09-06-14

De lompe

Nee nee we hebben 't hier niet alleen over ons vrouwtje alhoewel ja slim is die ook niet echt zene pffff.  Eerst was 't van 's zondags bloggen we niet dan gaan we leuke dingen doen.   Hmm ten eerste het is maandag alhoewel volgens vrouwtje is 't ook een beetje zondag maar daar snap ik geen bal van natuurlijk.  Ok één dagske minder bloggen is niet leuk want wij willen jullie nog héél veel vertellen maar dat nemen we er dan nog bij.  Leuke dingen doen ?  Hmmm in ons geval was dat  3 dagen kijken hoe vrouwtje in de keuken bezig was en hoe ze zich in haar taartenkamer opsloot.  Ze heeft beloofd aan de kindjes van het kindertehuis hier in de buurt dat ze een taart krijgen met hun verjaardag.  Hé hallo wij krijgen ook geen taart als we jarig zijn waarom die kindjes dan wel ?  Zaterdag viel ineens haar centeke dat 't zondag al vaderkesdag was.  Serieuze paniek natuurlijk want moeke had zelfs nog geen taart gekregen voor haar moederkesdag.  Dat komt er van als je een vrouwtje hebt dat altijd zo druk bezig is hé dan lopen ze zichzelf nog is voorbij en moet hun eigen familie steeds wachten.   Hahahah jullie hadden is moeten zien hoe rap ze zondagochtend begon te bakken om die fout recht te zetten.  Hmm we zijn is cerieus hoe lang onze bompa moet wachten op zijn vaderkesdagtaartje.   Maar goed we gaan 't hier niet meer over vrouwtjes hobby hebben want dat word hier maar saai hé t is elke week hetzelfde liedje.  Wie meer wil zien kan altijd is gaan piepen op Facebook bij Chris Toert.  En nee we snappen nog steeds niet waarom ze geen tijd had om 't pjoeterke op te zetten voor zoiets als dit.

taarten.jpg                                                             Dus de eerste lompe in ons huisje kennen jullie nu al hé maar de tweede lompe pfffffffff die is écht keistom !   Ja natuurlijk heb ik het over miss Shanti.  Ok Chesko geeft het toe hij heeft in 't verleden ook héél veel eten gepikt maar ik leg dat héél slim aan boord.  Je wacht tot je baasjes efkes weg zijn en dan spring je héél rappekes op de stoel of op tafel en pak je zo alles maar weg.  Mij konden ze tenminste nooit betrappen.  Maar dat klein grut hé dat wil een ganse dag eten.  Ok eten is nu eenmaal super maar je pikt toch niet terwijl je vrouwtje er op zit te kijken !   En pik dan kleine dingen hé maar nee madam wilt ineens een heel pak speculaas pikken.

shantitafeltje.jpg                                                                   Ok wat gebeurd er dan denken jullie ?  Juist vrouwtje hoort het papiertje ritselen en steekt die koekjes veilig weg hé.  Pfff gedaan met lachen en zeveren hé want Chesko kan er niet ééntje pikken als ze in een kast steken.  Als baasje gaan werken is eet vrouwtje regelmatig voor de tv.  Zalig want als ze dan eerst haar tas koffie drinkt en de restjes op de salontafel zette vergat ze ze soms weg te doen, ging ze soms nog is een tas koffie halen en yesss dat was mijn moment om toe te slaan.  Maar nee dat klein grut kan niet wachten hé die pakt dat als ''t bordje nog geen halve minuut op tafel staat.

Shantikorsten.JPG                                     

 En zo zijn er nog een paar dingen waar dat klein grut elke keer weer mee weg is hé.  Ten eerste deelt ze nooit met mij dus ze moest zich zo wie zo al dood schamen maar 't ergste van allemaal is dat onze baasjes hier nu serieus op hun hoede zijn.  Ze laten niets meer liggen, doen alles direct weg dus het leuke leventje van pakken wat je kan is hier nu wel voorbij hé !   En dat alleen maar om dat dat klein grut niet efkes kan wachten.  Pfff wie heeft er een paar kilootjes verstand te veel voor ons klein grut zodat ze zichzelf niet meer constant gaat verraden én leert delen met die arme Chesko ?

21:45 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, vrije tijd, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

blijven tonen aan dat kleine grut hoe het echt moet Chesko, de aanhouder wint en binnenkort kan jij dan ook weer iets lekkers pikken.
Dikke poot,
Taibo

Gepost door: Patty en Freddy | 10-06-14

Wat is jouw vrouwke toch een schat... maar jullie beseffen dat precies niet hé. Natuurlijk krijgen jullie die lekker dingen die ze maakt niet te smullen, maar al die andere snoepjes die zij en baasje jullie voorschotelen plus de liefde die ze jullie schenken... daar kan niets tegen op hoor!

Gepost door: gerdaYD | 10-06-14

Een paar kilootjes verstand? niet nodig hoor Chesko.. een paar kilootjes tijd zal beter helpen.. over een poosje snapt dat kleine grut het allemaal wel.. als ze het jou maar vaak genoeg goed heeft zien doen hè... en zelf ook wat ouder wordt. :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 10-06-14

dat( klein grut moet toch nog veel leren,..

en ik zou haar daar wel wat mee helpen Chesko

groeten

Gepost door: willy | 10-06-14

jij moet dat klein grut eens leren hoe het echt moet Chesko,met veel geduld zal ze er wel komen,je bent ook klein geweest.

Laten we steeds meeleven met elkaar,
elkaar tot steun zijn in dit leven.
Dat is wel de moeite waard,niet waar?
en iedereen het goede te willen geven.
een fijne dag wens ik jullie
liefs en een dikke knuffel dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 10-06-14

Tsss, vrouwtje pikt uit jullie bakje toch ook niet, 't zou schoon zijn.

;-)

Gepost door: ms | 10-06-14

aiaiai, dat pikken is toch erg.
Met onze Vinyl hebben wij daar niet zo veel last van.
Het blijft bij proberen.

Gepost door: pieterbie | 12-06-14

De commentaren zijn gesloten.