06-05-14

Een roze shih tzu

Alé 't is ons klein grut weeral is gelukt om zondagavond om 23 u heel het huis op stelten te zetten.  Vrouwtje moest een heel weekend serieus door werken in haar taartenkamerke.  Jullie weten nog wel dat dat 't enige plekje is dat verboden is voor shih tzu's hé.  Awel de telefoon ging, vrouwtje haaste zich naar de living en voila madam zag haar kans weeral schoon om in dat kamerke te geraken hé.  Ze is er van overtuigd dat ze een vuilnisbakkenras is volgens mij want ze schoot direct naar de vuilbak.  Vrouwtje zag het iets te laat en voila madam had zitten spelen met een tandenstokertje dat nadien aan haar koppeke bleef plakken.  Ik hoor jullie al denken alé dat kan toch geen kwaad zeker.  Hmm 't zou niet zo erg geweest zijn als er aan dat tandenstokertje geen felroze voedingskleurstof hing.  Vrouwtje kon er niet mee lachen, ze nam er een foto van maar door de flits is die jammer genoeg niet zo heel duidelijk.

rozeshihtzu.jpg

Hela Chesko niet overdrijven hé, Shanti weet dat vrouwtje veel centekes moet betalen om naar coiffeurke te gaan dus zij wil zelf modern zijn en mechkes trekken.  Jaja klein grut dat kan goed zijn maar 't lachen en de sjieke madam uithangen was je heel vlug verleerd hé.  Ja hallo vrouwtje is echt wel heel veel ouderwets zene zij doet niets snappen vanne laatste nieuwe mode en doet Shanti zo maar onder kraantje steken.  Isse hele vele flauw voor ene roze pootje enne roze snor en voorhoofd..  Kleine waarom vloekte ons vrouwtje dan zo ?  Hahahah Chesko Shanti deed hele goeie moppeke met vrouwtje.   Kleurstof doet niet zo maar uit haartjes gaan dus vrouwtje moest hulp vragen op groepje vanne taartenmakers.   Die doen alle sjans allemaal lachen mette kuren vanne Shanti en vinden Shanti juist héél cool.  Isse alleen hele stomme madammeke bij, zij doet zeggen tegen vrouwtje datte zij mij moet insmeren mette Crisco.  Hela halloooo Shanti is toch niet smeerpoes zeker moet dus ook niet met vet ingesmeerd worden !  Maar hoe hard ik ook protesteerde vrouwtje deed het toch en waste mij erna 4 keer na elkaar.  Van pure dierenmishandeling gesproken !   Vanaf nu moesten ze verbieden om tweevoeters water te geven dat is nergens goed voor nah.   Kleine hela dan zouden wij ook niet meer kunnen drinken hé.  Puh Chesko Shanti was toch hele vele boos enne dat heb ik heel duidelijk laten zien.  

Shantinat.jpg

Tja kleine dan heb je nog heel veel sjans gehad dat je niet onder de warmeluchtblazer moest omdat het al half 2 's nachts was hé !  Puh Chesko Shanti is nog maar pupje en die doen altijd sjans hebben.  Hahahahha vriendjes ze is blijkbaar al vergeten dat ze gisterenochtend van een uitgebreid bad én brushing mocht genieten ;-)

07:00 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, vrije tijd, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

hihihi, ik blijf hier genieten van de klein haar streekjes :-)
Lieve groetjes,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 06-05-14

Ai, ze had precies weer kuren hé? Hopelijk geniet ze wat van het bad want als ze zo verder doet zal ze er wel heel veel keer in terecht komen hihi.
Ik ben er terug lieve vriendjes en kom van nu af aan jullie blog weer onveilig maken... allez, toch een heel klein beetje *wink, big smile*

Gepost door: gerdaYD | 06-05-14

Roze Haar is toch in de mode ik zie er hier wel enkele lopen
maar voor chanti is dat niet zo mooi zo een mooi fier hondje
in bad gaan doen die hondjes ook niet zo graag maar is toch geen dieren mishandeling zeker Chanti wil toch mooi zijn
ik hoop dat het er uit is deugenietje
mooi verhaaltje

Gepost door: sylvia | 06-05-14

Ach ja Shanti wilde ook eens hip zijn zeker, met roze haren word je dat wel :)

Gepost door: Haba | 06-05-14

haha wat is het toch een sloeber
en een roze hondje, t is eens iets anders

Gepost door: fotorantje | 06-05-14

Shanti wou wel eens van "la vie en rose" genieten...

en ik zou dat eigenlijk ook wel willen..

groeten

Gepost door: willy | 06-05-14

nu wilde ik eens roze mechkes.je wilde hip zijn,of dacht je dat het carnaval is Chanti,dan lopen er veel zo rond hoor.

Het was fijn om hier te zijn
met een warme groet
en een dikke knuff wens ik
je een mooie dinsdag,
geniet ervan!
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 06-05-14

Lees dagelijks jullie fratsen op facebook ... tjjj ;-), maar jullie blijven dotjes, hé :-)xxx

Gepost door: Rosita | 06-05-14

haha, honden en vuilbakken hé. En ik kan jullie verzekeren: het zijn niet alleen Shih Tzu's.

Gepost door: pieterbie | 08-05-14

Oh oh.. ja, ze kunnen wat uithalen hè! Axel dook eens in een mesthoop toen we in de Ardennen waren.. gelukkig op zondagmiddag, zodat ie niet meer de tent in hoefde.. met die stank!!! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 11-05-14

De commentaren zijn gesloten.