16-05-14

Het beste mopje ooit

't Is hier weer erg hé vrouwtje doet niets anders dan van 's ochtends tot 's avonds laat koekjes maken.  Heeft met het goede doel te maken maar dat vertel ik jullie wel een andere keer.  Ze haalt ze uit de oven en haast zich dan met een volle schotel rap naar haar taartenkamertje, ze moeten afkoelen ofzoiets.  Hallo de allerbeste plaats om iets te laten afkoelen is toevallig wèl in onze maagjes hé !   Tja jullie kennen ons vrouwtje al wel hé die is zo gierig als de zee diep is dus meer dan 1 koekje krijgen wij niet.  Hmm maar die zijn zoooooooo lekker dat Shanti echt wel zo'n hele schotel opkan.  Dus deed Shanti een koekjesdans, dat is huppelen voor en tussen vrouwtjes voeten.  Hela en 't is gelukt hé ze bezweek voor mijn charmes want ineens gaf ze ons zo maar alle koekjes.  Alé geven hmm dat is misschien wat overdreven want ze lag zelf ook op de grond.  Volgens mij wou ze gewoon weten hoe het was om zo klein als ik te zijn maar baasje zei dat ze zo wel eens moest vallen als ik zo lastig deed.  Puh baasje weet er niks van want dansen is écht niet lastig vallen nee dansen is juist héél hip.   Zoals zo dikwijls kreeg vrouwtje de slappe lach en kon ze niet direct recht staan.   Vriendjes jullie kunnen niet geloven hoe vlug Chesko en ik waren om koekjes weg te slepen, ons kan het tenminste niet schelen dat ze van 1 groot 2 of meerder kleintjes maakten hoor !Zo kieskeurig zijn we natuurlijk ook weer niet.  Maar daarna kwam het ze kon nog altijd niet recht staan, volgens mij is dat gewoon omdat ze klein zijn leuk vind.  Baasje moest er zich weeral mee bemoeien en volgens hem had vrouwtje toch serieuze pijn.  Nu weet ik niet waarom maar sinds donderdag ligt ze al in de zetel zonder dat ze er uit komt, ze gaat zelfs niet mee met Shanti in 't grote bed slapen.   En hela nee nee ik ben zo stom niet als Chesko die persè altijd bij ons vrouwtje wilt blijven liggen zene ik ga gewoon mee naar boven.   Ik zag wel dat er zo 'n raar meneerke naar vrouwtjes rug kwam kijken en ik zag wel dat ze met een prikding bij haar prikten.   Zie je nu dat vrouwtje gewoon jaloers is op mij ?  Ik ben klein zij wou klein zijn, ik kreeg een prik bij de dierendokter en nu kreeg zij er ook één.  Af en toe zegt ze wel eens ai en ooh maar volgens mij is ze gewoon aan 't hopen dat ze zo een hit kan scoren.   

23:14 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, vrije tijd, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Natuurlijk zijn koekjes erg lekker, heel erg lekker. Maar veel koekjes eten is nu ook niet zo best. Vrouwtje heeft gelijk hoor.

;-)

Gepost door: ms | 17-05-14

Ja zoveel koekjes eten is niet goed voor hondjes
En als vrouwke valt heeft chanti wel geluk gehad.dat er eentje viel. Vrouwke is ge vallen
maar vrouwke kon niet meer op staan dat s niet zo goed nu moet vrouwke rusten en dan krijgt ze haar koekjes niet op tijd klaar.

Gepost door: sylvia | 17-05-14

lieve Shanti,koekjes zijn wel lekker,maar als jij en Chesko er te veel gaan van eten gaan jullie buikje pijn doen.vrouwtje heeft haar rug bezeerd en dat is heel pijnlijk Shanti,geloof me maar,anders zou de dokter geen prikje geven hoor.
laat vrouwtje maar goed rusten en hopelijk is het binnen enkele dagen al beter Shant.geef ze een dikke knuffel van dolfijntje

Met vriendschap heb je veel geluk,
want echte vriendschap gaat niet stuk.
Een echte vriend (in) staat altijd voor je klaar,
ieder uur,iedere week,ieder jaar.

Het was fijn hier op je blogje te vertoeven en wens je een heel fijn en zonnig weekend,
geniet ervan!
Hartelijke en vriendschappelijke groetjes van dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 17-05-14

Ai, is vrouwtje weer ziek dan? Hopelijk heb ik het mis begrepen en is dit inderdaad een grap. Zo niet: heel veel sterkte gewenst en snelle beterschap!

Gepost door: gerdaYD | 18-05-14

Oei...hopelijk is vrouwtje snel terug beter of het zou nog een tijdje kunnen duren eer er terug zelfgebakken koekjes te eten vallen.

Gepost door: bea | 18-05-14

Oei...hopelijk is vrouwtje weer snel beter...en deugnietjes te veel koekjes is niet gezond hoor...met chocolade is zelfs dodelijk...voor vrouwtje een spoedig herstel en fijne zondag

Gepost door: Yolanda | 18-05-14

Oei oei.. gestruikeld over die kleine en je rug bezeerd? Van harte beterschap gewenst Chris! hopelijk komt het snel weer goed hè!
En gelukkig waren die koekjes niet verloren en hebben de hondjes geholpen de boel netjes op te ruimen hahahaha!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 18-05-14

dat dansje moet je mij een leren Shanti, want ons vrouwtje slaagt mij ook altijd over als er koekjes zijn :-(
Dikke poot,
Taiboke

Gepost door: Patty en Freddy | 19-05-14

Oeioeioei, ik hoop dat dat goed komt met vrouwtje.

Gepost door: pieterbie | 21-05-14

maar Chris, k hoop dat je vlug beter bent!

Gepost door: fotorantje | 21-05-14

De commentaren zijn gesloten.