21-05-14

Betrapt !

Zo af en toe komt er hier een ander viervoetertje logeren..   Bah mooi is het niet want 't heeft niet eens een strikske.  Maar goed van ons vrouwtje moeten we wel lief zijn tegen Zero.  En ja vriendjes wees er maar héél zeker van dat ze ons dan heel goed in de gaten blijft houden.298516_4649996497137_1834020673_n.jpg   

Allemaal goed en wel ware het niet dat zijn vrouwtje de laatste tijd ook blijft logeren.   Ze zeggen altijd dat Chesko een racist is omdat hij ruzie maakt met grote honden maar hela onze vrouwtjes zijn net de allergrootste racisten die Chesko ooit geweten heeft !  Ons vrouwtje is super streng op ons eten.  Wij krijgen niets anders dan Carnibest (natuurvoeding voor honden) en zelfs onze snoepjes zijn natuurlijk zoals gedroogde kip, varkensoren, kalfspezen etc)   Maar nee die Zero krijgt gewoon eten voor tweevoeters.  Ik hoorde ze al bezig hé "Zero krijgt spaghetti, hij eet mee met ons je moet geen Carnibest uit de diepvries halen"   Heuhhh spaghetti ?  Wat is dat voor iets ?  Hela dat kende Shanti nog niet hé maar ik kan jullie wel vertellen dat het héél lekker rook.   En lap ineens was 't van dat hé Shanti kreeg zo maar naar haar pootjes.  Vrouwtje beweerde dat ik Zero zijn eten heb gepikt.  Waar haalt ze 't lef om mij zo te beschuldigen ?  Hahahah klein grut je mond zag rood en je hebt héél veel sjans dat je 't op de foto nog niet zo goed zag.Shantispaghettisaus.jpg   Ja seg Chesko waarom zeg je dat nu pas en puh kon mij lekker toch nietskes schelen want Shanti vind spaghetti 't allerlekkerste van de hele wereld.   Shanti was justekes héél fier dat zij wel eten van volgewassen viervoeter kon pakken.   Hahahah kleine dat fier zijn was wel rap over hé !   Ja seg Chesko ons vrouwtje speelde hele valse spelletje met die arme Shanti voor ikke wel goed snapte pakte ze me op enne vloog ik weer in dat stom water hé !  Voila kleine en 't was rap gedaan met de praatjes hé, vooral toen je zo stom was om midden in dat warmeluchtmonster te gaan staan.  Puh Shanti wou alleen maar lucht weg happen enne doe nu niet vertellen dat Shanti hele tijd doet blaffen hé Chesko.   Maar weet je wat ik 't ergste van allemaal vind ?  Nee klein grut zeg is ?  Dat ons vrouwtje mij een dief noemt !  Stel je voor zo'n zware beschuldigingen voor zo'n klein, lief en onschuldig pupje als ik.   Ze zei dat ik mezelf laten betrappen heb.  Puh dat zegt zij ja maar ik geloof er niks van want een uurtje later was ik de mooiste shih tzu van heel de wereld.

shantinawassen17mei.jpg

Voila snappen jullie ons vrouwtje haar gezeur nu ???   Justekes niks te bewijzen en nog vele minder betrapt want jullie zien zelf dat ik de alleronschuldigste shih tzu van heel Europa ben hé ;-)

20:00 Gepost door pootje van Laika en Chesko | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Jawadde krijg dat rood van Shanti hare snoet.. Niet gemakkelijk, heb dat hier ook al meegemaakt.

Gepost door: Annick | 21-05-14

toch leuk zo'n logeetje want dan kan je eens iets anders smullen :-)
schattig dat strikje

Gepost door: fotorantje | 21-05-14

leuk zo logees
als ze natuurlijk je krant opeten

Gepost door: pieterbie | 21-05-14

Breng die die krant of eet hij die integendeel op? In het eerste geval kunnen jullie nog veel van hem leren, in het tweede geval... niet doen hoor! *wink, big smile*

Gepost door: gerdaYD | 22-05-14

hihihi, zelf je pootjes zagen rood Shanti, je zal nog veel moeten oefenen als je wil dat het vrouwtje het in het vervolg niet ziet :-)
xxx
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 22-05-14

Oh oh.. dat zal poetsen geweest zijn! :-) Axel had eens een hondenkluif die nogal geel was. En dat bleek ook af te geven.. álles zat onder, tot aan het kleed aan toe! Snap die fabrikanten niet hoor. Maar spaghetti.. tja, dat kreeg ie soms weleens, pasta lustte ie wel.. alleen dan zónder de rode saus natuurlijk hahahaha!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 22-05-14

je zag het goed aan je gezichtje en pootjes dat je spaghetti gegeten hebt Shanti,het moet maar zo lekker niet zijn,dolfijntje eet dat ook graag.

Iedereen bezit een schatkist,
gevuld met... talent.

Zolang de regen en de zonneschijn er is,
zal er een mooie natuur zijn,
maar zolang er vriendschap bestaat zal er een
echte samenleving zijn.
een fijne donderdag lieve blogvriend(in)
hartelijke groetjes en een knuffel van dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 22-05-14

Als je wilt dat vrouwke het niet ziet zal je iets anders moeten verzinnen want vrouwke ziet alles maar ik moet toegeven je was zo mooi na de was beurt en zo schattig hondje en chesko is ook een schatje en een mooi verhaaltje

Gepost door: sylvia | 22-05-14

De commentaren zijn gesloten.