22-05-14

Opzij, opzij, opzij

Jaja wij weten dat dit een liedje is maar zo klinkt ons vrouwtje de laatste dagen echt wel.  Opzij, maak plaats ik heb ongeloofelijke haast.  Pfffffffff wij vinden er maar niks aan maar ze zegt dat we dringend moeten denken aan de hondjes die het minder goed hebben dan wij.   Heel die miserie begon toen ze jaren geleden Heidi Swerts leerde kennen.  Kennen jullie haar nog ?  Zij won toen met haar engelse bulldog Max Superhond op VTM.  

heidi.jpg

Jullie weten al dat ons vrouwtje altijd jaren achter loopt want ze kende het programma niet echt.  Ze leerde Heidi kennen via het hondenforum.  Ze moest stiekem dikwijls lachen want ze vond dat Heidi zo zot is als zij zelf.  Heidi doet écht alles voor viervoeterkes.   Zo opende ze The Enlish bulldogresort en toen was 't om zeep hé want ons vrouwtje keek regelmatig naar de fotookes van al die engelse bulldogjes die aan hun lot overgelaten waren door hun baasje.  Oh meer dan ene keer zat vrouwtje bijna op hare pc omdat ze zo boos was omdat mensen zoiets met dieren kunnen doen..   Sommige zagen er écht onverzorgd uit toen ze bij Heidi toekwamen, anderen waren weer uitgehongerd of zwaar ziek maar vonden hun baasjes het niet nodig om er iets aan te doen.   En ja Heidi zegt dan "Welkom in mijn huisje" en lapt elke hond echt wel op.   Sjans dat Chesko een racist is of hier was al lang zo'n bullenbeest in ons huisje komen wonen.  Normaal zou onze puber in juli '13 zijn 21ste verjaardag gevierd hebben en dat zou vrouwtje ook heel veel centjes gekost hebben.  Omdat ze niks meer kan kopen voor hem werd ze maar meter van een bullenLeentje.   En toen is de miserie pas serieus begonnen want ons vrouwtje ging opeens veel meer lezen op Heidi haar FBpagina's.    Vrouwtje bewonderde Heidi enorm, niet voor dat tvprogramma want dat zag ze toch niet, wel omdat ze zo goed voor alle dieren zorgt en ze zich dag en nacht inzet.  Ineens hoorde we dat Heidi een wereldadoptiedag ging organiseren en hulp zocht.  Vrouwtje zei direct ik wil cupcakes maken maar Heidi vond vrouwtjes koekjes zo mooi dat ze zei dat die goed zouden verkopen.  Hmm ok wie woont er hier nu bijna in haar taartenkamerke denk je ?  Juist ons vrouwtje want ze zit aan sommige koekjes wel een half uur te werken.

 

bullen.jpg

Het idee begon met 100 cupcakes maar ja jullie kennen ons vrouwtje hé "Er kan nog meer bij en meer en meer" dat is écht wel haar leuze.   Morgen gaat ze naar Marco Borsato (pffff die horen wij hier al véél te dikwijls zingen) enne omdat ze dan niet meer thuis geraakt blijft ze bij een vriendin slapen tot zaterdag, dan moet ze een bruidstaart maken tegen zondagavond en dan is het opnieuw bullekes, bullekes en nog eens bullekes.  Vrouwtje gaat die dingen immers 1 juli op de wereldadoptiedag in de Expo in Antwerpen verkopen.   Wij moesten onze spaarpotjes zelfs aanspreken want elke cent van alles wat ze maakt moet naar Heidi haar bullenhuisje gaan.   Hmm als we 't goed begrepen hebben moeten wij dus betalen om ons vrouwtje te moeten missen Chesko ?  Ja seg kleine wij krijgen snoepjes bij de vleet, wij krijgen eten, de dierenarts komt genoeg enzo maar voor zo veel hondjes kost dat écht héél veel centjes zene en Heidi kan dat allemaal niet alleen betalen.   Puh Shanti is toch nietes bulleke Chesko dus is toch niet erg ?  Ohhh klein grut let op want als vrouwtje dat leest vlieg je weer in je strafmandje hé !    Alle dieren moeten elkaar helpen zegt ons vrouwtje dus denk maar vlug dat we vrouwtje kwijt zijn voor het goede doel en we haar erna héél rap terug krijgen.  Dus vriendjes sorry maar voor maandag komen wij niet meer langs omdat ons vrouwtje de computer niet wil aan zetten :-(   Enne als jullie 1 juni niet weten wat doen ga ons vrouwtje dan eens een goeie dag zeggen in de Expo in Antwerpen en weet ons wèl te zeggen of ze 't een beetje fatsoendelijk deed hé !

 

21:42 Gepost door pootje van Laika en Chesko | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

wat een prachtig initiatief Chris, dikke proficiat.
xxx
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 23-05-14

Heel mooi om te doen voor dit goede doel!
Er staat in de tekst 1 juli en 1 juni.. ik vermoed dat het 1 juni is? Helaas heb ik dan al een huwelijksverjaardag waar ik voor uitgenodigd ben.. anders zou ik in de verleiding komen om naar Antwerpen af te reizen hoor.
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 23-05-14

wat is dit een mooi initiatief Chrisje,veel succes met de cupcakes verkoop daar in de Expo.

Het beste medicijn in het leven
is een trouwe vriend(in).
Doe wat je altijd gedaan hebt,
en je zult zijn,wat je altijd bent geweest.

Het was fijn hier op je blogje te vertoeven en wens je een heel fijne vrijdag en zonnig weekend,
geniet ervan!
Hartelijke en vriendschappelijke groetjes van dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 23-05-14

een fantastisch mooi en goed initiatief , heel goed zo

Gepost door: merel | 23-05-14

Hmm, ik weet jammer genoeg wel wat doen op 1 juni. Ben medewerker bij de Triatlon hier in Oostende/Bredene.
Succes in elk geval!

Gepost door: pieterbie | 24-05-14

Een mens 'ontmoeten'die alle vensters van zijn ziel open heeft gezet,
een mens waar je kunt in wandelen als in een tuin,als in een stad,als in een wereld.....
wanneer 'ontmoeten' we elkaar in godsnaam?

Een zaterdags bezoekje bij mijn vriend(en)innen
niet omdat het moet,maar gewoon uit sympathie
omdat ik graag bij mijn vrienden vertoef
met hartelijke en vriendschappelijke groetjes van dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 24-05-14

Die koekjes gaan verkopen als zoete broodjes! Niet mogelijk hoe het vrouwtje lekkere koekjes zo mooi kan maken. Telkens er hier foto's van haar kunstwerken (want dat zijn het) geplaatst worden, zit ik die vol verbazing te bekijken. Ze zijn eigenlijk te mooi om op te eten :-)
Veel succes met de verkoop, er kan niet genoeg geld zijn om die honden en Heidi te steunen!

Gepost door: bea | 24-05-14

mooi initiatief en wondermooie taartjes, te mooi om op te eten!

Gepost door: fotorantje | 24-05-14

Een groet,een handdruk,
een lieve lach en een zoen.
Het is me weer gelukt,
dit even te doen.

Een maandags bezoekje bij mijn vriend(en)innen
met hartelijke en vriendschappelijke groetjes van dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 26-05-14

een prachtig initiatief Chris en van harte succes gewenst

groeten

Gepost door: willy | 27-05-14

Vriendschap is een wonderlijk woord,
misschien wel het mooist op aarde.
Een knuffel voor iedere dag
en om je mond een stralende lach
wens jullie een fijne Hemelvaartdag
en een prettig verlengd weekend
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 29-05-14

Natuurlijk gaat jullie vrouwtje dat goed gedaan hebben! Zulke mooie koekjes bakt toch niemand anders.

Echt wel jammer dat we zover van Antwerpen wonen, want zo een initiaytief verdient wel alle steun.

Succes!

Gepost door: ms | 31-05-14

De commentaren zijn gesloten.