, en geen geplaag.....dan krijg je ook geen gezaag....knuffkes en aaitjes van annytje.....

Gepost door: annytje1 | 30-04-14

het zij je vergeven Shanti...

goed voor één keer..

groeten

Gepost door: willy | 30-04-14

Nou Shanti , ik moet er stiekem wel om lachen hoor, al ben je natuurlijk wel een ondeugend hondje geweest.
Nu ik ken het wel van sommige poezen in het asiel, die zijn zo slim om soms tussen je benen door naar de gang te lopen en verder naar de kattenkeuken, want in die keuken daar ruikt het ook zo lekker. Meestal kan ik ze zo weer oppakken en terug naar hun kamertje brengen, want in de keuken te gaan snoepen. . . dat is niet de bedoeling hoor.

Gepost door: Haba | 30-04-14

je bent klein maar dapper Shanti en ondeugend ook wel hé.zo stiekem meegaan met vrouwtje naar taartenkamertje,het moet er maar zo lekker niet ruiken hé.
maar het is je vergeven hoor,in het vervolg een beetje goed luisteren naar vrouwtje dan krijg je niet onder je pootjes,beloofd ?

De bolletjes gaan weer open
de bloemen gaan weer bloeien
de vlinders gaan weer fladderen
de voorjaarszon tegemoet!

Lekker ontspannen om een woensdags bezoekje te brengen bij mijn vriend(en)innen
met hartelijke en vriendschappelijke groetjes van dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 30-04-14

Sjee.. doe je zó je best om te helpen de boel op te ruimen en om niet onnodig heel goede etenswaren in de vuilbak te laten verdwijnen.. is het wéér niet goed! Ik snap het vrouwtje niet hoor.. je was toch héél economisch bezig hè.. en milieuvriendelijk bovendien! hahahaha!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 30-04-14

Ja het vrouwtje heeft de handen vol met jullie daar

Gepost door: lilianel | 30-04-14

Tja, als wij hier iets laten vallen raakt het de grond niet eens.

Gepost door: pieterbie | 02-05-14

De commentaren zijn gesloten.