14-05-14

Het zwarte schaap

Het is hier écht niet meer eerlijk hé !   Die bompa kan hier zelf in de zetel springen en dan op z'n gemak bij ons baasje gaan liggen.   Elke keer krijgt die Chesko zijn goesting en dat komt alleen maar omdat hij groot is en mijn beentjes nog véél te kort zijn om in die zetel te springen.  Als de tweevoeters hier dus vinden dat ze Chesko moeten aaien dan mag ik wel op de grond blijven hé.  Gewoon schandalig !  Maar hela Shanti doet wel een heel goeie oplossing vinden hé !   Ik doe het kussen lekker verschuiven.  Hela dat is best héél zwaar werk dus ik ga zeker en vast héél rap groot en sterk worden zene.  En mijn wraak is zoet héél zoet.   Alleen snap ik niet waarom baasje elke keer "Auw" en "foei" roept.   Ik laat hem alleen maar weten dat het niet eerlijk is dat Chesko wel naast hem mag liggen en tja ik kan niet babbelen hé dus moet ik dat toch met mijn tandjes laten weten zeker !

Shantitenen.jpg

Snappen jullie nu dat ik dan zeker niet in de zetel bij baasje mag liggen en ik wèèr maar is naar mijn pootjes krijg ?  Het is hier écht helemaal niet eerlijk !   Shanti is hier een écht sukkeltje en mag hier écht niks.  En nee ik ga niet stoppen met dat spelletje want het is de hoogste tijd dat ze beseffen dat ik klein ben, Chesko groot is en dat dat gewoon niet eerlijk is

06:52 Gepost door pootje van Laika en Chesko | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Weet je het zeker dat je naam niet Calimero is? *wink, big smile*
Wat een heerlijke foto, bedankt om die met ons te delen!

Gepost door: gerdaYD | 14-05-14

Wél een slim idee om je kussen te verschuiven.. maar het lijkt me nog niet hoog genoeg hè! hahahahaa! En de baas in z'n tenen bijten? neeee.. dat werkt natuurlijk helemaal niet in je voordeel.. hoewel.. als ie daar vanaf wil, misschien tóch wel! :-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 14-05-14

Nou je bent een zielig hondje hoor, maar niet echt, jullie worden beiden lekker verwend dus niet zo mopperen. Als je heel zielig naar de baas gaat zitten kijken, tilt hij je misschien zelf nog wel op de bank om te aaien. Maar ja in tanen happen. . . . dat kun je beter niet doen , dat werk averechts.

Gepost door: Haba | 14-05-14

je mag gerust op je strepen staan...

klein maar dapper, ben je

Gepost door: willy | 14-05-14

wel Chanti,weet je wat je kan doen om bij baasje te zitten,is heel verdrietig kijken naar hem,zodanig dat hij medelijden krijgt met je en je toch oppakt.
maar eigenlijk ben je helemaal geen sukkeltje,jij en Chesko worden heel goed vertroeteld,ze zien jullie allebei héél graag,daar ben ik zeker van.

De dingen die werkelijk waardevol zijn, bezit je niet.
Die heb je lief.
Het was fijn om hier te zijn
met een warme groet
en een dikke knuff wens ik
je een mooie woensdag,
geniet ervan!
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 14-05-14

blijven volhuden Shanti, je baasje heeft nog tenen genoeg om in te bijten :-)
Dikke poot van Taiboke :-)

Gepost door: Patty en Freddy | 15-05-14

Geen nieuw log vandaag lieve schatjes? Te veel aan het mopperen geweest dan? *wink, big smile*
Ik kom later wel nog eens langs maar wens jullie alvast een schitterend, zonnig dagje toe!

Gepost door: gerdaYD | 15-05-14

klein maar toch duidelijk heel slim.

Gepost door: pieterbie | 17-05-14

De commentaren zijn gesloten.