07-05-14

Totaal om zeep

Ik dacht al een hele tijd dat klein grut gaat vast terug naar Hondland wonen.   Pas op soms kan ze best lief zijn zene maar zucht 't is hier echt wel gedaan met de rust in huis.  't Is nog erger of ze hebben er Duracellekes in gestoken want dat zit gene moment stil.  Dan crost ze weer door heel ons huisje, dan pikt ze zo maar mijn snoepjes en 't ergste van allemaal is dat vrouwtje ogen te kort heeft en ik zo dus minder aandacht krijg.  Ik vond 't al zo raar dat ze haar oude naam niet meer kent hé.  Als ze hier Fiesta zeggen kijkt ze niet meer eens omhoog maar roep eens Shanti dan is ze daar nog rapper dan de wind.  Pfff de uitsloofster mij kan vrouwtje echt wel zelf komen halen zene ik ga niet direct als ze mij roept.  Vorige week was 't al half om zeep hé want ik zag vrouwtje heel trots papieren weg steken.  Ik hoorde nog zoiets van "Ze is nu officieeël van mij"

abiec.jpg

Chesko was nog een hele tijd aan 't denken "Nee nee niet echt want de papieren van in Hondland zijn nog lang niet in orde"   Ik was nog op een planneke aan 't broeden om haar naar haar mama te brengen hé maar gisteren was 't helegans om zeep.  De facteur bracht ineens een raar papier.

raadvanbeheer.jpg

Ik hoorde vrouwtje bellen, zeggen dat ze die papieren nog naar St Hubertus moest sturen en dat 't dan helemaal in de sjakos was.   Chesko is toen rappekes gaan snuffelen enne ramp oh ramp die kleine staat nu hier en in Holland op vrouwtjes naam hé !   Nu kan ik mijne rust écht wel vergeten want ik weet al heel zeker dat dat kleine grut hier niet meer gaat weg gaan hé.  Vrouwtje zegt altijd hier gaat geen huisdier levend buiten ik doe er nooit één weg want een dier heb je niet voor even maar voor gans zijn leven.  Seg Chesko doe jij niet leuk vinden dat Shanti nu voor altijd in ons huisje komt wonen ?  Hmm jawel kleine maar soms ben je zo druk hé en ik was tot hiertoe altijd dè kurenuitsteker bij uitstek en jij komt steeds weer met nieuwe plannekes af zodat ik mijne titel echt wel kwijt ben hé.  Hahahahah komt gewoon omdat Shanti veel slimmer is dan jij Chesko.  Puh klein grut wacht maar ik hoorde dat ze nog DNA van jou moeten afpakken om je bij St Hubertus in te schrijven dan zal je wel een pak minder hard lachen.

 

06:57 Gepost door pootje van Laika en Chesko | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Hopelijk blijft Shanti inderdaad voor altijd bij jullie wonen en komt de hele papierwinkel snel in orde!

Gepost door: gerdaYD | 07-05-14

lieve Chesko,Shanti gaat niet meer weg bij jullie,veel plezier ermee.ze is nog zo klein en speels,maar ze zal toch ook wel rustige momenten hebben hé Chesko

Iets wat jij uit vriendschap doet
is nooit en te nimmer verkeerd
als wij allen vriend(en)innen zijn
Is het voor iedereen even fijn!


Het was fijn hier op je blogje te vertoeven en wens je een heel fijne woensdag,
geniet ervan!
Hartelijke en vriendschappelijke groetjes van dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 07-05-14

Nu is ze officieel een medebewoonster, proficiat!!

Gepost door: bea | 07-05-14

nog even en je kan Shanti niet meer missen Chesko..

groeten

Gepost door: willy | 07-05-14

dag lieve vriendjes,
hihihi van ons Laurake hebben ze ooit in de Ardennen gezegd dat ze duracellekes had, zij was toen ongeveer 3 jaar, maar troost je Chris ondertussen zijn haar batterijtjes al was rustiger geworden :-)
Lieve groetjes,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 08-05-14

We hebben van Ax alleen de Belgische stamboom.. hebben hem niet in Nederland in laten schrijven.. zagen er het nut niet van in.

Gepost door: mizzD | 11-05-14

haha, ik ken die papieren, onze Vinyl komt namelijk ook uit hondland.

Gepost door: pieterbie | 11-05-14

De commentaren zijn gesloten.