20-05-14

De lomperik

Elke dag gaan wij naar 't bos of naar de zee om uit te waaien.  Ze denken hier dat ik dan wat kalmer ben erna hahahahah van zo veel frisse lucht doe ik net véél extra energie op ja !   Alhoewel naar dat bos gaan vind ik soms maar keistom !  Ons baasje steekt die arme Shanti heel dikwijls in zo'n mandje.

Shantifietsmandje.jpg

En wat ik ook probeer ik krijg die gevangenis langs geen kanten open hé !   En oh wee als ik er mijn koppeke probeer door te steken krijg ik altijd naar mijn pootjes want ik moet netjes en braaf blijven zitten pffff die weten niet hoe moeilijk dat dat voor een pup is zeker ?  Als we dan in het bos aankomen roept het hele bos gewoon "Shanti vlieg en ren zo hard je kan"   En zeg nu zelf als een heel bos roept moet je gewoon luisteren hé !

Shantiloppem118mei.jpg

Maar onze bompa moet alles altijd verpesten hé.  Als vrouwtje zegt "zit" om ons weer op een plaatje te krijgen doet hij dat sito presto.

Cheskoloppem18mei.jpg

Hoe stom kan je zijn om naar ons vrouwtje te luisteren in plaats van naar een heel bos ?  Ok ze betaald hem wel met een snoepje maar pfff die kan ik écht wel missen als ik kan spelen !   Maar 't ergste is dat ze nu ook wil dat ik ga zitten wanneer zij het wil om zo'n fotoding te nemen hé.   En ja ik ga wel zitten maar blijven zitten als het hele bos roept ? Nee ik dacht het niet

Shanti3loppem18mei.jpg

Hahahah soms is het echt wel lachen want baasje zet mij 10 keer terug op dezelfde plaats en ik ga lekker 11 keer terug héél vlug lopen.  Pas op hij heeft dan ook nog eens het lef om te zeggen dat hij moe begint te worden hé.   Pfff hij moet mij er maar niet elke keer terug zetten en mij mijn ding laten doen in het bos dan kan hij z'n pootjes wat sparen.  Wel 10 keer heb ik met Chesko afgesproken dat hij niet meer moest luisteren naar ons vrouwtje en dat we véél beter kunnen spelen en crossen in plaats van er als idioten bij te zitten.   Hij beloofde het wel maar pfff nog geen half uur later hoorde ik "Chesko kom jongen hier zitten" en voila meneer ging weer een keertje onnozel doen.

Cheskoloppem218mei.jpg

Denkt hij nu écht dat hij zo knap is ?   Nee nee vrouwtje is gewoon aan 't oefenen om binnen een paar jaar, als ik ook een bomma ben, foto's van de allerknapste shih tzu, juist "moi" te nemen.   Pas op hé vrouwtje wilde dan nog dat ik naast Chesko ging zitten.  Ja hallo staat er zot op Shanti's koppeke geschreven ?  Nee hé !  Dus ik ging écht niet naast die verrader zitten zene !   Ze hebben het geteld ik ben er maar 14 keer af gesprongen.   Hahahah kleine en toch is 't je niet gelukt om niet op de foto te moeten hé !   Puh Chesko lach er niet mee vent het was zo vals van ons vrouwtje om mij op die hoge stam te zetten, daar kan zo'n klein pupje als ik toch niet vanaf..

Shantiloppem218mei.jpg

Pas op zo héél af en toe een 5 seconden zitten is wel ok maar ons vrouwtje heeft altijd alle tijd van de wereld want ze wil altijd maar meer en meer en meer en 't is nooit goed.

CheskoShanti2loppem18mei.jpg

Seg klein grut maar we kunnen toch ook elke keer nog meer dan genoeg spelen zeker ?  Genoeg ?  Neeeee Chesko Shanti kan nooit genoeg spelen.  Niet vergeten dat ik eigenlijk Fiesta heet hé en dat is "feest" dus voor mij is 't leven 1 groot feest. 

ShantiCheskoloppem18mei.jpg

Shanti vind dat vrouwtje niet moet zagen omdat ik geen posedingen wil doen maar juist héél blij moet zijn omdat ik niet weg loop van hen.   Nee dat is juist kleine jij maakt 't een viervoeter als ik nog moeilijker dan moeilijk want je loopt een hele tijd achter mij aan.  Hela bompa kijk is naar deze foto.   Hahahahah jaja klein grut dit is gewoon puur toeval hoor want eigenlijk is het net andersom.   Maar vriendjes Shanti wil jullie 1 ding vragen.   Willen jullie heel aub trukske leren om 't fotosmasjientje van ons vrouwtje te doen ontploffen ?  Misschien stopt ze dan met zagen en "zit" zeggen als het bos partytime roept.

19:41 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, hond, shih tzu, diefstal, vrije tijd, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (9) | Tags: hond, shih tzu, loppem, wandeling |  Facebook |

Commentaren

Fotogeniek zijn de beide hondjes, heel mooie foto's! Maar ja....zitten en blijven zitten, dat is wel heel veel gevraagd voor een jonge wervelwind :-)

Gepost door: bea | 20-05-14

wauw, prachtige foto's
xxx
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 21-05-14

Ai, dit is een heuse gevangenis inderdaad, schande! Hihi. Maar hebben baasje en vrouwtje geen gelijk dan, dat kleine grut zou maar al te graag de vrijheid kiezen!

Gepost door: gerdaYD | 21-05-14

gelukkig mag je van baasje nog uit het mandje en kun je vrolijk rondlopen in het bos

Gepost door: merel | 21-05-14

Wauw knappe foto's van cheske en jij shanti....Maar je ziet hoe goed da venteke luistert naar z'n baasjes hé....Jij zal dat met de tijd ook wel doen hoor, maar altijd spelen en nooit moe worden , vergt ook veel energie van t'vrouwtje hé!!!! Ik vind diene foto op de boomstam heel heel schoon......En ja cheske moet zorgen da je nie wegloopt als een zot hé, want vrouwtje en baasje zouden weer verdriet hebben moest je verloren lopen.....Maar doe je best shanti.....Ikke doe de rest!!!! hahahaha
Lieve groetjes en knuffkes van annytje...

Gepost door: annytje | 21-05-14

fotogeniek zijn jullie allebei Chesko en Shanti,zeker die op de boomstammen.

het is maar eventjes dat je in het mandje zit Shanti,daarna kan je in het bos vrolijk rondlopen en crossen.

Dromen zijn bedrog
ooit droomde ik ervan
om in jouw hart geschreven te staan,
want jij zal altijd in de mijne blijven bestaan!!!
Een fijne midweek wens ik je toe
ben hier graag en met veel plezier komen snuisteren
dikke knuffel
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 21-05-14

haha, mijn vrouw sprak vandaag dat ze zo'n mandje voor Vinyl wou.
Dat mormel weegt intussen wel 36 kg.

Gepost door: pieterbie | 21-05-14

goed luisteren is jullie sterkste kant niet hé, maar ik begrijp dat, ik poseer ook niet graag

Gepost door: fotorantje | 21-05-14

Vind het zo fijn te zien dat Chesko er weer zin in heeft..!

Gepost door: mizzD | 22-05-14

De commentaren zijn gesloten.