01-05-14

Zeg nooit nooit

Puh vrouwtje deed vroeger heel veel klagen over Chesko hé ze zei elke keer "Erger dan hem bestaat er niet"   Hahahhaah dat durft ze nu niet meer zeggen hoor !   Miss Shanti is véél beter dan mij in het kuren uitsteken.  Neem nu gisterenochtend.   Het begon al goed toen ze bij vrouwtje op schoot zat sprong ze zo maar op 't tafeltje om aan haar koffie te drinken.  Vrouwtje boos natuurlijk.  Eventjes later zag ze ineens één van mijn lievelingsballekes en er klopte iets niet volgens haar.

bal.jpg

Hela Chesko zal 't gaan ja !  Shanti deed alleen punker namaken, punkers zijn cool joh !  Jaja kleine hahahah ik weet dat vrouwtje dit soort ballen allemaal weg deed zodat jij nooit nog een punker kan maken.   Puh Shanti deed toen toch zelf balleke vinden.  Ja dat klopt kleine we hoorden het tot hier op de grond kling klang zeggen maar je was dat balletje toch rap kwijt hé !   Heuhh Chesko wasse schandalig want Shanti deed balleke helemaal zelf inne tuin vinden

002.JPG

Pff Shanti dat is geen ballletje maar een slak !  Jij bent een beestenbeul want dat beestje kreeg zeker en vast een hersenschudding door jou 't schuimde zelfs helemaal !   Alhoewel is dat normaal voor slakken dat ze zo broebelen doet Chesko zich wel keertje afvragen en zelfs ons vrouwtje wist het niet.

004.JPG

Toen vrouwtje toch maar wilde verder doen zag ze dat klein grut ineens Femkes pantoffel gepikt had van het schoenrek.  Hé dat wasse wel hele coole pantoffel enne daarbij staat kat op dus ik mag pesten Chesko.  Hahahah jaja kleine zo lang vrouwtje het niet zag zeker.

shantipantoffel1.jpg

Hela hela Shanti doet heel rappekes wachten toen vrouwtje foei riep zene Chesko !

pantoffelshanti2.jpg

Jaja om er dan als een speer in een boog vandoor te gaan hé kleine !  Ik heb het écht wel gezien hoor.  Hahahaha jaja was goeie moppeke hé Chesko datte Shanti vrouwtje zo deed lopen.  Maar hela vrouwtje doet vals spelleke spelen want zij doet ook afpakken.  Asse zij maar niet doet denken datte Shanti zo maar af geeft hé !  

pantoffelshanti.jpg

Tja kleine jij moet nog leren dat vrouwtje altijd wint hoor al denken we er soms anders over als ze nee zegt is het écht wel nee.  En als jullie nu denken dat miss Shanti toen haar kuren afgeleerd was nee nee écht niet toen is ze nog met 't vliegengordijn gaan spelen en erna heeft ze een hele tijd tegen mij zitten blaffen om mij uit te dagen hé.  En vriendjes geloof me toen was het pas voormiddag hé dus ons vrouwtje haar redenering dat het écht niet erger kon dan met mij is écht wel om zeep ;-)

06:38 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, vrije tijd, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Jonge honden zijn net als kleine kindjes: ze spelen het liefst met dingen die eigenlijk niet om te spelen zijn en dan sneuvelt er al eens iets :D Shanti zal het nog wel leren, wat mag en niet mag.

Gepost door: bea | 01-05-14

hihihi, ik ben al benieuwd wat je volgende streekjes gaan zijn shanti, voor mij mag je nog lang puppy blijven hoor, ik geniet er gewoon van.
Lieve groetjes,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 01-05-14

Een echte gezonde puppy hahahahaa.. en die punkballetjes, die herken ik! alleen beet Axel er nog een stukkie uit ook, dus toen was het klaar en uit met die balletjes! ;-)
Je zou toch zeggen ( aan één van de vorige postjes te zien) dat die hondjes bij jullie genoeg éigen speelgoed hadden hé..! hahahaha!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 01-05-14

Ps. heb het opgezocht van dat schuim en dat blijken wijngaardslakken altijd te doen.. ter bescherming van zichzelf als ze opgepakt worden.

Gepost door: mizzD | 01-05-14

Spelen met pantoffels is fijn voor hondjes maar als vrouwke in de buurt komt is die voorbij die pret
en Chanti vind wel iets anders om mee te spelen het mandje ligt nog vol
fijne dag nog en morgen weer andere kuren?

Gepost door: sylvia | 01-05-14

haha die shanti, daar hebben we nog niet alles van gezien

Gepost door: fotorantje | 01-05-14

leuk hé Shanti,streken uithalen,ik geniet ervan.blijf nog maar lang klein,maar dapper Shanti.

Meiklokjes brengen geluk,je moet ze niet kopen
ze zijn speciaal voor de mensen waar ik om geef.

Kom hier voorbij met een bosje meiklokjes,
die ik hier voor je achterlaat,
met een knuff en liefs van dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 01-05-14

Oei dat gaat wat worden met Shanti ! Ze kan nog veel appestreken uithalen eer die volwassen is!

Gepost door: magda | 01-05-14

Shanti is me een geval apart

maar dat zijn al de puppy's toch

Gepost door: willy | 01-05-14

amai, amai, amai, wat is onze Vinyl braaf. Die doet dat allemaal niet hoor :-)

Gepost door: pieterbie | 03-05-14

De commentaren zijn gesloten.