05-05-14

Het allerbeste restaurant

Vrouwtje is zaterdag een hele dag op pad geweest, shoppen heet zoiets geloven we.  Leuk hoor want door die kleine pruts mogen wij mee.  Ze wil haar nog niet zo lang alleen laten ivm uitlaten enzo.   Onze puberpuppy wilde persè naar iets waar ze alleen kip verkopen.  Vrouwtje was er al niet echt voor te vinden want ze gaan steeds naar 't zelfde restaurantje in Oostende en dat wilde ze nu ook doen maar onze puberpuppy gaf alle sjans geen haar toe.  Vriendjes onze neusjes maakte overuren zo lekker dat het daar rook, niet te doen.  Na 5 min hoorden we vrouwtje al mopperen, geen bestek, geen frietjes maar brood en appelmoes in bokaaltjes met een halve kip erbij.  Tja dat soort eten is niet echt aan haar besteed.  Hahahah maar wij hebben wel héél veel geluk gehad.  Een halve kip ?  Puh ons vrouwtje krijgt niet eens een billetje op laat staan een halve kip en tja dan is het zo'n zonde om het weg te gooien hé.  Dus kregen wij de rest hahahah wij hebben met ons tweetjes lekker veel meer gegeten dan ons vrouwtje.  En nee wij zeuren niet over bestek en appelmoes lusten we toch niet dus of het wel of niet in een bokaaltje zit kon ons geen bal schelen !   Toen alles op was kwam er een meneerke naar ons, hij had net zo'n hondje als wij en ja voor we 't wisten begon die samen met vrouwtje een tetterdiploma te halen hé.   Ineens hoorde we hem vragen of wij kip lekker vonden.  Natuurlijk er is toch niks lekkerder dan vleesjes en kippekes aan 't spit zeker !   't Meneerke ging zo maar weg en kwam terug met een hele hoop vlees van 't kippeke.  Onze buikjes waren helemaal rond gegeten maar ons hoorde je zeker niet klagen zene !   Ons vrouwtje zag 't niet zitten om terug te gaan maar hela wij wel hé !  Nog nooit of nooit hebben wij zo veel eten in een restaurant gekregen.  Dus ik heb het heel goed in mijn koppeke geprint en vanaf nu vertik ik het om nog 1 stap vooruit te zetten als we daar voorbij komen.  Alleen moet ik nog iets vinden om vrouwtje te overtuigen dat ze er dan ook écht binnen gaat hé !  Alle tips zijn dus meer dan welkom !!!!

koekoek.jpg

00:37 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, hond, shih tzu, diefstal, vrije tijd, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

amai Shuh Tzu's moeten nog een beetje een goed gestel hebben.
Zo'n zwaar gekruide kip naar binnen werken.
Monumentaal dat de Koekoek nog bestaat. Ik ging daar als kind kip eten.

Gepost door: pieterbie | 05-05-14

puberpuppy voor jullie kar spannen, dan zal het zeker wel lukken :-)
Lieve groetjes,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 05-05-14

heb je geluk dat vrouwtje zo'n halve kip niet opkreeg

Gepost door: merel | 05-05-14

Vrouwtje zal sterk in haar schoenen moeten staan om het de volgende keer te halen tegen een puperpuppy en twee hondjes :-)

Gepost door: bea | 05-05-14

Oeps...puBerpuppy ;-)

Gepost door: bea | 05-05-14

blijven staan en goed protesteren moeten jullie doen,dan zal vrouwtje er niet van uit kunnen.

Mijn hart kan je niet krijgen,
dat heb ik zelf in gebruik.
Je mag er vrij in wonen,
maar doe mij trouwe hartje geen pijn
het zal altijd voor jou een schuilplaats zijn.
een fijne maandag wens ik jou,
liefs en een dikke knuffel dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 05-05-14

amai een echt fretterke die kleine pruts

Gepost door: fotorantje | 06-05-14

Oeh.. kip! dáár doet Axel ook nog steeds een moord voor! :-)

Gepost door: mizzD | 11-05-14

De commentaren zijn gesloten.