15-05-14

De waarheid

Puh ons klein grut is hier gisteren weeral is serieus komen overdrijven zene !  Vrouwtje en baasje pakken haar écht wel maar madam maakt het hier iedereen serieus moeilijk in huis.   Volgens mij had vrouwtje niet genoeg centjes bij ofzo toen ze haar gaan halen is en kon ze toen haar oren niet betalen.   Als dat klein grut in de zetel zit is niemand veilig.   Er is geen minuut per dag dat die niet aan eten denkt !   Nee nee daar kan Chesko zelfs nog iets van leren !   Als ze 's avonds in de zetel zit en baasje eet iets dan wil ze 't elke keer zo maar afpakken of er gewoon van bijten.   "Nee" en "foei" helpen niet zene die is niet bang maar blijft maar proberen en opgeven staat écht niet in haar woordenboek.

shantiijs.jpg

Het is al meer dan eens voorgevallen dat ons klein grut zo maar van onze tweevoeters hun eten bijt en tja dan verschiet ze dat ze naar haar pootjes krijgt hé.   Ok ik geef het toe ik durf ook wel eens stelen maar zo erg als zij ben ik nog nooit geweest.   En als ze niks kan afpakken van de tweevoeters dan is ze wel aan 't bedenken hoe ze mij in 't zak kan zetten en van mij kan pikken hé.    Dus kleine als je in 't vervolg komt klagen weet dan maar dat Chesko altijd de waarheid doet zeggen hé !   

07:33 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, Vrije tijd, vrije tijd | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Gelukkig maar.. lezen we het verhaal van beide kanten en kunnen we onze conclusies trekken: mijn conclusie is dat jullie allebei met je neus in de boter zijn gevallen hoor! :-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 15-05-14

de waarheid komt altijd boven hé Chesko,en het moet maar zo lekker niet zijn of ruiken.je zou voor minder het water in de mond krijgen als je iemand ziet eten hé Chesko

Mooi hé ,zo’n krabbel
Want al zie je elkaar niet elke dag
zo kan je toch elkaar laten weten;
dat je de ander niet bent vergeten.
Krabbel de dag,
geniet van het leven,
want het duurt maar even!

Een donderdags bezoekje bij mijn vriend(en)innen
met hartelijke en vriendschappelijke groetjes van dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 15-05-14

opgeven staat niet in haar woordenboek...

doorzetters moeten er toch ook zijn ..

groeten

Gepost door: willy | 15-05-14

gelukkig kan dat kleine grut nog veel van jou leren Chesko.
Dikke knuff
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 16-05-14

Dit is wat ze noemen: je de oren van het hoofd eten! *wink, big smile*
Nu ja, dat is niet de schuld van de kleine maar van vrouwke en baasje, ze moeten haar maar niet zoveel verwennen!

Gepost door: gerdaYD | 16-05-14

Zolang de regen en de zonneschijn er is,
zal er een mooie natuur zijn,
maar zolang er vriendschap bestaat zal er een
echte samenleving zijn.
een fijne vrijdag lieve blogvriend(in)
hartelijke groetjes en een knuffel van dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 16-05-14

vinyl is gek op youghurt. Als hij ons met een potje ziet kan hij zijn opwinding niet verbergen. Het liefst probeert hij dan het potje te recupereren om het schoon te likken.

OT: ik het mij hart niet echt aan Engeland of London verloren, zet mij ergens waar er mooie foto's te maken zijn en ik ben gelukkig.

Gepost door: pieterbie | 17-05-14

De commentaren zijn gesloten.