06-06-14

De stalker

Sorry dat wij er niet waren gisteren hé maar 't is ons vrouwtje haar schuld !  Ze is een hele dag bezig geweest enne dat is brutte pech voor ons want dan komt het pc''ke bijna niet op hé.   Naar 't schijnt gaat 't al mankend allemaal wat trager en is 't wat moeilijker om vullingen te maken en te bakken maar puh daar geloven wij justekes nikske van.  Als ze ons laat mee helpen zou 't écht véél rapper gedaan zijn en zeg nu eerlijk niet bloggen en een hele dag bezig zijn om zoiets stom te maken ?

babypoepeke.jpg                                     Alé ja maar daar wou Shanti het helemaal niet over hebben eigenlijk.  Ik zit hier met ne stalker op mijn kot virendjes het is niet te doen.  Regelmatig wilt bompa Chesko niet met Shanti spelen hé hoe hard ik dan ook blaf hij bekijkt mij niet eens.   Hela klein grut waarom vertel je niet dat jij soms al om 5 u begint te blaffen en van uwe theater begint te maken ?  Dat zijn toch geen uren zeker ik wil altijd uitslapen en sta nooit voor 10 u op.   Ah nee dan mag ik je niet wakker maken hé want meneer moet stoer lijken en doen alsof ik hem geen bal kan schelen.  Hahahahha maar Shanti weet wel beter zene bompa Chesko heeft Shanti écht wel nodig !   Als Shanti slaapt doet Chesko héél stillekes bij Shanti komen liggen.

mand1.jpg                                     Puh Shanti heeft geen seconde medelijden met hem omdat hij op de vloer gaat liggen.  Eigen schuld dikke bult moet hij maar slimmer zijn en in zijn mandje gaan liggen of bij ons vrouwtje in de zetel daar is hij anders ook niet weg te slaan.    Alé ja k had beter wel wat medelijden gehad want 't was er ineens over hé !  Meneer kwam zo maar bij mij liggen.

mand2.jpg                                  Denk je dat die zich schaamt omdat hij op mij ligt ?  Maar nee sè bompa Chesko vind het dood normaal dat hij mij tot in mijn mandje komt stalken.  Hela klein grut wees blij dat ik je graag heb hé !   Als het niet moest klikken met mij vloog jij wel met je klikken en al terug naar Nederland heeft ons vrouwtje gezegd voor ze je ging halen.   Hahahahahah bompa Shanti weet nu al dat iedereen mij hier héél graag ziet en ze mij nooit meer zouden weg doen 

07:43 Gepost door pootje van Laika en Chesko | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Goede morgen , tja Tja , dat stalken is uit pure liefde voor je, hij ziet je graag, zeker weten.
Trouwens die taart GEWELDIG ik zou het zonde vinden om daar een mes in te zetten echt waar.
Fijne vrijdag gewenst, de zon schijnt dus volop genieten.

Gepost door: Haba | 06-06-14

Aaach.. die Chesko vindt jou volgens mij echt wel heel erg lief hoor.. en je moet ook een beetje met 'm te doen hebben hè.. hij raakte zijn beste vriendinnetje zomaar ineens kwijt.. misschien probeert ie jou nu goed in het oog te houden hè.. opdat jij ook niet ineens weer verdwenen bent? Het vrouwtje moest maar een tweepersoons mandje gaan kopen vind ik hoor! :-)))

Wat mooi die taart! en als je daar dan insnijdt, daar in die poep, is daar dan chocoladecake in? hahahaha dat zou ik wel grappig vinden hoor.. als die luier vol zat hahahaa!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 06-06-14

Ne mens zou zo nog ne keer aan een kinneke beginnen, voor de taart alleen al.

8-)

Gepost door: ms | 06-06-14

een dag niet geblogd..

als ik die taart zie, is dat meer dan begrijpelijk toch..
ehh .. en bloggen mag ook geen verplichting zijn ...

groeten

Gepost door: willy | 06-06-14

lieve Shanti,Chesko stalkt je niet die ziet je graag en wil je niet meer kwijt,hij draagt zorg voor jou.

en een dagje niet bloggen is geen ramp,het is geen verplichting,het is een hobby en als je die taart zie zou ik het zonde vinden om ervan te eten Chrisje,zo mooi is ze.

Wees een zonnestraaltje
voor elk die je ontmoet,
dan geef je andere
en heb je het zelf goed.
Wens jullie een fijne dag
en een mooi zonnig pinksterweekend
geniet ervan,dat ga ik ook doen op de fiets.

Gepost door: dolfijntje | 06-06-14

Oei, ik volg jullie op fb maar vergeet dan om hier over al de fratsen te komen lezen! Prachtige taart heb je gemaakt!

Gepost door: magda | 06-06-14

Wow, jullie vrouwke is een echte kunstenaar hoor, zo iets knaps hebt ik nog nooit zien maken van een toetje! En dat ondanks die krukken die haar bewegingsvrijheid flink afremmen!

Gepost door: gerdaYD | 07-06-14

Dat moet toch best gezellig zijn zo met z'n tweetjes in dat mandje.

Gepost door: pieterbie | 12-06-14

De commentaren zijn gesloten.