20-05-14

De lomperik

Elke dag gaan wij naar 't bos of naar de zee om uit te waaien.  Ze denken hier dat ik dan wat kalmer ben erna hahahahah van zo veel frisse lucht doe ik net véél extra energie op ja !   Alhoewel naar dat bos gaan vind ik soms maar keistom !  Ons baasje steekt die arme Shanti heel dikwijls in zo'n mandje.

Shantifietsmandje.jpg

En wat ik ook probeer ik krijg die gevangenis langs geen kanten open hé !   En oh wee als ik er mijn koppeke probeer door te steken krijg ik altijd naar mijn pootjes want ik moet netjes en braaf blijven zitten pffff die weten niet hoe moeilijk dat dat voor een pup is zeker ?  Als we dan in het bos aankomen roept het hele bos gewoon "Shanti vlieg en ren zo hard je kan"   En zeg nu zelf als een heel bos roept moet je gewoon luisteren hé !

Shantiloppem118mei.jpg

Maar onze bompa moet alles altijd verpesten hé.  Als vrouwtje zegt "zit" om ons weer op een plaatje te krijgen doet hij dat sito presto.

Cheskoloppem18mei.jpg

Hoe stom kan je zijn om naar ons vrouwtje te luisteren in plaats van naar een heel bos ?  Ok ze betaald hem wel met een snoepje maar pfff die kan ik écht wel missen als ik kan spelen !   Maar 't ergste is dat ze nu ook wil dat ik ga zitten wanneer zij het wil om zo'n fotoding te nemen hé.   En ja ik ga wel zitten maar blijven zitten als het hele bos roept ? Nee ik dacht het niet

Shanti3loppem18mei.jpg

Hahahah soms is het echt wel lachen want baasje zet mij 10 keer terug op dezelfde plaats en ik ga lekker 11 keer terug héél vlug lopen.  Pas op hij heeft dan ook nog eens het lef om te zeggen dat hij moe begint te worden hé.   Pfff hij moet mij er maar niet elke keer terug zetten en mij mijn ding laten doen in het bos dan kan hij z'n pootjes wat sparen.  Wel 10 keer heb ik met Chesko afgesproken dat hij niet meer moest luisteren naar ons vrouwtje en dat we véél beter kunnen spelen en crossen in plaats van er als idioten bij te zitten.   Hij beloofde het wel maar pfff nog geen half uur later hoorde ik "Chesko kom jongen hier zitten" en voila meneer ging weer een keertje onnozel doen.

Cheskoloppem218mei.jpg

Denkt hij nu écht dat hij zo knap is ?   Nee nee vrouwtje is gewoon aan 't oefenen om binnen een paar jaar, als ik ook een bomma ben, foto's van de allerknapste shih tzu, juist "moi" te nemen.   Pas op hé vrouwtje wilde dan nog dat ik naast Chesko ging zitten.  Ja hallo staat er zot op Shanti's koppeke geschreven ?  Nee hé !  Dus ik ging écht niet naast die verrader zitten zene !   Ze hebben het geteld ik ben er maar 14 keer af gesprongen.   Hahahah kleine en toch is 't je niet gelukt om niet op de foto te moeten hé !   Puh Chesko lach er niet mee vent het was zo vals van ons vrouwtje om mij op die hoge stam te zetten, daar kan zo'n klein pupje als ik toch niet vanaf..

Shantiloppem218mei.jpg

Pas op zo héél af en toe een 5 seconden zitten is wel ok maar ons vrouwtje heeft altijd alle tijd van de wereld want ze wil altijd maar meer en meer en meer en 't is nooit goed.

CheskoShanti2loppem18mei.jpg

Seg klein grut maar we kunnen toch ook elke keer nog meer dan genoeg spelen zeker ?  Genoeg ?  Neeeee Chesko Shanti kan nooit genoeg spelen.  Niet vergeten dat ik eigenlijk Fiesta heet hé en dat is "feest" dus voor mij is 't leven 1 groot feest. 

ShantiCheskoloppem18mei.jpg

Shanti vind dat vrouwtje niet moet zagen omdat ik geen posedingen wil doen maar juist héél blij moet zijn omdat ik niet weg loop van hen.   Nee dat is juist kleine jij maakt 't een viervoeter als ik nog moeilijker dan moeilijk want je loopt een hele tijd achter mij aan.  Hela bompa kijk is naar deze foto.   Hahahahah jaja klein grut dit is gewoon puur toeval hoor want eigenlijk is het net andersom.   Maar vriendjes Shanti wil jullie 1 ding vragen.   Willen jullie heel aub trukske leren om 't fotosmasjientje van ons vrouwtje te doen ontploffen ?  Misschien stopt ze dan met zagen en "zit" zeggen als het bos partytime roept.

19:41 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, hond, shih tzu, diefstal, Vrije tijd, vrije tijd | Permalink | Commentaren (9) | Tags: hond, shih tzu, loppem, wandeling |  Facebook |

05-05-14

Het allerbeste restaurant

Vrouwtje is zaterdag een hele dag op pad geweest, shoppen heet zoiets geloven we.  Leuk hoor want door die kleine pruts mogen wij mee.  Ze wil haar nog niet zo lang alleen laten ivm uitlaten enzo.   Onze puberpuppy wilde persè naar iets waar ze alleen kip verkopen.  Vrouwtje was er al niet echt voor te vinden want ze gaan steeds naar 't zelfde restaurantje in Oostende en dat wilde ze nu ook doen maar onze puberpuppy gaf alle sjans geen haar toe.  Vriendjes onze neusjes maakte overuren zo lekker dat het daar rook, niet te doen.  Na 5 min hoorden we vrouwtje al mopperen, geen bestek, geen frietjes maar brood en appelmoes in bokaaltjes met een halve kip erbij.  Tja dat soort eten is niet echt aan haar besteed.  Hahahah maar wij hebben wel héél veel geluk gehad.  Een halve kip ?  Puh ons vrouwtje krijgt niet eens een billetje op laat staan een halve kip en tja dan is het zo'n zonde om het weg te gooien hé.  Dus kregen wij de rest hahahah wij hebben met ons tweetjes lekker veel meer gegeten dan ons vrouwtje.  En nee wij zeuren niet over bestek en appelmoes lusten we toch niet dus of het wel of niet in een bokaaltje zit kon ons geen bal schelen !   Toen alles op was kwam er een meneerke naar ons, hij had net zo'n hondje als wij en ja voor we 't wisten begon die samen met vrouwtje een tetterdiploma te halen hé.   Ineens hoorde we hem vragen of wij kip lekker vonden.  Natuurlijk er is toch niks lekkerder dan vleesjes en kippekes aan 't spit zeker !   't Meneerke ging zo maar weg en kwam terug met een hele hoop vlees van 't kippeke.  Onze buikjes waren helemaal rond gegeten maar ons hoorde je zeker niet klagen zene !   Ons vrouwtje zag 't niet zitten om terug te gaan maar hela wij wel hé !  Nog nooit of nooit hebben wij zo veel eten in een restaurant gekregen.  Dus ik heb het heel goed in mijn koppeke geprint en vanaf nu vertik ik het om nog 1 stap vooruit te zetten als we daar voorbij komen.  Alleen moet ik nog iets vinden om vrouwtje te overtuigen dat ze er dan ook écht binnen gaat hé !  Alle tips zijn dus meer dan welkom !!!!

koekoek.jpg

00:37 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren, hond, shih tzu, diefstal, Vrije tijd, vrije tijd | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |