13-05-14

Een nieuwe hobby

Joepie eindelijk is ons vrouwtjes hare laptop terug.  Ze is ook héél stom geweest heeft ze vier russen binnen gehaald.   Nee nee we hebben ze niet gezien anders hadden we ze wel buiten geblaft maar ze waren er wel en aten een stukje van de laptop op ofzoiets.  In elk geval is ze alle foto's kwijt.  Maar ondertussen heb ik mij wel vermaakt zene.   Alhoewel ons vrouwtje zegt dat ze gek word van mij.  Haar laptopke staat op een klein tafeltje aan de zetel. Vriendjes dat is hèt ideale tafeltje ik kan er net aan met mijn voorpootjes en zo heb ik lekker vrij spel.  Hahahah je moet ze hier uren zien zoeken naar iets om het toch niet meer te vinden.  Hela Shanti is slimmer zene zij zwijgt in alle talen.   Tot mijn baasje roet in het eten gooide natuurlijk.  Baasje is gewoon een stiekeme gluurder want hij kijkt zo maar in andermans huis.   Niet dat ik dat erg vind zene maar waarom loert hij nu in mijn huis ?   En die lange tong kan niet zwijgen hé hij riep direct ons vrouwtje natuurlijk.  

buit.jpg

Denk je dat ze blij is dat ze haar balpen, haarspeld en vliegenklopper terug heeft ?  Nee niks er van 't was van "Aha daar is de dief" en ze keek direct beschuldigend naar die arme Shanti hé.  Een pure schande is het dat ze niet eens dankbaar is omdat ik help opruimen.  Zo'n kapkes om op haar haar te zetten heeft ze echt met hopen hé maar denk je dat ik het mocht houden ?  Nee écht niet zelfs dat moest ik afgeven terwijl ze het gewoon elke keer weer in de vuilbak gooit.  Ze zeurde zelfs omdat er 2 dezelfde snoepjes inliggen want ze zei direct dat ik wèèr maar is van Chesko gepikt heb.  Puh moet die lomperik zo stom maar niet zijn want Shanti heeft een héél goed planneke om er met zijn snoepkes vandoor te gaan maar dat vertel ik jullie morgen wel weer ;-)

00:36 Gepost door pootje van Laika en Chesko | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Hehe.. een verzameling een pupje waardig! :-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 13-05-14

Gelukkig is de laptop terug en kan je weer wat plaatsen
Die kleine prutsen die verzamelen graag he al wat ze kunnen vinden gaat naar hun huisje of nestje als je iets kwijt bent zoek dan maar daar
vele groetjes en een fijne dag

Gepost door: sylvia | 13-05-14

Gelukkig is de laptop terug en kan je weer wat plaatsen
Die kleine prutsen die verzamelen graag he al wat ze kunnen vinden gaat naar hun huisje of nestje als je iets kwijt bent zoek dan maar daar
vele groetjes en een fijne dag

Gepost door: sylvia | 13-05-14

fijn dat de laptop terug is, zo kunnen we weer genieten van de streken van je lieverdjes.Shanti de verzamelaar,nu wilde je spulletjes van vrouwtje bij houden en nu mag het ook weer niet,wat moet ik dan doen om goed te doen voor vrouwtje.

Mijn hart kan je niet krijgen,
dat heb ik zelf in gebruik.
Je mag er vrij in wonen,
maar doe mij trouwe hartje geen pijn
het zal altijd voor jou een schuilplaats zijn.
een fijne dinsdag wens ik jou,
liefs en een dikke knuffel dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 13-05-14

vier russen.. hoe komt ze erbij om die binnen te laten...

ik ben al benieuwd voor morgen..

groeten

Gepost door: willy | 13-05-14

Gelukkig dat jullie vrouwtje haar laptop weer klaar is. Jammer dat ze alle foto's kwijt is. Ik ben ook al mijn foto's kwijt maar dat is mijn eigen schuld, ik heb onlangs zelf iets fout gedaan.
Jullie moeten in het ervolg maar extra waaks zijn zodat er geen Russen of andere ongenode gasten binnen komen

Gepost door: Noortje | 13-05-14

die russen hou je beter buiten
jij hebt alleszins alles goed beschermd in je eigen huisje

Gepost door: fotorantje | 14-05-14

hihihi, jij lijkt wel een hamstertje :-)
Dikke knuffel,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 14-05-14

Oei, vier russen in de laptop? Was daar wel plaats genoeg voor? *wink, big smile*
Maar serieus nu, gelukkig is het allemaal verholpen!

Gepost door: gerdaYD | 14-05-14

De commentaren zijn gesloten.