03-06-14

De zwarte mie

Zoals jullie misschien al aan onze foto's zagen zijn wij niet thuis maar zijn wij in Mechelen.  Baasje moet er nog heel veel werken in de tuin.  Eerst moest hij een vloer leggen in het tuinhuisje.  

Hanstuinhuis.jpg                                     Ik zag het zo gebeuren dat klein grut zette alles op alles en haaste zich tegen 200 in d'uur naar ons baasje.  Ze stopte pas toen ze in de cement stond en voor iemand haar kon weg halen zat ze er zelfs met hare neus in.  Jullie hadden vrouwtje moeten horen zuchten want zelfs aan haar oog zat cement.

oog.jpg                                                                     Pas op madam was kwaad omdat vrouwtje er direct aan kwam met borstels en kammen en ze sito presto weer in bad moest hé.  Ze kreeg alles er niet uit dus ze kon er absoluut niet mee lachen en voila we hebben 't spek aan ons been hé donderdag moeten we om 9 u al bij de trimster zijn.   Ik ben tenminste écht flink maar 'k hoorde haar zo zeggen "Doe ze maar alle 2 met dat gipsen been gaat dat toch niet goed"   't Is elke keer dezelfde miserie hier in huis dat klein grut flikt van alles wat niet deugt en rarara wie kan er mee voor opdraaien ?  Juist "ik"     Jullie denken toch niet dat madam zich schaamt voor haar kuren zeker ?  Ik had haar zo gevraagd om zich proper te houden maar even later lag ze te rollen in de hopen aarde die in de tuin liggen.   Als die zo bezig blijft krijgen we vast een 10beurten kaart voor de trimster en dat haat ik écht wel.  Hela Chesko Shanti doet modderbad nemen is goed voor velleke tweevoeters betalen daar héél veel centen voor.   Jaja klein grut maar wij betalen er voor met een trimbeurt hé en dat haat ik écht wel. Jaja Chesko jij is al oude bompa hé Shanti gaat rappekes terug spelen.

07:08 Gepost door pootje van Laika en Chesko | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Oeps.. doet me meteen denken aan het verhaal van m'n zus.. van de kat die langskwam, juist toen m'n zwager een potje verf omgooide.. ze vinden nu nóg witte pootafdrukjes door het hele huis..! :-)))
Dus het kán nog erger.. maar dit ziet er ook al serieus vervelend uit.. gelukkig kan het eruit geknipt hè!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 03-06-14

Jullie hebben daar dus ook een knappe klusjesman in huis, wow! En ik bedoel daar jullie baasje mee hoor, niet die stouterik die zich overal mee moet moeien! *wink, big smile*

Gepost door: gerdaYD | 03-06-14

zou je geen "pootje" toesteken...?

Gepost door: willy | 03-06-14

dat komt ervan Shanti dat je naar de trimster moet gaan,je moet niet overal je neusje insteken,cement is niet voor in te spelen.
wat gaat vrouwtje nog allemaal meemaken met je

Iedereen is verbonden met de natuur en de aarde.
Mensheid, natuur en aarde zijn onscheidbaar.
Een blije lach en een vriendelijk woord,
laat ik hier voor je achter,
een fijne dinsdag wens ik je toe
lieve groetjes en een knuffel van dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 03-06-14

En het baasje? Moest die dan herbeginnen?

Gepost door: ms | 03-06-14

Oeioeioei....haar en cement, kan geloven dat het vrouwtje haar haar ging rechtstaan :-) Erger kon het zijn met het oogje, cement daarin is best pijnlijk.

Gepost door: bea | 04-06-14

Amai, amai, baasje is daar goed bezig precies!
Hopelijk wordt hij niet al te veel gehinderd door viervoeters.

Gepost door: pieterbie | 05-06-14

De commentaren zijn gesloten.