02-05-14

De aanval

Het begon hier al ferm goed, ons ventje dacht dat het nog kerstmis was want hij ging de deur zo maar versieren.  Hela maar die dingen bewegen zo maar hé, Shanti deed er niet eens aankomen en ze wilde zelfs ons huisje zo maar binnen gaan.  Hela en dan wilden die tweevoeters nog dat Shanti er door ging lopen.  Heuhh ook al ben ik nog maar klein maar ik ga geen klop rond mijn oren riskeren door die dingen hoor.  Nee nee Shanti besloot om toch maar buiten te blijven zitten.  Onze tweevoeters stonden met speeltjes en snoepjes te zwaaien maar ze mochten ze houden.  Die dingen zijn écht doodeng.

Shantilinten.jpg

Iedereen vond het triestig en wilde mij pakken maar ja ons vrouwtje was weer eens een héél grote spelbreker hé !  Ik moest het maar leren vond ze pfff zij heeft makkelijk praten ze is wel 1000 keer groter dan Shanti.   Ineens deed vrouwtje iets héél lelijk zij ging op de grond stukjes kaas eten.  Kaasjes ??? !!! ???  Hela en dat zonder Shanti saluu dat kon écht niet zene !   Shanti vind kaasje het allerlekkerste in de hele wereld.  Dus heeft Shanti maar heel goed babbelke gedaan met kerstversiering hé als zij durfde bewegen zou ik ze wel eens een lesje leren.  Mja van dat lesje is niet veel in huis gekomen want eigenlijk was ik toch nog best bang.  Daarom heeft Shanti 's nachts planneke bedacht.  Toen ik 's morgends vroeg op stond hing de kerstversiering nog te slapen want ze bewoog geen mm.   Aha planneke gelukt want Shanti kon linten eens héél goed leske leren.  Dan doen zij misschien begrijpen dat Shanti geen katje is om zonder pootjesschoenen aan te doen hé !   Shanti deed hele stoute schoenen aantrekken enne de kerstversiering is serieus verschoten zene !

SHANTIVLIEGENLINTEN.jpg

Enne moeten jullie eens iets weten ?  Shanti heeft gewonnen hé !  Kerstversiering doet nu hele goeie grote scheur hebben hahahaha nu hebben die wel minder praat zene !   Alleen doet Shanti echt niet snappen waarom vrouwtje hele tijd "foei", "nee" enzo van die stomme dingen zei.  Ze moest blij zijn dat ik hen bescherm maar nee ze zeggen hier nu al dat ze morgen een nieuwe kerstversiering gaan kopen.  Dat beloofd zo kan ik bezig blijven natuurlijk.

 

07:30 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Heyy.. die waren in de aanbieding bij de Lidl.. ik wilde er ook om gaan.. de rolhordeur die we hadden, daar is Axel, op jacht naar de poezen in de tuin, zó vaak doorheen gesprongen dat ie uit de sponningen viel op een gegeven moment hahahaha!
Dat eigenwijze kleine ding van jullie heeft 'm wel héél snel kapot zeg!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 02-05-14

ik snap daar ook niets van, kerstversiering na Pasen...

het doet me denken aan vijgen voor Kerstdag


groeten

Gepost door: willy | 02-05-14

Hahaha hihihi sorry k'moet were lachen, Shanti heeft het weer gekund!!!!! Maar.....al doende leert men chris...dus bij Shanti zal het ook zo zijn....Een fijne vrijdag verder gewenst knuffs en liefs van annytje....

Gepost door: annytje1 | 02-05-14

maar Shanti toch,kerstversiering is voor tijdens de feestdagen,niet nu hé,alhoewel moest je weten wie er nog kerstversiering in zijn huis heeft hangen,je zal raar opkijken denk ik.

Een fijne en gezellige vrijdag wens ik je toe
Ondanks het frisse weertje
laat de zon in je hartje schijnen !
Maak haast als je tijd hebt,
dan heb je tijd als je haast hebt
Het was fijn om hier bij jou te zijn
Liefs en een dikke knuffel dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 02-05-14

haha, grappig.
Maar goed maar dat Shanti het heeft kunnen trotseren.
Het is een aanhoudertje.

OT: met die vos-foto had ik natuurlijk geluk. Er is heel wat afstand tussen de vos en mezelf, maar ik had net mijn langste zoom lens op mijn toestel staan. Geluk ook omdat ik tussen de zon en de vos stond, dus de vos was perfect belicht, ik moest niet tegen licht schieten of zo. Dat kerkhof is ook een relatief stille bedoeling, ik was net ook in een stuk dat niet platgelopen werd door andere toeristen. Dat beest is daar idd geen 5 min blijven staan, dus ik had echt het geluk om op het goede moment op de goede plaats te zijn.

Gepost door: pieterbie | 03-05-14

In vrouwtjes plaats zou ik zo'n lappen niet meer kopen. Al dat werk dat Shanti heeft om die dingen een lesje te leren, heel vermoeiend :-) en de vliegen, die vliegen er lossen door, met of zonder scheur. Die zijn niet bang van zo'n hor :-(

Gepost door: bea | 05-05-14

De commentaren zijn gesloten.