03-05-14

Grote waarschuwing

Gisteren ging vrouwtje ineens overal zoeken, denken jullie dat ze zei naar wat ?  Nee meer dan een half uur haalde ze haar zuchtdiploma en zeurde ze enorm hard.  Ineens hoorde ik haar zeggen "Hoe komen die hier ?  Alé die moet ik toch horen vallen hebben zeker"   Ik voelde het al aankomen hier ging er weer ééntje ferm in de miserie zitten.   Vrouwtje vond dat pluche bolleke met dat mooie zilveren ding aan dat tweevoeters sleutel noemen en gooide het gewoon terug in haar sjakos.   Terwijl ik op haar schoot zat hoorden we ineens een raar geluid.  Vrouwtje ging kijken et voila wie zat er met gans haar koppeke in vrouwtjes sjakos ?

shantihandtas.jpg

Ik mocht niks zeggen laat staan ook maar één blafke doen want vrouwtje wilde kijken wat er ging gebeuren.  En jaja nog geen 5 minuten was 't zo ver hé er zat er ééntje weer maar is in de miserie.   

Shantisleutels.jpg

Vrouwtje kon er niet mee lachen en zei elke keer weer "Hebde dat nu geweten mijne hond is ne handtassendief"   maar dat klein grut trok zich daar natuurlijk gene bal van aan, integendeel zelfs ze vond het nog héél plezant.  Klein grut ik hoop dat je nu geleerd hebt dat pikken niet mag hé !   Chesko is toch niet pikken zeker Shanti doet weten datte onze vrouwtje altijd snoepkes enne mijne balletje inne handdinges heeft steken dus als zij mijn balletje mag hebben mag ik toch zeker mooie dinges van vrouwtje ook hebben.  Shanti doet gewoon ruilhandel isse terug modern zene.   Jaja kleine maar 't is niet de eerste keer dat je in iemands sjakoske zit hé !   Weet je nog dat je 't ook bij de vriendin van ons vrouwtje flikte ?   Dat deed Shanti toch alleen maar om moppeke te maken Chesko ?  Jaja kleine je zal niet lang meer lachen want dieven vliegen in de gevangenis zegt vrouwtje en daar krijg je enkel droge boterhammekes en water.  Puh Shanti doet toch alleen water drinken is dus niet erg.  Vriendjes jullie horen het hé er is niks met dat klein grut aan te vangen.  Maar wees gewaarschuwd als jullie hier ooit op bezoek komen zet dan nooit jullie handtas op de grond want we zitten hier met ne serieuze dief in huis !

01:24 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (7) | Tags: hond, shih tzu, diefstal |  Facebook |

Commentaren

grappig wat je met zo'n shih tzu's allemaal meemaakt.
Onze Vinyl is op dat vlak toch veel rustiger hoor.

Gepost door: pieterbie | 03-05-14

zo erg zal het ook wel niet zijn zeker Chesko,er mag wel wat leven in huis zijn hé.want als Shanti een hele tijd stil moest zijn,zou het ook niet goed zijn,want dan denk je misschien dat hij ziek is.

Vriendschap is een wonderlijk woord,
misschien wel het mooist op aarde.
Een knuffel voor iedere dag
en om je mond een stralende lach
wens jullie een fijne dag
en een prettig weekend
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 03-05-14

Hoe meer iets uit het oog is,
hoe meer ons hart ernaar op zoek gaat.

Op je mooi webblogje kom ik met een lieve groet,
niet omdat het moet,
wel omdat ik je enorm lief vind!
Een fijne zondag en een mooi begin van de nieuwe week
Liefs en een dikke knuff van dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 04-05-14

gelukkig heb ik geen handtas Chesko...

maar ik zou iedereen wel goed in de gaten houden

Gepost door: willy | 04-05-14

Ja je hebt zo van die hondjes he die alles vinden ze moeten ook iets te doen hebben en zeker van die hele jongen die moeten nog alles leren kennen

Gepost door: sylvia | 04-05-14

Ach Shanti is nog zo jong en speels en dan moeten de dames er maar voor zorgen dat de sacochen goed gesloten zijn!

Gepost door: magda | 04-05-14

Oei.. lastig als je die kwijt raakt hè.. ik zou die sleutelhanger er toch maar eventjes afhalen hoor.. die is véél te leuk voor kleine hondjes hehe!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 11-05-14

De commentaren zijn gesloten.